Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έλαβα τις απαντήσεις που ήθελα: επιβεβαιώνεται το κεντρικό πρόβλημα των κυνηγών στη σημερινή Ελλάδα. Έχουν επί της ουσίας δίκιο (όπως το πρωτοσέλιδο) όμως με την άθλια επικοινωνιακή διαχείριση των εκπροσώπων τους, περνάει προς τα έξω αρνητική εικόνα, σαν τον ηλίθιο που απεικονίζεται.

Αυτή η εικόνα αν την δει κάποιος που δεν είναι κυνηγός τι συμπέρασμα βγάζει? Εγώ θα πω βλέπω κάποιον που κάνει μία ασεμνη χειρονομία είναι άξεστος και γράφει όλους στα παλιά του τα παπούτσια, ότι προσβάλει την κυνηγετική οικογένεια αλλά και εμάς τους ίδιους σαν προσωπικότητες. Τώρα πρέπει να βγει κάποιος και να μας διαχωρίσει από αυτό το χαζό πράγμα που δημοσιεύτηκε Τώρα όμως γιατί μετά θα είναι αργά.

Τώρα πρέπει να βγει κάποιος και να μας διαχωρίσει από αυτό το χαζό πράγμα που δημοσιεύτηκε Τώρα όμως γιατί μετά θα είναι αργά.
Αυτό ακριβώς. Να διαμαρτυρηθουμε άμεσα στο μέσο αυτό να αποσύρει την εικόνα. Και να μας ζητήσει συγνώμη για τη μαλακία που έκανε να μας παρουσιάζει ως άξεστους, αγροίκους και σταρχιδιστές.

Πόσο σας εκφράζει;View attachment 20437
Αποτυχια σκετη το εξωφυλλο...Κανονικα ηθελε εναν οικολογο με κανις
σε κουρεμενα καλαμποκια να φερμαρει ορθια αγγουρια!Εγω θα τα λεω...
Αν και αυτη η βλακοφατσα πιο πολυ φερνει σε μπανιστηρτζη Σχιστου!

Ο Χαρδαλιάς δεν είπε τίποτα πάλι, αναμενόμενο αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει αυτή η ελπίδα.μιλανε εκεί με τους αρμόδιους και τους λένε όλο ναι , μείνετε ήσυχοι και τέτοια και λέει ένας στο τέλος από τούς μεγάλους αρχηγούς μας ότι το έχουμε σίγουρο θα ανοίξει το κυνήγι? Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!

Παιδιά γιατί επαναστατειτε εδώ μέσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί χειρότερα για την κατάντια μας ,σας έπιασε όλους σεμνοτυφια, άσε που οι μισοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι βλέπουν.
Μεσα ανεση και εξω εμφανιση.Αμα ειναι ετσι ας παει ο καραφλας στον πρωθηπουργο για
ακροαση και να τον πλακωσει στα γαλλικα να μας παρουν και τα μποτακια να τελειωνουμε!

Παιδιά γιατί επαναστατειτε εδώ μέσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί χειρότερα για την κατάντια μας ,σας έπιασε όλους σεμνοτυφια, άσε που οι μισοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι βλέπουν.
Συγνώμη συνάδελφε αλλά εσένα σε εκφράζει αυτό γιατί αλλιώς το λαμβάνω εγώ και άλλοι πολλοί εδώ θέλω να πιστεύω και ότι έχουν γραφτεί πολλά γνωρίζουμε ότι φταίμε εμείς που τούς αφήσαμε να γραφούν και σεμνοτυφια δεν είναι να λες το σωστό και αυτό που σε κάνει να φαίνεσαι κάτι που δεν είσαι.

Μεσα ανεση και εξω εμφανιση.Αμα ειναι ετσι ας παει ο καραφλας στον πρωθηπουργο για
ακροαση και να τον πλακωσει στα γαλλικα να μας παρουν και τα μποτακια να τελειωνουμε!
Φιλαράκι η αδικία όταν θεριέψει θα γίνει ποτάμι που Θα παρασύρει τα πάντα, ανίκανοι εκπρόσωποι, αδιάφοροι έως ανίδεοι και εχθρικοί διοικούντες, απαθείς κυνηγοί.Οι παπάδες είπαν εμείς θα ανοίξουμε τις εκκλησίες και άρχισαν οι κωλοτούμπες. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει μέχρι να μας σπάσουν κυριολεκτικά τα νεύρα

Ε δεν θα πλακωθουμε μεταξυ μας με το εξώφυλλο-παπαρια. Θέλησαν να εκφράσουν πιστεύω τον θυμό της κυνηγετικής κοινότητας αλλά το έκαναν με λάθος τροπο. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάτι αλλο.
Να προτείνω στο επόμενο φύλλο τον ίδιο τύπο να δείχνει τα π@π@ρι@ του.

Συγνώμη συνάδελφε αλλά εσένα σε εκφράζει αυτό γιατί αλλιώς το λαμβάνω εγώ και άλλοι πολλοί εδώ θέλω να πιστεύω και ότι έχουν γραφτεί πολλά γνωρίζουμε ότι φταίμε εμείς που τούς αφήσαμε να γραφούν και σεμνοτυφια δεν είναι να λες το σωστό και αυτό που σε κάνει να φαίνεσαι κάτι που δεν είσαι.
Δεν με εκφράζει αλλά τόσο καιρό που λες το σωστό τι κέρδισες ποιος σε άκουσε ίσα ίσα που πάει η ειρωνεία σύννεφο για αυτό δεν με χαλάει η εικόνα

Δεν με εκφράζει αλλά τόσο καιρό που λες το σωστό τι κέρδισες ποιος σε άκουσε ίσα ίσα που πάει η ειρωνεία σύννεφο για αυτό δεν με χαλάει η εικόνα
Ηλία μα έτσι παραδεχόμαστε ότι είμαστε λάθος και πάλι υπό όχι ρε φίλε δεν θά τούς το επιτρέψω"το φίλε σε αυτούς οκ".

Το εχω ξαναγραψει και το πηστευω....η κ.σ.ε εχει επαφες ....αλλα με εντολες να μας κρατησουν προβατα...με οικονονικο ανταλαγμα ..για αυτο καθε τοσο αμολανε και.μια ανακηνοση για το δρακο του παραμηθιου ...παλια και καλη τακτικη πιανη παντα

Status
Not open for further replies.
Back