Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αφήστε τους ΚΣ και τις Ομοσπονδίες
Πείτε μας για την ΚΣΕ.
Τι δουλειά κάνει ο Αραμπατζής ο πρόεδρος της ΚΣΕ και τι δουλειά κάνει ο Σταθόπουλος που είναι και πρόεδρος της Δ ΚΟΣΕ?
Γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι είναι ανεπάγγελτοι. Δεν ξέρω αν είναι εισοδηματίες.
o αραμπατζης εχει γραφειο ,εργαζεται κανονικα.

Πείτε μας για την ΚΣΕ.
Τι δουλειά κάνει ο Αραμπατζής ο πρόεδρος της ΚΣΕ και τι δουλειά κάνει ο Σταθόπουλος που είναι και πρόεδρος της Δ ΚΟΣΕ?
Γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι είναι ανεπάγγελτοι. Δεν ξέρω αν είναι εισοδηματίες.
Με ρωτατε εμενα να σας πω τι κανει ο καθενας; Το ερωτημα ενεχει καποιο υπονοουμενο; Γιατι δεν το απευθυνετε στους ιδιους;
Εγω λεω αυτα που ξερω βασει των νομων που προβλεπουν τις εκλογικες διαδικασιες. Αν θελετε να υπονοησετε κατι διαφορετικο, δεν θα ρωτησετε εμενα.. Φιλικα απανταω

Πείτε μας για την ΚΣΕ.
Ειναι ανεπαγκελτοι εισοδηματιες...νεο ιδος που ευδοκημη σε χωρες με ηλιο δεν θελει ποτισμα βγαζει μπουμπουκια απο τον γεναρη μεχρει τον μαρτη....περισσοτερα στον καζαμια του 2021 .hunter.

Attachments

• kinigi.jpeg
    kinigi.jpeg
    113,3 KB · Προβολές: 5
Με ρωτατε εμενα να σας πω τι κανει ο καθενας; Το ερωτημα ενεχει καποιο υπονοουμενο; Γιατι δεν το απευθυνετε στους ιδιους;
Εγω λεω αυτα που ξερω βασει των νομων που προβλεπουν τις εκλογικες διαδικασιες. Αν θελετε να υπονοησετε κατι διαφορετικο, δεν θα ρωτησετε εμενα.. Φιλικα απανταω
κι εγώ φιλικά ρωτάω
το ερώτημα δεν περιέχει υπονοούμενο
περιέχει εννοούμενο
επίσημα ναι δεν αμείβονται
τους πληρώνουν μόνο τα έξοδα κίνησης, εισιτήρια, ξενοδοχεία, ταξίδια, τραπέζια, πίτες, και γενικά έξοδα παράστασης

Αυτό είναι το σημερινό εξώφυλλο του περιοδικού Δημοκρατία-Κυνήγι
Εμετικό
Κυκλοφορεί από χτες το βράδυ και έχει προκαλέσει αντιδράσεις
https://www.ihunt.gr/wp-content/uploads/2020/12/KYNG_2212_001_cmyk-e1608714520242.jpeg
https://www.ihunt.gr/οργή-για-το-ρατσισμό/
χθες που το ειδα δεν μου αρεσε και δεν μας αντιπροσωπευει τα ειπαμε και χθες,σημερα μετα παλι το φιασκο το χθεσινο μου αρεσει παρα πολυ.

Ειναι ανεπαγκελτοι εισοδηματιες...νεο ιδος που ευδοκημη σε χωρες με ηλιο δεν θελει ποτισμα βγαζει μπουμπουκια απο τον γεναρη μεχρει τον μαρτη....περισσοτερα στον καζαμια του 2021 .hunter.
η Δ ΚΟΣΕ, το alter ego της ΚΣΕ, αύξησε πέρυσι τα έξοδα δημοσίων σχέσεων κατά 400,000 ευρώ
μόνο!!!

Καλημερα.
Θελω να κανω ενα απολογισμο αυτων ολων που ζουμε μεχρι σημερα και εχουν σχεση με το κυνηγι.
Κατ' αρχας, ολοι μας ζουμε μια κατασταση απ την αρχη της χρονιας με πανδημικο φαινομενο, που ειχε πολλες δεκαετιες να εμφανισθει παγκοσμιως. Θανατους, οικονομικες και ψυχολογικες επιπτωσεις σε ολους, εργασιακες κοσμογονικες αλλαγες, αλλαγες στον τροπο ζωης και λειτουργιας μας ως ανθρωποι κλπ κλπ.
Μεσα λοιπον απ'ολα αυτα, αλλαξε και η αγαπημενη μας ενασχοληση που λεγεται κυνηγι.
Ολοι εμεις που που αγαπαμε το κυνηγι, που αυτο μας γεμιζει τη ζωη μας, που αγαπαμε τη φυση, που για πολλους ειναι τροπος ζωης, που χαρην αυτου εχουμε θυσιασει παρα πολλα πραγματα, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ;
Ολοι οσοι ασχολουνται με τα κυνηγετικα δρωμενα (συλλογοι, ομοσπονδιες, συνομοσπονδια) δεν ειναι κυνηγοι;
Δεν σπαταλουν χρονο, δεν θυσιαζουν οικογενειακες στιγμες, δεν προσθετουν αγχος ακομα και χρημα πολλες φορες (ολα τα ΔΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΑ) για να κανουν οτι καλυτερο μπορουν μεχρι εκει που τους επιτρεπει ο νομος και παντα εντος των λειτουργιων του κρατους;
Ξερουμε κανενα που να θελει να κανει κακο στην κυνηγετικη δραστηριοτητα και να το επιχειρει μεσα απο τις κυνηγετικες οργανωσεις;
Γιατι λοιπον τους χλευαζουμε και τους λοιδωρουμε απο την ανεση του καναπε και του πληκτρολογιου;
Τι παραπανω θα εκαναν περαν ολων αυτων των ενεργειων (διαμαρτυριες εντυπες και προφορικες, ηλεκτρονικο και γραπτο τυπο, επαφες σε ολα τα επιπεδα της πολιτειας, επιστημονικα και καθε ειδους επιχειρηματα κλπ κλπ).
Τι θα επρεπε να κανουν;
Να ξεσηκωσουν τον κοσμο, να βγουν στους δρομους εν μεσω αυστηρων κρατικων περιορισμων, να επαναστατησουν, να παρουν τα οπλα ή δεν ξερω τι αλλο; Να προτρεψουν τον κυν. κοσμο σε παραβατικοτητες και σε ενεργειες εκτος νομιμοτητος; Εχουν τετοιο δικαιωμα;
Βλεπουμε ολοι οτι το κυνηγι βαλλεται απο παντου και απο πολλους σε ολα τα επιπεδα. Απωτερος σκοπος ολων αυτων ειναι να απαγορευθει τελειως το κυνηγι.
Νομιζω, προσωπικη αποψη, οτι ολοι μας θα πρεπει να συσπειρωθουμε στις οργανωσεις μας, να βοηθησουμε οσο μπορουμε μεσω αυτων, ολους, οσους ασχολουνται με αυτες ή και ακομα μετεχοντας σε αυτες για να διαφυλαξουμε οσο μπορουμε αυτο που αγαπαμε
Ειπαμε, ουδεις αλανθαστος, μεσω ομως των λαθων θα βελτιωσουμε τις καταστασεις.
Παντα σε νομιμα πλαισια...και παντα φιλικα.
Ξέρεις τι μου θύμισες με το αμμισθα στελέχη;;;;
Γνωστό τραγουδιστή που έκανε συναυλίες αφιλοκερδος και πολύ εύστοχα ο συγχωρεμένος ο πανούσης έλεγε "απλά χρεώνουν μόνο τα έξοδα της ορχήστρας, και μέσα στην ορχηστρα είμαι και εγώ "...
Νομίζω πως μέσα στα έξοδα των δημοσίων σχέσεων, κόπων πίτας και διαφόρων άλλων είναι και αυτοί.
Πχ τα έξοδα μετακινήσης διαμονής και αλλά μπορούν να καλύψουν αρκετούς από τα ΔΣ.
Αφού είσαι γνωστής των οργανώσεων και των ομοσπονδιών θα ξέρεις και από αυτά.
Τώρα μου 'ρθε και μια παροιμία του λαού μας, "μεταξύ κατεργαρεων ειλικρίνεια".

Αν εγώ μαζέψω 20 άτομα σπίτι μου, έρθουν όλοι πριν τις 22:00 και φύγουν μετά τις 05:00 τι μπορεί να μου κάνει η αστυνομία; Με ποιο δικαίωμα θα μπει σπίτι μου δεν μπορώ να καταλάβω; Προφανώς και δεν θα κάνω κάτι τέτοιο απλά το αναφέρω σαν παράδειγμα. Υπουργός προστασίας του πολίτη ή υπουργός τιμωρίας του πολίτη είναι ο χουντικός;

περιμεναμε παλι μετα απο πληροφορια οτι μπορει να γινονταν αρση μετα απο επανεξεταση.
κάποια στιγμή θα το πετύχουν και θα λένε είδατε που σας τα λέγαμε?
θες να σου πω πότε θα ανοίξει το κυνήγι?
δεν έχω καμία πληροφορία, μόνο κοινή λογική χρησιμοποιώ
το κυνήγι θα ανοίξει μετά που θα πέσουν τα κρούσματα
και μετά που θα τελειώσει το κυνήγι του λαγού 10/1 και του αγριογούρουνου 20/1
οπότε δε θα φορά το 70% των κυνηγών

Και κάτι ακόμα σχετικά με την ΞΕ αλλά και της ομοσπονδίες.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ισχύει.
Αυτό που είπε ο προεδρας δηλαδή με ένα μνμ στο 6 βγαίνουμε όπως είπε ο ίδιος ή ότι δεν επιτρέπεται όπως λέει ο σταθοπουλος;
Επειδή είπες (tzak) πως δεν προετρεψαν σε παρανομία.
Όσο για την εδώ ομοσπονδία ΣΤ' κομαθ δεν έχουν βγάλει κάτι επίσημο να στείλουν στους ΚΣ.

Αν εγώ μαζέψω 20 άτομα σπίτι μου, έρθουν όλοι πριν τις 22:00 και φύγουν μετά τις 05:00 τι μπορεί να μου κάνει η αστυνομία; Με ποιο δικαίωμα θα μπει σπίτι μου δεν μπορώ να καταλάβω; Προφανώς και δεν θα κάνω κάτι τέτοιο απλά το αναφέρω σαν παράδειγμα. Υπουργός προστασίας του πολίτη ή υπουργός τιμωρίας του πολίτη είναι ο χουντικός;
μόλις άκουσα στο ραδιόφωνο ότι μαζί με την αστυνομία στους δρόμους θα υπάρχει και εισαγγελέας ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις
για να μπορούν να διερευνώνται καταγγελίες για σπίτια, ειδικά άμα υπάρχει όχληση

Ξέρεις τι μου θύμισες με το αμμισθα στελέχη;;;;
Γνωστό τραγουδιστή που έκανε συναυλίες αφιλοκερδος και πολύ εύστοχα ο συγχωρεμένος ο πανούσης έλεγε "απλά χρεώνουν μόνο τα έξοδα της ορχήστρας, και μέσα στην ορχηστρα είμαι και εγώ "...
Νομίζω πως μέσα στα έξοδα των δημοσίων σχέσεων, κόπων πίτας και διαφόρων άλλων είναι και αυτοί.
Πχ τα έξοδα μετακινήσης διαμονής και αλλά μπορούν να καλύψουν αρκετούς από τα ΔΣ.
Αφού είσαι γνωστής των οργανώσεων και των ομοσπονδιών θα ξέρεις και από αυτά.
Τώρα μου 'ρθε και μια παροιμία του λαού μας, "μεταξύ κατεργαρεων ειλικρίνεια".
πες τα ρε φιλαράκι γιατί μερικοί δε θέλουν να καταλάβουν ότι το πρόβλημα είναι τα φράγκα και για αυτό δε φεύγουν μερικοί από τις καρέκλες με κανένα τρόπο

Status
Not open for further replies.
Back