Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σχετικά με το περίφημο πρωτοσέλιδο:
Δεν είμαι υπέρ της στάσης των "καλών παιδιών". Υπάρχει ευθεία επίθεση κατά των κυνηγών που στηρίζεται σε μια απαράδεκτη ιδεοληψία και απροκάλυπτη εχθρότητα. Απέναντι σε αυτό χρειάζεται σκληρή αντίδραση χωρίς καλοπιάσματα και τήρηση "σαβουάρ βιβρ".
Όμως αυτή η εμετική εικόνα με την προκλητική χειρονομία το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει νερό στο μύλο όσους μας θεωρούν αγριάνθρωπους που γουστάρουν να σκοτώνουν για ευχαρίστηση. Θέλεις να είσαι σκληρός; Βγάλε ένα μαύρο πρωτοσέλιδο και γράψε "ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ". Βγάλε πρωτοσέλιδο και στοχοποιησε πολιτικά όλους αυτούς που εδώ και δυο μήνες μας κοροϊδεύουν. Κάνε τους να καταλάβουν ότι οι πράξεις τους θα έχουν συνέπειες.
Είσαι μέσο μαζικής ενημέρωσης, δεν μιλάς στο καφενείο με τους φίλους σου. Από τη μια προβάλλεις επιχειρήματα και διεκδικείς και από την άλλη τους λες να πάτε να γ...τε;
Ελπίζω αυτή η αηδία να μην έχει συνέπειες. Γιατί, αν θυμάστε, η ιστορία της κρίσης ξεκίνησε με ένα πρωτοσέλιδο του γελοίου Der Spiegel με την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει την ίδια χειρονομία. Ίδωμεν ...

χθες στης πρωινες ιχνηλασιες βγηκαν και ειπαν οτι ο χαρδαλιας δεν εκανε παλι αρση και μαλιστα ειπε η το κυνηγι η εγω,γιατι τον πιεσαν πολυ αλλα μαλλον πρεπει να τον εχουν πολυ αναγκη τελικα.
Από όλα τα αστεία και τα καλαμπούρια που κάνουν στις πρωινές ιχνηλασιες αυτό ήταν το καλύτερο το χιούμορ τους βελτιώθηκε σε σχέση με την τελευταία φορά που τους άκουσα

Σχετικά με το περίφημο πρωτοσέλιδο:
Δεν είμαι υπέρ της στάσης των "καλών παιδιών". Υπάρχει ευθεία επίθεση κατά των κυνηγών που στηρίζεται σε μια απαράδεκτη ιδεοληψία και απροκάλυπτη εχθρότητα. Απέναντι σε αυτό χρειάζεται σκληρή αντίδραση χωρίς καλοπιάσματα και τήρηση "σαβουάρ βιβρ".
Όμως αυτή η εμετική εικόνα με την προκλητική χειρονομία το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει νερό στο μύλο όσους μας θεωρούν αγριάνθρωπους που γουστάρουν να σκοτώνουν για ευχαρίστηση. Θέλεις να είσαι σκληρός; Βγάλε ένα μαύρο πρωτοσέλιδο και γράψε "ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ". Βγάλε πρωτοσέλιδο και στοχοποιησε πολιτικά όλους αυτούς που εδώ και δυο μήνες μας κοροϊδεύουν. Κάνε τους να καταλάβουν ότι οι πράξεις τους θα έχουν συνέπειες.
Είσαι μέσο μαζικής ενημέρωσης, δεν μιλάς στο καφενείο με τους φίλους σου. Από τη μια προβάλλεις επιχειρήματα και διεκδικείς και από την άλλη τους λες να πάτε να γ...τε;
Ελπίζω αυτή η αηδία να μην έχει συνέπειες. Γιατί, αν θυμάστε, η ιστορία της κρίσης ξεκίνησε με ένα πρωτοσέλιδο του γελοίου Der Spiegel με την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει την ίδια χειρονομία. Ίδωμεν ...
Συμφωνώ μαζί σου.
Μια φώτο με τους χαρδαλια,αδωνι,χαρζηδακη και πάνω από αυτούς τον κουλή με το σήμα της ΝΔ και μια κάλπη που να λέει ποτέ ξανά θα τους ένοιαζε κάπως.
Τώρα στα μέζεα τους.
Ακόμα καλύτερα θα ήταν σε κάθε τεύχος από εδώ και πέρα μέχρι τις εκλογές να υπάρχει και μια φώτο σε μια γωνία του κυνηγετικου εντύπου που θα θυμιζει τι έκαναν.
Δεν νομίζω να κοστίζει αλλά και να μην έχει κάποια ανταπόκριση σε μας αλλά και στους μη κυνηγούς.

Last edited:
Ειναι η τελευταια μας ευκαιρια ισως να δουμε τα στραβα της κυνηγετικης οικογενειας
και να τα διορθωσουμε.Αν τα περασουμε απο την κολυμπηθρα που λεγεται Χαρδαλιας
τοτε ειμαστε χαμενοι!Ευθυνες υπηρχαν και υπαρχουν.Καλο ειναι να τα βαλουμε κατω ολα.

χθες στης πρωινες ιχνηλασιες βγηκαν και ειπαν οτι ο χαρδαλιας δεν εκανε παλι αρση και μαλιστα ειπε η το κυνηγι η εγω,γιατι τον πιεσαν πολυ αλλα μαλλον πρεπει να τον εχουν πολυ αναγκη τελικα.
Ωραια τοτε αν ειναι αληθεια....ο στοχος της κ.σ.ε...ειναι αυτος ...να βγουν να τον καταγκηλουν να τον ψαξουν τι κρηβετε πισο απο αυτον ....

Ξερουμε κανενα που να θελει να κανει κακο στην κυνηγετικη δραστηριοτητα και να το επιχειρει μεσα απο τις κυνηγετικες οργανωσεις;
Να θέλει να κάνει κακό εκ των προτέρων εγώ προσωπικά όχι δεν ξέρω
Να μην κάνει αυτά που ίσως μπορούσε να κάνει και ίσως να λέει κάτι απλά για να το πει ενώ πίσω από τις πλάτες μας να λέει άλλα μπορώ να υποψιαστώ
Και μιλάω καθαρά για υποψίες που μπορεί να έχουν βγει καθαρά από το μυαλό μου αλλά σίγουρα μια θέση στην Βουλή είναι καλύτερη από την προεδρία σε κάποια κυνηγετική ομοσπονδία

Να θέλει να κάνει κακό εκ των προτέρων εγώ προσωπικά όχι δεν ξέρω
Να μην κάνει αυτά που ίσως μπορούσε να κάνει και ίσως να λέει κάτι απλά για να το πει ενώ πίσω από τις πλάτες μας να λέει άλλα μπορώ να υποψιαστώ
Και μιλάω καθαρά για υποψίες που μπορεί να έχουν βγει καθαρά από το μυαλό μου αλλά σίγουρα μια θέση στην Βουλή είναι καλύτερη από την προεδρία σε κάποια κυνηγετική ομοσπονδία
Για μενα δεν υπαρχουν υποψιες τα γεγονοτα μηλουν μονα τους .....οι ειναι παντελος ασχετοι η εκτελουν εργο κυβερνητικο

παιδιά πάρτε το χαμπάρι
το κυνήγι δεν είναι καν στην ατζέντα των συζητήσεων
η κυβέρνηση και ο χαρδαλιάς δεν έχει χρόνο για χάσιμο
έχουν πιο σημαντικά πράγματα να κάνουν
επειδή το κυνήγι είναι σημαντικό για μας δε σημαίνει ότι είναι και για τους άλλους
και το ποδόσφαιρο στη β εθνική έχει απαγορευθεί νομίζω
ε και?

Από την αρχή του δεύτερου κύματος της πανδημίας ,τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση ήταν βλέποντας και κάνοντας.Μονο για το κυνήγι και το ψάρεμα το είχε προεξοφλήσει για απαγόρευση τουλάχιστον μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.Το να ελπίζει κανείς με συζητήσεις ότι μπορεί να γίνει κάτι από τη στιγμή που κάνεις δεν ακούει . ...Δραστικές αποφάσεις ,έχει κανείς θάρρος να βγάλει τον κόσμο έξω;

Αν εγώ μαζέψω 20 άτομα σπίτι μου, έρθουν όλοι πριν τις 22:00 και φύγουν μετά τις 05:00 τι μπορεί να μου κάνει η αστυνομία; Με ποιο δικαίωμα θα μπει σπίτι μου δεν μπορώ να καταλάβω; Προφανώς και δεν θα κάνω κάτι τέτοιο απλά το αναφέρω σαν παράδειγμα. Υπουργός προστασίας του πολίτη ή υπουργός τιμωρίας του πολίτη είναι ο χουντικός;
Εγώ σκέφτομαι κάτι άλλο Μπιλ..Αν είμαστε 4 άτομα και φάμε για 10 έχει πρόστιμο;:D

παιδιά πάρτε το χαμπάρι
επειδή το κυνήγι είναι σημαντικό για μας δε σημαίνει ότι είναι και για τους άλλους
ε και?
Αυτό είναι πολύ σωστό. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που έχουν απαγορευθεί αναίτια και έχουν οδηγήσει πολύ κόσμο σε απόγνωση. Λόγω του επαγγέλματός μου έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο από διάφορους κλάδους που έχει καταστραφεί. Παρόλα αυτά είναι ευθύνη και δικαίωμα του καθενός να διεκδικήσει το δίκιο του ατομικά και συλλογικά, να μην περιμένει από κανέναν να αγωνιστεί για αυτόν.

Ο κυνηγητικος κοσμος αν συσπειρωθει και αν γινει σωστη προετοιμασια και οργανωση μπορουμε να μπουμε και στη βουλη... εδω μπηκε ο βαρουφακης!
Πες καλύτερα ο βιβλιοθηκάριος με επιστολές του Ιησού

Πες καλύτερα ο βιβλιοθηκάριος με επιστολές του Ιησού
Μια χαρα...Μακαρι να μπει και ο Λιακοπουλος στη βουλη
να κυνηγαει Νεφελιμ-Ελοχιμ με την μυγοσκοτωστρα να κλεισει
η κομπανια.Εμεις θα κοιταμε σαν παξιδια να περναει η ωρα.
Μετα λεμε τι εχουν ερμα και ψοφανε...

παιδιά πάρτε το χαμπάρι
ε και?
Φίλε αυτό ακριβώς....τα θέματα συζητήσεις είν';ι καθαρά το covid κ πως θα μπορέσουν να κρατήσουν χαμηλά τα κρούσματα γν Μν εκτεθεί κ άλλο το σάπιο σύστημα υγείας κ το λιανέμποριο όπως κ η εστίαση όπου θα καταστραφεί κόσμος κ κοσμακις...α π τι στιγμή που δν μπόρεσαν να βάλουν το κυνήγι στα σπορ όπως αναφέρει ο δασικός κώδικας όλα τελείωσαν.εκςι ήταν όλο το θέμα.τωρα δν γίνεται να συζητάνε για εμβόλια κ να πάει ο οποιωσδήποτε κ να πει ρε παιδιά με το κυνήγι τι θα γίνει;;;;
Θα τον πάρουν με τις πέτρες...γν λένε την αλήθεια....

Status
Not open for further replies.
Back