Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φίλε Μ περαστικά! Υπάρχει ένας νάρθηκας με δύο πλαστικές μπαλένες κ με ένα μπλε τζελ που τον βάζεις στην κατάψυξη! Κ βοηθάει στην σταθερότητα κ στην επούλωση! Υπήρξα παθών σίγουρη λύση!
Καλησπέρα Γιάννη. Πολύ χρήσιμη η συμβουλή σου. Πέρνα από τη σχετική ενότητα να σε γνωρίσουμε καλυτερα.

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-494

Αυτό αφορά την περίπτωση ι. Το λέει ξεκάθαρα. Τι μας αφορά εμάς; Σου λέει ότι για εφάπαξ μετάβαση στον τόπο μόνιμης κατοικίας σου πρέπει να έχεις αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας.
IMG_20201226_225210.jpg
Το κυνήγι είναι στο ιζ και χρειάζεται όσα λέω στα προηγούμενα μηνύματα.

Δεν μπορείς να κυνηγήσεις εννοείς. Γιατί να πάω μπορώ κι εγώ κι ο Τάσος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Ναι αυτο εννοω.Τωρα,οσο αναφορα τα δικαιολογητικα,θα συμφωνησω με τον dim63 που μιλησε για αναμπουμπουλα.Παρτο πανω σου και πραξε κατα το δοκουν.Εγω ειμαι κατα της αναρχιας και δεν το παιζω στα ζαρια (Δεν αναφερομαι σε σενα Κυριακο,μην παρεξηγηθεις:),γενικα μιλαω).

Ναι αυτο εννοω.Τωρα,οσο αναφορα τα δικαιολογητικα,θα συμφωνησω με τον dim63 που μιλησε για αναμπουμπουλα.Παρτο πανω σου και πραξε κατα το δοκουν.Εγω ειμαι κατα της αναρχιας και δεν το παιζω στα ζαρια (Δεν αναφερομαι σε σενα Κυριακο,μην παρεξηγηθεις:),γενικα μιλαω).
Τι να παρεξηγηθω βρε, άκρη πάμε να βγάλουμε .shake hands.

Κυριακο,δεν παιζει ρολο που εχεις βγαλει αδεια.Σρο ΦΕΚ γραφει ξεκαθαρα οτι πρεπει να εχεις μαζι σου το Ε1 ή την βεβαιωση ειδικης κατοικιας για να μπορεις να δικαιολογησεις την μονιμη κατοικια και κατ επεκταση την περιφερειακη ενοτητα που δικαιουσαι να κυνηγησεις.Η περιφερειακη ενοτητα δεν δικαιολογειται απο την αδεια θηρας.Και εγω βγαζω αδεια Ευβοια αλλα τοπο μονιμης κατοικιας εχω στο μπορντελο city δυστυχως.Τωρα αν καποιος εχει παεο στον τοπο του για ελιες,αλλα δηλωνει αλλου τοπο μονιμης κατοικιας δεν ξερω τι παιζει.Φανταζομαι οτι δεν θα μπορει να κυνηγησει λογω του Ε1 ή το χαρτι ειδικης κατοικιας.
Εδώ μιλάμε για το γνωστό με το τυρί και την φάκα. Σε πρώτη ανάγνωση του φεκ είδαμε το τυρί, αλλά για κάποιες περιπτώσεις υπάρχει κ η φάκα. Στη πρώτη απαγόρευση ο μεγάλος Χαρδαλιας είπε ένα απαγορεύεται η μετακίνηση και καθάρισε. Βέβαια έτρωγες πρόστιμο για μετακίνηση και όχι για το "κυνήγι" γιατί επίσημα δεν υπήρχε φεκ. Σε χωριά, το δασαρχείο έλεγε σε κυνηγούς ότι δεν είχαν κάποιο φεκ με απαγόρευση. Τώρα ομως που ζορίστηκαν έβγαλαν φεκ που καθορίζει ότι μπορείς να κυνηγάς μόνο στον νόμο που έχεις μόνιμη κατοικία. Το φεκ θα πάει στα δασαρχεία και στην ουσία οποίος δεν έχει τις προϋποθέσεις ουσιαστικά κυνηγάει παράνομα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Εγώ προσωπικά θα έχω το Ε1 που θα φαίνεται και το σπίτι που έχω στο χωριό και ελπίζω αν πέσω σε έλεγχο να είναι λογικοί και όχι τυπικοί. Αυτά βέβαια ισχύουν περισσότερο για εμάς τους ταλαίπωρους "Αθηναίους"!!

Δεν αναφέρει πουθενά τόπο μόνιμης κατοικίας. Για οικεία περιφερειακή ενότητα μιλάει. Δηλαδή εκεί που βρίσκεσαι.
Επίσης δώστε λίγο σημασία στο ότι αν θέλω να πάω Καλαμάτα για ελιές πρέπει να έχω ε9 αλλά για να γυρίσω Αθήνα πρέπει να έχω βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.
Αλλιώς γιατί να μην ισχυριστώ ότι γυρνάω στο δέλτα του Έβρου. Χαχα.

Παιδια αυτο που λετε δεν προκυπτει απο πουθενα στο ΦΕΚ.... μετακίνηση εντος οικειας περιφερειακης ενότητας για ασκηση θηρας, οπως και για αθληση.... είναι σαν να λεμε οτι αν εχεις παει 10 μερες για δουλεια Θεσσαλονίκη, δεν μπορεις να βγεις για τρεξιμο εκει επειδη εισαι Αθηναιος...
Δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ μονιμη κατοικια το φεκ σε σχεση με την κινηση για αθληση...
Εισαι πχ Καλαματα για δουλειες, και μενεις προς το παρόν Καλαματα? Στις μετακινησεις σου (πχ τρεξιμο κτλ) αναφερεις τοπο κατοικιας την Καλαματα..τα ιδια και για κυνηγι...

Επισης η αδεια κυνηγιου λεει αλλα ντι αλλων πανω γτ βγηκε πριν 5-6 χρονια για παραδειγμα...προσωπικα αλλη κατοικια λεει η αδεια μου, αλλη η ταυτοτητα, αλλη οι αδειες κατοχης κυνηγετικων οπλων κτλ κτλ...
Αν εισαι 10 μερες καλαματα δε γινεται να εχεις παρει κ το οπλο μαζι σου.Αν σου δανεισει καποιος απο εκει,αλλαζει το πραγμα...

Δεν αναφέρει πουθενά τόπο μόνιμης κατοικίας. Για οικεία περιφερειακή ενότητα μιλάει. Δηλαδή εκεί που βρίσκεσαι.
Επίσης δώστε λίγο σημασία στο ότι αν θέλω να πάω Καλαμάτα για ελιές πρέπει να έχω ε9 αλλά για να γυρίσω Αθήνα πρέπει να έχω βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

Και πως αποδεικνύεις την οικεια περιφερειακή ενότητα???
Εγώ βγάζω άδεια στην Ευβοια,αλλά μένω μόνιμα Αθήνα.Αν πάω στη Λαμία για κυνήγι,πως θα τους αποδείξω ότι έχω τάχα μου σπίτι εκεί?

Εγω σημερα εγραψα και εστειλα μνμ "6 ονοματεπωνυμον, διευθυνση, για ασκηση θηρας στον " τοπος κυνηγιου" Αττικης.
Ελεγχο δεχθηκα στα διοδια, στην εξοδο αλλα και στην εισοδο, εδειξα το μνμ και ολα ηταν οκ.
Να σημειωσω την εξαιρετικη συμπεριφορα των οργανων ταξης, ηταν ευγενεστατοι και χαμογελαστοι.

Και πως αποδεικνύεις την οικεια περιφερειακή ενότητα???
Εγώ βγάζω άδεια στην Ευβοια,αλλά μένω μόνιμα Αθήνα.Αν πάω στη Λαμία για κυνήγι,πως θα τους αποδείξω ότι έχω τάχα μου σπίτι εκεί?

Στο ε9, Ε1 φαίνεται αντίστοιχα ότι έχεις ελιές και οτι μένεις μόνιμα Αθήνα. Άρα σου επιτρέπει την μετακίνηση μπρος πίσω στη Καλαμάτα και στο σπίτι σου . Αυτό λοιπόν πρέπει να αποδείξεις και στον έλεγχο, αν βέβαια στο ζητήσουν. Μπορεί να έχω στο Ε1 μόνιμη κατοικία στην Αθήνα και να εργάζομαι και να μένω στη Τρίπολη. Αν αυτό μπορώ να το αποδείξω δεν υπάρχει πρόβλημα. Για αυτό λέω Ε1 με σπίτι στην Αθήνα, σπίτι στα δύο χωριά, της γυναίκας μου και το δικό μου, και σπίτι που νοικιάζω βόρεια που σπουδάζει η κόρη. Οπότε με ένα σμπάρο 4.... Τώρα αν με πιάσουν, είπα, ελπίζω να πέσω σε ανθρώπους που καταλαβαίνουν αλλιώς?????? Χαχαχαχα!!!

Αυτό αφορά την περίπτωση ι. Το λέει ξεκάθαρα. Τι μας αφορά εμάς; Σου λέει ότι για εφάπαξ μετάβαση στον τόπο μόνιμης κατοικίας σου πρέπει να έχεις αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας.
View attachment 20696
Το κυνήγι είναι στο ιζ και χρειάζεται όσα λέω στα προηγούμενα μηνύματα.
Όλο γκρίνια είστε μερικοί.
...Ντάξει, θα χάσετε μερικά πουλάκια αλλα κοτζάμ Εφάπαξ!!!! θα μας δώσει ο σκορδαλίας. Μαζι με την Φάπα και το Ε-Φάπα-ξ.

Οποίος εχει μάτια και διαβάζει, ας το καταλάβει.
Ε ΦΑ ΠΑΞ - Ε ΦΑ ΠΑΞ !!!!

Ο σκορδαλιάς έλυσε και το συνταξιοδοτικό!!!

Και με το "μέσα όλοι" και το πολύ φίκι-φίκι θα λύσει και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.
Αχάριστοι πάντα οι Ελληνες με τους Ευεργέτες τους.....

Εγω σημερα εγραψα και εστειλα μνμ "6 ονοματεπωνυμον, διευθυνση, για ασκηση θηρας στον " τοπος κυνηγιου" Αττικης.
Ελεγχο δεχθηκα στα διοδια, στην εξοδο αλλα και στην εισοδο, εδειξα το μνμ και ολα ηταν οκ.
Να σημειωσω την εξαιρετικη συμπεριφορα των οργανων ταξης, ηταν ευγενεστατοι και χαμογελαστοι.
Ακριβώς και εγώ το ίδιο.

Παιδιά επιτρέπεται στον νομό της μονίμου κατοικίας μην ζοριζεστε αλλιώς οποιος εχει χωραφια σε δυο τρεις διαφορετικούς νομους με ε9 κυνηγαει σε όλους αφού μπορεί και να πάει ας πάει για να ενισχύσει το κράτος όποιος θέλει αφού θα μαζεύει 300άρια και δε μπα να έχεις βγάλει άδεια όπου θες .Και κατι εκτός θέματος το έχω ξαναγράψει έπρεπε ήδη το γουρούνι να κυνηγιεται μόνο με μονοβολα και να απαγορεύονται τα υπόλοιπα 9 12 15βολα κτλ το ξαναηδαμε το έργο άλλος ένας άνθρωπος τσάμπα.

Ειχα μαζι μου και το ΦΕΚ, οπως και μια βεβαιωση μετακινησης τυπου Β, αλλα δεν χρειασθηκαν...
Τα οργανα ειδαν αυτα που τους τους υποδεικνύει το ΦΕΚ να δουν, και εκαναν την "δουλεια" τους οπως επρεπε (μήνυμα ή τυπου Β οπως πολυ σωστα ειχες)....Τωρα αμα αισθάνεται ο καθενας οτι πρεπει να κουβαλαει μαζι του Ε1, Ε9, λογαριασμους δεη, και τα συμβολαια αγορας του ακινητου που μενει ειναι προσωπικο θεμα!.shake hands.

Επειδή με την ερμηνεία του φεκ βλέπω ότι υπάρχουν πολλές απόψεις εγώ προσωπικά καταλαβαίνω ότι. Το φεκ λέει για άσκηση κυνηγιού στην οικοία περιφερειακή ενότητα, δηλαδη εντός οικοίου νομού και λόγω του ότι η Αττική έχει πολλές περιφερειακες ενότητες υπάρχει η διευκρίνηση για όλη την περιφέρεια (νομού) Αττικής. Άρα μένω Αττική βάζω 6 όνομα , διεύθυνση, και πάω για κυνηγι. Το θέμα ειναι ότι κατάφερα και πάω αύριο Λάρισα και δε με σταμάτησε κανένας που έφυγα από Αθήνα. Τι μήνυμα στέλνω αύριο για να κυνηγήσω στη Θεσσαλία. Γράφω παράδειγμα 6, όνομα, Λάρισα, και πάω γόνους για κυνήγι και καθάρισα? Αν είναι έτσι γράφουμε ότι θέλουμε κ κυνηγάμε όπου θέλουμε, εάν βέβαια βρεθούμε στο κυνηγότοπο. Δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό. Για αυτό προσοχή. Αυτά βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη κ εννοείται ότι ο καθένας μας κάνει ότι θέλει.

Επειδή με την ερμηνεία του φεκ βλέπω ότι υπάρχουν πολλές απόψεις εγώ προσωπικά καταλαβαίνω ότι. Το φεκ λέει για άσκηση κυνηγιού στην οικοία περιφερειακή ενότητα, δηλαδη εντός οικοίου νομού και λόγω του ότι η Αττική έχει πολλές περιφερειακες ενότητες υπάρχει η διευκρίνηση για όλη την περιφέρεια (νομού) Αττικής. Άρα μένω Αττική βάζω 6 όνομα , διεύθυνση, και πάω για κυνηγι. Το θέμα ειναι ότι κατάφερα και πάω αύριο Λάρισα και δε με σταμάτησε κανένας που έφυγα από Αθήνα. Τι μήνυμα στέλνω αύριο για να κυνηγήσω στη Θεσσαλία. Γράφω παράδειγμα 6, όνομα, Λάρισα, και πάω γόνους για κυνήγι και καθάρισα? Αν είναι έτσι γράφουμε ότι θέλουμε κ κυνηγάμε όπου θέλουμε, εάν βέβαια βρεθούμε στο κυνηγότοπο. Δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό. Για αυτό προσοχή. Αυτά βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη κ εννοείται ότι ο καθένας μας κάνει ότι θέλει.
Πως θα κουβαλησεις το οπλο στη Λαρισα;

Πως θα κουβαλησεις το οπλο στη Λαρισα;
Είπα πάω στη Λάρισα χωρίς να με σταματήσει κανείς, και κυνηγάω με όπλο φίλου, το θέμα είναι αν μπορώ να κυνηγήσω λόγω του ότι δεν είμαι στο νόμο Αττικής που μένω. Για αυτό είπα κ σε προηγούμενα ποσταρίσματα ότι αν μπορώ με κάποιο τρόπο αποδείξω ότι μένω Λάρισα το παλεύω. Αν όχι εγώ προσωπικά δεν το ρισκάρω.

Status
Not open for further replies.
Back