Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είπα πάω στη Λάρισα χωρίς να με σταματήσει κανείς, και κυνηγάω με όπλο φίλου, το θέμα είναι αν μπορώ να κυνηγήσω λόγω του ότι δεν είμαι στο νόμο Αττικής που μένω. Για αυτό είπα κ σε προηγούμενα ποσταρίσματα ότι αν μπορώ με κάποιο τρόπο αποδείξω ότι μένω Λάρισα το παλεύω. Αν όχι εγώ προσωπικά δεν το ρισκάρω.
Δε νομίζω ότι μπορείς να κυνηγήσεις..
Πρέπει να υπάρχει επίσημο χαρτί που να δηλώνεις μόνιμη κατοικία εκεί που βρίσκεσαι...

ρε παιδιά τι δεν έχετε καταλάβει ??
όλα είναι στο πόδι χωρίς να έχει γίνει κάποιος σοβαρός σχεδιασμός.
και πως άλλωστε να γίνει , είναι αμέτρητες οι υποπεριπτώσεις για κάθε μετακίνηση.

επειδή λοιπόν ούτε μπορούν να τα προβλέψουν όλα , αλλά ούτε και μπορούν να απαγορέψουν τις μετακινήσεις ,
βγάλανε μιά μ@λ@κία και όποιος τσιμπίσει.
το γνωστό " ο φόβος φυλάει τα έρμα "

σου λέει όλο και κάποιος θα φοβηθεί και δεν θα μετακινηθεί ( και δεν μιλάω μόνο για το κυνήγι ) και αυτό είναι κέρδος στον αγώνα κατά του κορονοιού.

δεν υπάρχει σοβαρό νομικό υπόβαθρο ώστε να συζητήσει κανείς , και το θέμα είναι να μην πέσεις σε κανά "περίεργο" όργανο και φας το 300άρι .

Βέβαια αυτή η λογική δημιουργεί στην κοινωνία αίσθηση ανυπακοής.
Γιατί αν ήταν όλα σωστά και λογικά θα λέγαμε οκ ρε φίλε έχουν δίκιο , τώρα όλοι λέμε τι βλακείες κάνουν , και όταν ( και αν ) κάποια στιγμή πουν κάτι σωστό , δεν θα τους πιστεύει κανείς και το κυριώτερο δεν θα υπακούει κανείς.

Αλλά είπαμε .............. Ελληνικό κράτος.

Παίδες εγώ αυτό που έχω καταλάβει, είναι ότι επιτρέπεται να κυνηγήσεις σε όποια περιφέρεια βρίσκεσαι δικαιολογημένα (αυτό να αποδεικνύεται με σχετικά χαρτιά και να έχεις και άδεια κυνηγίου που να καλύπτει την περιοχή).
Με αιτιολογία το κυνήγι δεν μπορείς να μετακινηθείς σε άλλη περιφέρεια.
Τώρα το πως διατυπώνεται αυτό στο ΦΕΚ και πόση σύγχυση και παρενέργειες προκαλούνται από την διατύπωση αυτή, το εξηγεί ο george s k παραπάνω. :)

Είπα πάω στη Λάρισα χωρίς να με σταματήσει κανείς, και κυνηγάω με όπλο φίλου, το θέμα είναι αν μπορώ να κυνηγήσω λόγω του ότι δεν είμαι στο νόμο Αττικής που μένω. Για αυτό είπα κ σε προηγούμενα ποσταρίσματα ότι αν μπορώ με κάποιο τρόπο αποδείξω ότι μένω Λάρισα το παλεύω. Αν όχι εγώ προσωπικά δεν το ρισκάρω.
Για να πας στην Λαρισα πρεπει να εχεις καποια δικαιολογια πχ ελιες εργασια κτλ αφου βεβαια εχεις τα απαραιτητα δικαιολογιτικα
Αν λαβουμε υποψην την λεγομενη σωματικη ασκηση αρα εκει προσαρμοστηκε και το κυνηγι μαζι με το ψαρεμα
θα εχεις την ιδια δικαιολογια που θα εχει και ο ποδηλατης ο ορειβατης και ο τρεχατε ποδαρακια μου
που με τον ιδιο τροπο εξασκουν την αθληση τους και εφυγαν απο την αθηνα για διακοπες
Το θεμα ειναι να μπορεσεις να φτασεις και να μην κυκλοφορεις με πινακιδα αθηνας στις εξορμησεις σου

Ταλαιπωρία ρε μάγκες πρέπει να έχεις 20 στην γεωγραφία για να γνωρίζεις ορια περιφέρειας κλπ.Προσωπικά την απόφαση για το κυνήγι την βρίσκω διχαστικη...Εμείς που ζουμε Αθήνα τον ήπιαμε..Πήγα απογευματινό ανάμεσα Πικέρμι σπατα..Παπ@ρι@

Ταλαιπωρία ρε μάγκες πρέπει να έχεις 20 στην γεωγραφία για να γνωρίζεις ορια περιφέρειας κλπ.Προσωπικά την απόφαση για το κυνήγι την βρίσκω διχαστικη...Εμείς που ζουμε Αθήνα τον ήπιαμε..Πήγα απογευματινό ανάμεσα Πικέρμι σπατα..Παπ@ρι@
Θυμασαι καποτε που μιλαγαμε για απογευματινο στην κατω Κηφισια και καναμε χαβαλε ?
Τωρα εγινε πραγματικοτητα :( :(

Σωστα.Γνωμη μου δεν αξιζει ρον κοπο να ρθσκαρεις φιλε.Εμεις ειμαστε παρεα τρελαμενη στην Κερκυρα.Καθε χρονο αδεια γενικη για φασσες στα Γρεβενα.Φετος εδω και δεν υπαρχει τι πο τα!!!!Τι πιστευετε;θα ανοιξει εκτος νομου;

Παιδια παντε κυνηγι ρε σεις μας το ανοιξανε και σεις ακομα τρωγεστε ορεξη σας ειχανε τα οργανα να ψαχνουνε περιφεριακες και γενικες και τετια στο νομο που εισται καπου μενετε και καπου πηγενετε απλα ρε σεις γραψτε τη διευθηνση κατοικιας και μη τρελενεστε αλιως μη πατε πχ για καπιο λογο ειμε 7 νομους αλλου για τον αβ λογο ε καπου μενεις γραψτο βρε χριστιανε μου και αιντε στο βουνο

Άντε καλώς να μας έρθετε οι Αττικαριοι αν σας αφήσουν!!!! Μην περιμένετε όμως να δείτε και μεγάλη διαφορά ειδικά στα τσιχλοκοτσυφα. Φέτος απλα δεν..... Από μύτες κάτι θα κανετε οι φερματζιδες!
Εμαθες τιποτα dimdre?ισχυει οτι συζητιεται;

Status
Not open for further replies.
Back