Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια ερώτηση γιατί έχω περιεργεια...
Τα κυνηγομαγαζα(που συνήθως έχουν κ είδη αλιείας..), η βιοτεχνίες φυσιγγιων κ κυνηγετικών ενδυμάτων κλπ που ζουν άμεσα από το κυνήγι(αρα κ απο εμας) και διαφημίζουν κ τα προιοντα τους στο διαδίκτυο, στο fb, στο you tube..
Δεν θα έπρεπε σε τέτοιες στιγμές να ξεχάσουν τον οποιοδήποτε επαγγελματικο ανταγωνισμό έχουν κ να κάνουν ένα κοινό βίντεο διαμαρτυρίας κ να το ανεβάσουν, οι να στείλουν κάποια επιστολη διαμαρτυρίας με υπογραφές κλπ?
Έστω κ αν ακόμα είναι σίγουροι πως δεν προκειται να αλλάξει κάτι...Έτσι για το γαμωτο ρε παιδια κ γιατί κακά τα ψέματα στην προκειμενη αυτοί θα πεινάσουν αν συνεχιστεί αυτό το κακό...
Δεν είναι καλυτερο απο το να υπάρχει αδρανεια?εχετε δει κάποια κίνηση?
Απο τη στιγμη Τάσο που δεν υπαρχει όργανο εκπροσώπησης του συγκεκριμένου κλάδου ,δεν κουνάει κανείς. Ο θυμός και η διαμαρτυρία βγαίνει και εκτονώνεται στο ηλίθιο φατσοβιβλίο, ενω κάποτε έβγαινε στο δρομο και στο πεζοδρόμιο
Τωρα όλοι περιμένουν απ τους άλλους κι αυτοι στο fb.

Last edited:
Τα κυνηγομαγαζα(που συνήθως έχουν κ είδη αλιείας..), η βιοτεχνίες φυσιγγιων κ κυνηγετικών ενδυμάτων κλπ που ζουν άμεσα από το κυνήγι(αρα κ απο εμας) και διαφημίζουν κ τα προιοντα τους στο διαδίκτυο, στο fb, στο you tube..
Δεν θα έπρεπε σε τέτοιες στιγμές να ξεχάσουν τον οποιοδήποτε επαγγελματικο ανταγωνισμό έχουν κ να κάνουν ένα κοινό βίντεο διαμαρτυρίας κ να το ανεβάσουν, οι να στείλουν κάποια επιστολη διαμαρτυρίας με υπογραφές κλπ?
Έστω κ αν ακόμα είναι σίγουροι πως δεν προκειται να αλλάξει κάτι...Έτσι για το γαμωτο ρε παιδια κ γιατί κακά τα ψέματα στην προκειμενη αυτοί θα πεινάσουν αν συνεχιστεί αυτό το κακό...
Τάσο η απάντηση στο ερώτημα σου απο οτι εχω καταλαβει απο γυρω γυρω λέγεται επιστρεπτεα προκαταβολη συν τα υπολοιπα μετρα στηριξης για αυτο δεν ακους τπτ ο νοων νοειτω

Απο τη στιγμη Τάσο που δεν υπαρχει όργανο εκπροσώπησης του συγκεκριμένου κλάδου ,δεν κουνάει κανείς. Ο θυμός και η διαμαρτυρία βγαίνει και εκτονώνεται στο ηλίθιο φατσοβιβλίο, ενω κάποτε έβγαινε στο δρομο και στο πεζοδρόμιο
Τωρα όλοι περιμένουν απ τους άλλους κι αυτοι στο fb.
Νομίζω είναι η ΠΕΒΕΚΕ αν δεν κάνω λάθος.

Τάσο η απάντηση στο ερώτημα σου απο οτι εχω καταλαβει απο γυρω γυρω λέγεται επιστρεπτεα προκαταβολη συν τα υπολοιπα μετρα στηριξης για αυτο δεν ακους τπτ ο νοων νοειτω
Αυτό ακριβώς που έγραψα χθες. Επιστρεπτεα προκαταβολή και οικονομική ενίσχυση μερικών χιλιάδων ευρώ στις πληττομενες επιχειρήσεις. Και μοκο οι επιχειρηματίες και γιατί να μιλήσουν άλλωστε αφού αν αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο παλι θα τους τα ακουμπήσουμε κανονικότατα.

Αυτό ακριβώς που έγραψα χθες. Επιστρεπτεα προκαταβολή και οικονομική ενίσχυση μερικών χιλιάδων ευρώ στις πληττομενες επιχειρήσεις. Και μοκο οι επιχειρηματίες και γιατί να μιλήσουν άλλωστε αφού αν αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο παλι θα τους τα ακουμπήσουμε κανονικότατα.
Σε κάποιες περιοχές της χώρας αυτά που λέει ο σκληρός για απαγόρευση είναι γραμμένα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Οπότε καποιοί συνεχίζουν και τα ακουμπάνε. Μια παραγγελία που έκανα τώρα που άνοιξε μου είπε τηλεφωνικά ότι κάποια δράμια που παρήγγειλα δεν έχει διαθέσιμα και δεν είχε προλάβει να ενημερώσει το e-shop.Οπότε μήπως κερδίζουν διπλά?

Σε κάποιες περιοχές της χώρας αυτά που λέει ο σκληρός για απαγόρευση είναι γραμμένα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Οπότε καποιοί συνεχίζουν και τα ακουμπάνε. Μια παραγγελία που έκανα τώρα που άνοιξε μου είπε τηλεφωνικά ότι κάποια δράμια που παρήγγειλα δεν έχει διαθέσιμα και δεν είχε προλάβει να ενημερώσει το e-shop.Οπότε μήπως κερδίζουν διπλά?
Όλα παίζουν. Ορισμένα κυνηγια απο ότι καταλαβαίνω δεν σταματησαν ποτε. Επίσης τα μέτρα του σκληρού ντολμα παραβιάζονται on camera κάθε μερα απο δεκάδες χιλιάδες άλλους σε παραλίες πλατείες και βουνα. Οποτε....

Καλησπερα . Παιδια δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλα τα πραγματα αυτο που εγινε τωρα και μετα απο 3 μνημονια τα πραγματα ειναι πολλή δυσκολα. Εξαλου για ολες τις οικονομικες ενισχύσεις δεν υπρεπει να εχεις απολύσει προσωπικο. Ξερω κοσμο που εχει χάσει την δουλεια του

Σε καπια αλλη χωρα ναι σε αυτον το βουρκο που Ζουμε δε υπαρχει ελπηδα

Αυτό φίλε μου έκανε κάτι που αγαπούσε και έφυγε εκείνη την ώρα. Θοδωρακη να σε καλά φίλε μου εκεί πάνω και να κάνεις τα κυνήγια σου και εκεί!!!!:(
Να ζήσετε και να τον θυμόσαστε Τέλη συγχωρεμένος να είναι

Τα χαλια μας τα μαυρα.. Της πορνης παντου.. Παραλιες, βουνα, δρομοι, μποτιλιαρισμα στην Παρνηθα, βουλιαξαν οι παραλιες, ποδηλατες, περιπατητες, ορειβατες, χαμος. ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ COVIT-19..
Οι τρισαθλιοι με το αντικυνηγετικο και οπλοφοβικο λομπυ.
Ποσο και τι καντηλια να πω.. Τα εξαντλησα ολα....

Για να έρθουμε στα λογικά μας,μπορεί να είμαστε σκασμενοι για το άδικο την ανυπαρξία της κυνηγετικής ηγεσίας κλπ,αλλά ε όχι ρε παιδιά τα κονωμησανε οι μαγαζάτορες και έχουν κάνει μοκο ΕΛΕΟΣ.Και τα δύο παιδιά μου σε καθεστώς 500 ευρώ, ένα μαγαζί που νοικιαζω ο νοικαρης είναι να σκάσει τρέχουν οι υποχρεώσεις και παίρνει ψίχουλα που δεν μπορεί να καλύψει ούτε το ένα δέκατο των υποχρεώσεων.Ο γείτονας απέναντι απολυσε 2 και κράτησε έναν τον οποίο σκέφτεται να διώξει και να κρατήσει την επιχείρηση οικογενειακά. Που ζείτε και ξεστομιζετε τέτοια πράγματα, ο αδερφός μου δουλεύει από το σπίτι και του ειπε ο εργοδότης εάν συνεχιστεί αυτό θα αναγκαστεί να κάνει περικοπές σε άτομα και μισθούς.

Για να έρθουμε στα λογικά μας,μπορεί να είμαστε σκασμενοι για το άδικο την ανυπαρξία της κυνηγετικής ηγεσίας κλπ,αλλά ε όχι ρε παιδιά τα κονωμησανε οι μαγαζάτορες και έχουν κάνει μοκο ΕΛΕΟΣ.Και τα δύο παιδιά μου σε καθεστώς 500 ευρώ, ένα μαγαζί που νοικιαζω ο νοικαρης είναι να σκάσει τρέχουν οι υποχρεώσεις και παίρνει ψίχουλα που δεν μπορεί να καλύψει ούτε το ένα δέκατο των υποχρεώσεων.Ο γείτονας απέναντι απολυσε 2 και κράτησε έναν τον οποίο σκέφτεται να διώξει και να κρατήσει την επιχείρηση οικογενειακά. Που ζείτε και ξεστομιζετε τέτοια πράγματα, ο αδερφός μου δουλεύει από το σπίτι και του ειπε ο εργοδότης εάν συνεχιστεί αυτό θα αναγκαστεί να κάνει περικοπές σε άτομα και μισθούς.
Ηλία όλοι έχουμε συγγενείς και γνωστούς που κυριολεκτικά τους έχει γ@μησει η κυβέρνηση του Κουλη με τα ήξεις αφήξεις και την αστεία διαχείριση της καταστασης. Η δική μου η απορία είναι γιατί οι επιχειρηματίες στον χώρο του κυνηγιου δεν αντιδρούν? Οι δραστηριότητές που τους δίνουν ψωμί είναι υπό αδικο και παραλογο διωγμό και δεν βγαίνουν να πουν κουβεντα.

Τα χαλια μας τα μαυρα.. Της πορνης παντου.. Παραλιες, βουνα, δρομοι, μποτιλιαρισμα στην Παρνηθα, βουλιαξαν οι παραλιες, ποδηλατες, περιπατητες, ορειβατες, χαμος. ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ COVIT-19..
Οι τρισαθλιοι με το αντικυνηγετικο και οπλοφοβικο λομπυ.
Ποσο και τι καντηλια να πω.. Τα εξαντλησα ολα....
Όλοι στα βουνά και την παραλίες σήμερα εκτός από εμάς που πληρώσαμε.

Δεν αντιδρούν γιατί έχουν λίπος και αντέχουν είναι το ίδιο έργο που γαμηθηκαμε ολοι αυτή τη χώρα και δεν ανοίγει μύτη γιατί απλα το 30% δεν εχει κανενα οικονομικό θεμα ακόμα τι βγάζει μια χαρά και αυτό το 30% συν τα κολλημένα κομματόσκυλα που έχει πολλά ακόμα που και να τους βαράς λένε βαράτε με και ας κλαίω φτάνουν .Είμαστε η χώρα με τεράστιο ποσοστό ανθρώπων ππου το μόνο που τους νοιάζει ειναι εγώ να κονομαω όπως και να ναι και δε γαμιουνται οι τριγύρω και αυτό οι πολιτικοί το ξέρουν πολύ καλά γι'αυτό και δεν τους νοιάζει και τα.κομματικά κολλήματα κρατούν πολύ καλά ακόμα και θα το δείτε αν γινει κόμμα Ελλήνων κυνηγών τι θα πάρει από ψήφους μόλις φτάσει η ώρα θα ακούς εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ εγω ειμαι δεξιός εγώ δεν αλλάζω είμαι ΚΚΕ και οι υπόλοιποι δε γαμιουνται οι καρεκλοκένταυροι της ΚΣΕ τι κάνανε τόσο καιρό και δεν θα αλλάξει τίποτα αφού δε ξοκολαμε οι ίδιοι από τις κωλονεοτροπιες να κάνουμε αλλαγές ποιός θα τις κάνει ο γείτονας.

Status
Not open for further replies.
Back