Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άλλη μια βδομάδα τώρα θα περιμένουμε τον chief , αμα δεν πει πάλι τίποτα για εμάς βγαίνουμε κανονικά από Δευτέρα και προλαβαίνουν και μια μέρα για γουρούνια.α ρε γέλιο που θα πέσει φέτος με τά γουρούνια!!!

Αυτά δεν τά βλέπει η ΚΣΕ η κλείνει τα μάτια? Ποτέ περιμένει να απαντήσει?
Αφου ειναι μερος του παιχνηδιου και αυτοι....εστησαν καλα τα πραγματα με αντιτιμο βεβαια το οποιο θα μαθουμε ποιο μετα

Άλλη μια βδομάδα τώρα θα περιμένουμε τον chief , αμα δεν πει πάλι τίποτα για εμάς βγαίνουμε κανονικά από Δευτέρα και προλαβαίνουν και μια μέρα για γουρούνια.α ρε γέλιο που θα πέσει φέτος με τά γουρούνια!!!
Ρε σου ειπα , τώρα που θα χιονίσει και θα απαγορεύεται το κυνήγι λόγω χιονοκαλυψης θα πουν επιτρεται η μετακίνηση για κυνήγι και μόλις λωσει θα βγάλουν παλι απαγόρευση. Τους έχω ικανους.

Αυτά δεν τά βλέπει η ΚΣΕ η κλείνει τα μάτια? Ποτέ περιμένει να απαντήσει?
Μην παραξενευτείς αν δεις τον γλόμπο και τον άλλο τον παρατρεχάμενό του πουθενά διορισμένους με τίποτα παχυλούς μισθούς...
Αν και τώρα που το σκέφτομαι ίσως έτσι να είναι καλύτερα, σε αυτή την περίπτωση θα είναι έξυπνοι, στην αντίθετη είναι απλώς ηλίθιοι και ανεπαρκείς.

Ρε σου ειπα , τώρα που θα χιονίσει και θα απαγορεύεται το κυνήγι λόγω χιονοκαλυψης θα πουν επιτρεται η μετακίνηση για κυνήγι και μόλις λωσει θα βγάλουν παλι απαγόρευση. Τους έχω ικανους.
Εδώ άρχισαν για τρίτα κύματα και κάτι τέτοια πάλι, καλά κρασιά πάει η χρονιά.

Πάντως ως σλόγκαν δεν μου αρέσει το "κύνήγι με σύμμαχο την επιστήμη"... Είναι πολύ εσωστρεφές τη στιγμή που θέλουμε εξωστρέφεια και να καταδείξουμε στην κοινωνία με κάθε τρόπο πόσα προσφέρουμε στη φύση και την κοινωνία... Θα πρέπει να είχε και στοιχεία από εμπλουτισμούς βιοτόπων και θηραμάτων, ειδικά κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, από βοήθεια σε πυρκαγιές και στην πολιτική προστασία... Όχι ότι κάτι κάνουμε αλλάγια να συνεχίσουμε να κυνηγάμε ή επειδή θέλουμε να κυνηγάμε... Θα προτιμούσα κάτι σαν το "Το κυνήγι επιστήμονικά, ηθικα και υλικά στην υπηρεσία της φύσης και της κοινωνίας"

Παίδες μην περιμένετε κυνήγι......εδώ λένε ότι θα έρθει ο όλεθρος με το τρίτο κύμα.....είμαστε στο έλεος ενός Μάτσου μ@λ@κες θα πω εγώ!!! Όχι μόνο σαν κυνηγοί αλλά σαν κοινωνία σαν χώρα!!! Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα καταστρέψουν την κοινωνία!!! Ούτε ένας προς το παρόν δεν έχει δείξει πραγματικό ενδειαφέρον!!!!

Ωραίο βίντεο, δεν κατάλαβα όμως πού διαφοροποιείται από κάποιο ανάλογο βίντεο μιας οικολογικής οργάνωσης.
Απο το στομα μου το πηρες :p
Παρατηρουμε
Προστατευουμε
Καταγραφουμε
Αναλυουμε
Επεξεργαζομαστε
και στο τελος τον πινουμε ομαδικος :(

Ωραίο βίντεο, δεν κατάλαβα όμως πού διαφοροποιείται από κάποιο ανάλογο βίντεο μιας οικολογικής οργάνωσης.
Απο το στομα μου το πηρες :p
Παρατηρουμε
Προστατευουμε
Καταγραφουμε
Αναλυουμε
Επεξεργαζομαστε
και στο τελος τον πινουμε ομαδικος :(
Δεν είναι κακό να φαινόμαστε σαν οικολογική οργάνωση γιατί είμαστε και αυτο, και αυτο το σημείο αδυνατούν να καταλάβουν στην κοινωνια! Ο σκοπός είναι να φανεί ότι είμαστε οι μόνοι πραγματικοί φρουροί της υπαίθρου από κάθε μετεριζι και πόστο, γιατί πραγματικα αγαπαμε και τη φύση και τον άνθρωπο σε αντιθεση με τους οικολόγους...

Status
Not open for further replies.
Back