Δεν εισαι πρωχο....μεταξεταστεοςΩραίο βίντεο, δεν κατάλαβα όμως πού διαφοροποιείται από κάποιο ανάλογο βίντεο μιας οικολογικής οργάνωσης.
Πάρα πολύ καλό και συγκροτημένο κείμενο.
αυτο με τις δυο αδειες το χεις τσεκαρισμενο στανταρ γτ εγω ξερω οτι αναγραφετε σγη ιδια ακκο οτι φερει δευτερη κανηΣτην Αμερική μπορεί να είναι εύκολα τά πράγματα.Παντως η affinity με δύο κάννες θέλει δύο άδειες.
Στοιχειοδη λογικη.....απο μηζερα ανθρωπακια της εξουσιας δεν θα υπαρξει ποτε...
Γτ δε βγαζουν αλλο δραμια χοντρα 11/0 αχαχαχαχαΠαιδιά για τους φίλους της ιδιογομωσης θα πω οτι αυτοί θέλουν φυσίγγια με χοντρο αλατι.
Μήπως όμως υπάρχει λογική και αποσκοπούν σε κάτι άλλο που θα αφορά το μέλλον του κυνηγιού.Στοιχειοδη λογικη.....απο μηζερα ανθρωπακια της εξουσιας δεν θα υπαρξει ποτε...
Ακόμη μια φωνή λογικής απέναντι στο παραλογο. Απλά χτυπάει και αυτή στο τοίχο της εμμονής , της προκατάληψης και του κοινωνικού ρατσισμού που εχει επιλέξει να στήσει η κυβέρνηση του Κουλη και του μαντροσκυλου του.Πάρα πολύ καλό και συγκροτημένο κείμενο.
απλα πόσο δύσκολο να συνταχθεί ένα όμορφο βίντεο και κείμενο με όλα αυτα απο την ΚΣΕ από την πρώτη κιόλας στιγμή ή ακομα και πριν; Δεν ξέρω αν θα άλλαζε κάτι στις αποφάσεις, αλλά σίγουρα θα άλλαζε στο πώς μας βλέπει η κοινωνία και στην όλη επιχειρηματολογία μας. Μερικές φορές η ΚΣΕ μου θυμίζει το ρητό που λέει πως "το μαγικό πράγμα με το άθροισμα της ικανότητας των ηλιθίων είναι πως είναι μικρότερο από κάθε ατομικό στοιχείο αυτού του αθροίσματος..."Ακόμη μια φωνή λογικής απέναντι στο παραλογο. Απλά χτυπάει και αυτή στο τοίχο της εμμονής , της προκατάληψης και του κοινωνικού ρατσισμού που εχει επιλέξει να στήσει η κυβέρνηση του Κουλη και του μαντροσκυλου του.
Βαγγελη μην ανεβαζεις αυτα τα εμετικα πραγματα.... Τωρα πλεον ξερουμε ολλοι τι ρολο παιζουν.......το πουλοβερ θελει ξηλωμα και πλεξημο απο την αρχηΌπως ανέφερε ο κ. Γραμματσούλιας η Ομοσπονδία είχε κάνει πολλές επαφές με υπουργούς και παράγοντες – από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε ο κορωνοϊός – και είχε πάρει διαβεβαιώσεις, πως δεν θα απαγορευτεί το κυνήγι ως δραστηριότητα. “Η κυβέρνηση δεν είδε με σοβαρότητα το θέμα των κυνηγών”, ανέφερε στην συνέχεια, ενώ απαντώντας στο πως θα αντιδράσουν στην περίπτωση μιας νέας απαγόρευσης μετά τις 11 Ιανουαρίου, τόνισε πως στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο θα ληφθούν οι αποφάσεις για το θέμα αυτό.
Και περιμένουμε το jack daniel's να ωριμάσει.
Click 'n wait το λέμε τώρα.Και περιμένουμε το jack daniel's να ωριμάσει.
Δεν είναι κακό να φαινόμαστε σαν οικολογική οργάνωση γιατί είμαστε και αυτο, και αυτο το σημείο αδυνατούν να καταλάβουν στην κοινωνια! Ο σκοπός είναι να φανεί ότι είμαστε οι μόνοι πραγματικοί φρουροί της υπαίθρου από κάθε μετεριζι και πόστο, γιατί πραγματικα αγαπαμε και τη φύση και τον άνθρωπο σε αντιθεση με τους οικολόγους...
η ένστασή μου είναι στον παραλογισμό και όχι ότι δεν υπάρχει πανδημία.Αν εκραγείς θα εξαφανιστεί ο ιός θα πάψει να πεθάνει ο κόσμος ; Με το να επαναστατήσει τι θα βγεί.Αντε και εμείς είμαστε μουδιασμενοι μετα από δεκαετές ψεκασμα που δεν άνοιξε ρουθούνι.Στις άλλες χώρες γίνεται κάτι διαφορετικό;Στην Αγγλία με το περίφημο σύστημα υγείας τι γίνεται;
Από ερώτηση σε κατάστημα κυνηγετικών ειδών , ότι είπε λέω.αυτο με τις δυο αδειες το χεις τσεκαρισμενο στανταρ γτ εγω ξερω οτι αναγραφετε σγη ιδια ακκο οτι φερει δευτερη κανη