Ναι καλα, θα πάνε κόντρα στο κόμμα. ΉΔΗ ΕΠΡΕΠΕ να έχουν αντιδράσει. Είναι συνένοχοι και έχουν χεσμενη την φωλιά τους.Η επόμενη κίνηση που πρέπει να κάνει η ΚΣΕ είναι να απαιτήσει να μάθει ποιος παίρνει την απόφαση για την συνεχή αναστολή του κυνηγιού και να κινηθεί νομικά εναντίον του ζητώντας οικονομική αποζημίωση.
Όλοι με τα σεα και τά μεα, χωρίς όπλα στα δημαρχεία απ'έξω. Το πώς θα οργανωθεί όμως αυτό; Να είστε σίγουροι ότι θα γίνει ντόροςΕγώ απο την Εύβοια και οι άλλοι από τους άλλους νομούς πως θα έρθουμε? Θα μας περιμένουν για να εισπράξουν μαζικα!!!!
Θοδωρή για το πρώτο θα διαφωνήσω είναι εμπάθεια τού ίδιου απέναντι σε 170.000 άτομα ο διορισμένος πάλι ότι και να γίνει θα βρει τρόπο να ανασχεση οποία αντίδραση υπάρξει καί όλα αυτά με της ευλογίες ξέρουμε ποιόν.Το θέμα είναι πολιτικό και όχι προσωπικό, δεν νομίζω να είναι απόφαση μόνο του Χαρδαλιά αλλά όλης της κυβέρνησης. Χρειάζεται οργάνωση και μελετημένες κινήσεις από μέρους όλων των κυνηγών. Το αύριο θα βγούμε κ.τ.λ. δεν θα πω ότι είναι λάθος αλλά δεν χρειάζεται να το ανακοινώνει κάποιος αφού δεν αποτελει μέσο πίεσης. Θα ήθελα πολύ να ξέρω το πραγματικό λόγο της απαγόρευσης. Αυτό που με ανησυχεί δεν είναι αν θα ανοίξει φέτος το κυνήγι είναι οι επόμενη χρονια και το μέλλον του κυνηγιού.
Αύριο το πρωί.Προσπάθησα να καλέσω τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαρουσίου ...δεν απάντησε.
Τι οργάνωση ,στο πόδι και με το έτσι θέλω έγινε η απαγόρευση .Πιο επικίνδυνοι είμαστε εμείς να μεταδώσουμε τον ιό παρά να πάνε οι γυναίκες τους να κάνουν αποτρίχωση στο μπικίνι.Το θέμα είναι πολιτικό και όχι προσωπικό, δεν νομίζω να είναι απόφαση μόνο του Χαρδαλιά αλλά όλης της κυβέρνησης. Χρειάζεται οργάνωση και μελετημένες κινήσεις από μέρους όλων των κυνηγών. Το αύριο θα βγούμε κ.τ.λ. δεν θα πω ότι είναι λάθος αλλά δεν χρειάζεται να το ανακοινώνει κάποιος αφού δεν αποτελει μέσο πίεσης. Θα ήθελα πολύ να ξέρω το πραγματικό λόγο της απαγόρευσης. Αυτό που με ανησυχεί δεν είναι αν θα ανοίξει φέτος το κυνήγι είναι οι επόμενη χρονια και το μέλλον του κυνηγιού.
Π____ζαΡε συ Χαρδαλια πες μου την αλήθεια και λύσε μια απορία που έχω.Την γυναίκα σου ψαράς ή κυνηγός την γ@@@@σε και βγάζεις τέτοια "γουστα" εναντιον μας.....
Δεν είναι θέμα υγειονομικής προστασίας φιλε μου. Πλέον οι μάσκες τους επεσαν. Όχι ότι δεν το ξέραμε αλλά τώρα είναι και επισημο. Δεν θέλουν να το ανοίξουν και δεν φταίει ο covid για αυτο.Στις λαϊκές που θα είναι ανοιχτά και όλοι οι σοκερντε με τα ρούχα εκεί δεν κολλάει ο κορονοβαιρους.
Εμείς περιμένου ενώ το γκολ είναι από τα αποδυτήρια.....Γκκκκοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ![]()
Θα αγοράσω φωνήεν.Π____ζα