Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν νοιάζει το Μητσοτακη ότι δυσαρεστεί την οικογένεια των κυνηγών για χάρη του Χαρδαλιά, ειδικά εν όψη εκλογών. Εδώ τα κόμματα λένε στους ψηφοφόρους τους πρέπει να ψήφησεις εσυ η γυναίκα σου τα παιδιά σου ο σκύλος σου, γίνονται γελοίοι για ένα ψήφο και θα χάριζε στο Χαρδαλιά 170000. Αυτό προκαλεί τη μεγάλη ανησυχία σε εμένα, μήπως υπάρχει κάποιο άλλο ωφέλος οικονομικό η πολιτικό που τους ωθεί. Ωστόσο αν νομίζει ο Κουλης ότι θα καταφέρουν οι κυνηγοί συνδικαλιστές που προσκυνται στη ΝΔ να ανατρέψουν το κλίμα υπέρ του, θα του πω και εμείς περιμέναμε να κυνηγήσουμε με αυτούς.Θοδωρή για το πρώτο θα διαφωνήσω είναι εμπάθεια τού ίδιου απέναντι σε 170.000 άτομα ο διορισμένος πάλι ότι και να γίνει θα βρει τρόπο να ανασχεση οποία αντίδραση υπάρξει καί όλα αυτά με της ευλογίες ξέρουμε ποιόν.
Κάποτε πιτσιρικάς που δεν είχαμε φράγκα περνάμε χύμα ουίσκι με την παρέα μου ,τέτοια έλεγα και εγώ.Και όμως ρε παιδιά με τον φίλο μου που μίλαγα πριν λίγο μου είπε ότι την Δευτέρα θα ανοίξει το κυνήγι, απλά δεν το λένε από τώρα να μην γίνει χαμός το ΣΚ. Θα το πούνε τη Δευτέρα λέει.
Μαζί σου...Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν νοιάζει το Μητσοτακη ότι δυσαρεστεί την οικογένεια των κυνηγών για χάρη του Χαρδαλιά, ειδικά εν όψη εκλογών. Εδώ τα κόμματα λένε στους ψηφοφόρους τους πρέπει να ψήφησεις εσυ η γυναίκα σου τα παιδιά σου ο σκύλος σου, γίνονται γελοίοι για ένα ψήφο και θα χάριζε στο Χαρδαλιά 170000. Αυτό προκαλεί τη μεγάλη ανησυχία σε εμένα, μήπως υπάρχει κάποιο άλλο ωφέλος οικονομικό η πολιτικό που τους ωθεί. Ωστόσο αν νομίζει ο Κουλης ότι θα καταφέρουν οι κυνηγοί συνδικαλιστές που προσκυνται στη ΝΔ να ανατρέψουν το κλίμα υπέρ του, θα του πω και εμείς περιμέναμε να κυνηγήσουμε με αυτούς.
1.50€/Lt ρε....τσάμπα.Ποσο εχει παει η κοκα?Ξερει κανενας?
Πες της να πάει ναΜόλις πληροφορήθηκα οτι η ΚΣΕ πήρε μολύβι και χαρτί και γράφει την σκληρή ανακοινωσή της.
Τι ειναι ο φιλος σου ωρε;Και όμως ρε παιδιά με τον φίλο μου που μίλαγα πριν λίγο μου είπε ότι την Δευτέρα θα ανοίξει το κυνήγι, απλά δεν το λένε από τώρα να μην γίνει χαμός το ΣΚ. Θα το πούνε τη Δευτέρα λέει.
Με όλο το σεβασμό, αλλά ο φίλος σου νομίζω ότι κοιμάται και ονειρεύεται. Η άρνηση της πραγματικότητας είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης της λύπης, δεν είναι όμως ο σωστόςΚαι όμως ρε παιδιά με τον φίλο μου που μίλαγα πριν λίγο μου είπε ότι την Δευτέρα θα ανοίξει το κυνήγι, απλά δεν το λένε από τώρα να μην γίνει χαμός το ΣΚ. Θα το πούνε τη Δευτέρα λέει.
Ρε Βαγγέλη μην γράφεις τέτοια πράγματα και ελπίζει ο κόσμος άδικα. Αν και είπε προσωρινά ο γελοίος. Μέχρι 1 Μαρτίου εννοούσε μάλλον.Και όμως ρε παιδιά με τον φίλο μου που μίλαγα πριν λίγο μου είπε ότι την Δευτέρα θα ανοίξει το κυνήγι, απλά δεν το λένε από τώρα να μην γίνει χαμός το ΣΚ. Θα το πούνε τη Δευτέρα λέει.
Νομίζω ότι έχουμε Θεοποιήσει τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό και κάθε προηγούμενο με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως βλέπουμε χ€€@&€#@ς μας έχουν όλους τους Έλληνες ψηφοφόρους. Θοδωρή μου δεν μέμφομαι εσένα απλά χρησιμοποίησα την ανάρτηση σου για να πάω παρακάτω την σκέψη.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν νοιάζει το Μητσοτακη ότι δυσαρεστεί την οικογένεια των κυνηγών για χάρη του Χαρδαλιά, ειδικά εν όψη εκλογών. Εδώ τα κόμματα λένε στους ψηφοφόρους τους πρέπει να ψήφησεις εσυ η γυναίκα σου τα παιδιά σου ο σκύλος σου, γίνονται γελοίοι για ένα ψήφο και θα χάριζε στο Χαρδαλιά 170000. Αυτό προκαλεί τη μεγάλη ανησυχία σε εμένα, μήπως υπάρχει κάποιο άλλο ωφέλος οικονομικό η πολιτικό που τους ωθεί. Ωστόσο αν νομίζει ο Κουλης ότι θα καταφέρουν οι κυνηγοί συνδικαλιστές που προσκυνται στη ΝΔ να ανατρέψουν το κλίμα υπέρ του, θα του πω και εμείς περιμέναμε να κυνηγήσουμε με αυτούς.
+10001.50€/Lt ρε....τσάμπα.
Πες της να πάει να
(Π.Παντελίδης)
vouleutis kai a3iopistos? voulomeno gramma diavazeis sinaderfeΠαιδιά έδωσα μια πληροφορία από άνθρωπο που ξέρει βουλευτή και είναι αξιόπιστος. Απλά εγώ τα μεταφέρω.
Δεν σε κατηγορώ φιλε μου. Απλά το κλίμα είναι πολύ βαρύ αποψε. Μακαρι....Παιδιά έδωσα μια πληροφορία από άνθρωπο που ξέρει βουλευτή και είναι αξιόπιστος. Απλά εγώ τα μεταφέρω.
Δεν έχουν χεσμενους τους Έλληνες ψηφοφόρους αδικαιολόγητα, τους έχουν χεσμενους γιατί τους έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τους χειραγωγούν. Τη δικιά τους κάστα που την έχουν ανάγκη την άφησαν να παίζει τέννις.Νομίζω ότι έχουμε Θεοποιήσει τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό και κάθε προηγούμενο με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως βλέπουμε χ€€@&€#@ς μας έχουν όλους τους Έλληνες ψηφοφόρους. Θοδωρή μου δεν μέμφομαι εσένα απλά χρησιμοποίησα την ανάρτηση σου για να πάω παρακάτω την σκέψη.
Μας έχουν γράψει όλους στα α@@@@@α τους δεν χρειάζεται για άσκηση θήρας.Εχουν γραψει καποιον γνωστο σας για ασκηση θηρας εν μεσω καραντινας; Κατασχετουν οπλα; Ενας φιλος μου ρωταει, οχι εγω.