Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το μόνο που χρειάζεται είναι μια πολύ ισχυρή Ομοσπονδία χωρίς πολιτικές βλέψεις και ιδιαίτερες φιλίες με κανέναν γιατί αποδεδειγμένα όποιος μπαίνει σε αυτο το κτήριο που λέγεται Βουλή κατευθείαν παθαίνει Αλτσχάιμερ και ξεχνάει τι έλεγε πρίν.Θα πρέπει ο φορέας μας να ενώνει να οργανώνει και να προβαίνει σε κινητοποιήσεις όταν αδικουμαστε αλλά να τρέχει και μπροστά στα σωστά και δίκαια που ξεκινούν έστω και από αλλά κράτη η θηροφυλακη να καταγράφει και όλες τις αλλες παρανομιες που γίνονται και όχι μόνο τους κυνηγούς να αυξηθούν οι ποινές για τις παρανομίες του κλάδου μας και να απαιτούμε και να προβάλουμε πράγματα που μπορεί και να μη μας συμφέρουν αλλά είναι σωστά και όλα αυτά πρέπει να αποκτήσουν προβολή ειτε με διαφήμιση είτε κανάλι ιντερνετικό ώστε ο κάθε ένας να μπορεί να βλέπει τη συνεισφορά των κυνηγών και στη φύση αλλά και τι είναι το κυνήγι που οι περισσότεροι νομίζουν οτι είμαστε τουφεκιοφοροι δολοφόνοι των ζώων .Γιατί μέχρι στιγμής δε γίνεται τίποτα από όλα αυτά και η θηροφυλακη χρησιμοποιητε πιο πολύ και αναδεικνύεται σαν όργανο που κυνηγάει τους παράνομους κυνηγούς και να τι έκανε και να μυνησεις κτλ δηλ κάτι που δείχνει και τα χαλια μας και λειτουργεί αρνητικά σε όλους γι'αυτό θα πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι για την εικόνα μας και αφού είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε και κάποιοι κακές συνήθειες μόνο έτσι θα βγάλουμε και τον κατάλληλο γι'αυτό το εγχείρημα που έγραψα πιο πάνω .Τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα και η οικολογία με ότι συναφή περιλαμβάνει τριγύρω οπως και κάποιους ταγμενους απέναντι μας δεν είναι μόδα σιγά σιγά δυναμώνει αλλά οδεύει και σε λάθος κατευθύνσεις όπως το να θέλει απαγόρευση η οσο το δυνατόν μικρότερη περίοδο θήρας το στοίχημα δεν κερδίζεται εύκολα θέλει αγώνα και προβολή αλλά και αλλαγές από όλους μας και πρωτοβουλίες που υπάρχουν πολλές που μπορούμε να πάρουμε ακόμη και σε πανευρωπαϊκό επίπεδό που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα μας βγάλουν από το κάδρο που έχουμε μπει και μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος αν δε βρούμε την άκρη εμείς μόνοι μας.

Το βλεπω απο την κυνηγετικη πλευρα (ποσοτητα) και μονο,δεν λεω οτι ειναι και η
μεγιστη αιτια.Αnyway ειμαστε πολυ πισω σε κυνηγετικη παιδεια,ας ξεκινησουμε
με τα πιο απλα μαζευοντας τους καλυκες που ριχνουμε.
1000+

Μην βάζεις ιδέες μας βλέπουν και κατασκευαστές!!!

Ε και?Να τους μαζεψει ο καθενας και να τους πεταξει στον πρωτο καδο ανακυκλωσης ειπα.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνεται συζήτηση γιατί πρέπει να μαζεύουμε τους κάλυκες!!! αυτό έχει απαντηθεί τουλάχιστον 30 χρόνια τώρα, δεν αφήνουμε σκουπίδια στο βουνό. Επίσης όποιος αφήνει κάλυκες να ξέρει ότι προδίδει και τα μέρη του.!!!

Ε και?Να τους μαζεψει ο καθενας και να τους πεταξει στον πρωτο καδο ανακυκλωσης ειπα.
Συμφωνώ φιλαράκι αυτό είναι το σωστό εάν σου πω ότι το κάνω θα σου πω ψέματα, κυρίως γιατί κατά το πλείστον σε μέρη που υπάρχουν καρτερια γίνεται χαμός από κάλυκες και δεν βρίσκω νόημα να μαζέψω 10 όταν κάτω υπάρχουν εκατοντάδες,και την επόμενη πάλι θα υπάρχουν.Ξερω ότι κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή,όπως σε χωράφια που έχω ρίξει περιστασιακά τους έχω μαζέψει ότα υπάρχουν μόνο δικοί μου.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνεται συζήτηση γιατί πρέπει να μαζεύουμε τους κάλυκες!!! αυτό έχει απαντηθεί τουλάχιστον 30 χρόνια τώρα, δεν αφήνουμε σκουπίδια στο βουνό. Επίσης όποιος αφήνει κάλυκες να ξέρει ότι προδίδει και τα μέρη του.!!!
Φιλαράκι δεν ξέρω που κυνηγάς εάν κυνηγάς επαρχία τα καρτερια είναι γνωστά και τα ξέρουν και οι πέτρες, και κάτι άλλο κυνηγάω 30 χρόνια έναν είδα να μαζεύει κάλυκες εάν σου λέει κάτι αυτό. Το σωστό όμως είναι αυτό που λες αρκεί να μην το κάνει 1 στους 100

Συμφωνώ φιλαράκι αυτό είναι το σωστό εάν σου πω ότι το κάνω θα σου πω ψέματα, κυρίως γιατί κατά το πλείστον σε μέρη που υπάρχουν καρτερια γίνεται χαμός από κάλυκες και δεν βρίσκω νόημα να μαζέψω 10 όταν κάτω υπάρχουν εκατοντάδες,και την επόμενη πάλι θα υπάρχουν.Ξερω ότι κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή,όπως σε χωράφια που έχω ρίξει περιστασιακά τους έχω μαζέψει ότα υπάρχουν μόνο δικοί μου.
Εγώ τους μαζευω σχεδόν όλους ! Ειδικά με το δικανο είναι πολύ ευκολο. Μια φορά πάνω σε ένα δρόμο είχε τόσο πολλούς που ειλικρινά ντράπηκα και άρχισα να μαζευω. Έκανα μισή ώρα και όσοι πέρασαν από εκεί έκαναν αστειάκια περί δημαρχίας και συνεργείων αποκομιδής απορριμμάτων! Τι να πω?

Όχι ρε σεις το είπαν. ...Τώρα εάν εννοούσαν άλλη χρόνια η είναι αρβύλα ....τι να πω
Πλάκα κάνω Γιάννη αν και όπως έχει αποδειχθεί ο λόγος τους και ο κωλος τους είναι το ίδιο
Όπως και να έχει η χρονιά πάει χάθηκε αν όχι για όλους σίγουρα για αρκετούς οι μήνες που πέρασαν ήταν και οι καλύτεροι για τα περισσότερα θηράματα

Αυτό που λέτε για τους κάλυκες ειναι το αυτονόητο που αν πάει εμας οικολόγος σε τίποτα καλα μέρη τσιχλας θα μαζέψει σακούλες από καφέδες κουτιά κάλυκες και ότι περισσεύει στου καθενός το αμάξι και μετά τους λες προστατεύω το περιβάλλον μια φώτο τετοια και μια από φεισμπουκ πολλών καηνηγαρεων συναδέλφων στα μάτια του απλού ανθρώπου σε θάβει γιατί είπαμε η εικόνα μετράει μη το ξεχνάτε κάτι που η Ομοσπονδία μας δεν έκανε ποτέ σωστά.

Καταλαβαινω το σκεπτικο αν και δεν το δεχομαι.Αυτα τα σκουπιδια τα κανουν μονο κυνηγοι.
Eσκυψα και μαζεψα 10 κιλα καλυκες χωρις να ειναι ουτε ενας δικος μου.Απλα ντρεπομουν
στα καρτερια που καθομουν σαν ΚΥΝΗΓΟΣ εχοντας διπλα μου τον μελλοντικο κυνηγο ανηψιο.

topic.

Ανοίγουν όλα φίλε γιατι δυστυχώς επτωχεύσαμεν και πάμε για νωπή εντολή και νέο μνημόνιο θα το δούμε το έργο σε κανα δίχρονο και μηπως λέμε να χαμε λεφτά να πάμε κυνήγι και πηγαίνουμε εντός νομού από μόνοι μας

Καταλαβαινω το σκεπτικο αν και δεν το δεχομαι.Αυτα τα σκουπιδια τα κανουν μονο κυνηγοι.
Eσκυψα και μαζεψα 10 κιλα καλυκες χωρις να ειναι ουτε ενας δικος μου.Απλα ντρεπομουν
στα καρτερια που καθομουν σαν ΚΥΝΗΓΟΣ εχοντας διπλα μου τον μελλοντικο κυνηγο ανηψιο.

topic.
Μπραβο....

Αυτό που λέτε για τους κάλυκες ειναι το αυτονόητο που αν πάει εμας οικολόγος σε τίποτα καλα μέρη τσιχλας θα μαζέψει σακούλες από καφέδες κουτιά κάλυκες και ότι περισσεύει στου καθενός το αμάξι και μετά τους λες προστατεύω το περιβάλλον μια φώτο τετοια και μια από φεισμπουκ πολλών καηνηγαρεων συναδέλφων στα μάτια του απλού ανθρώπου σε θάβει γιατί είπαμε η εικόνα μετράει μη το ξεχνάτε κάτι που η Ομοσπονδία μας δεν έκανε ποτέ σωστά.
Το να ξεφύγει κανένας καλυκας το δικαιολογω. Αυτό που γινεται με τους καφέδες τα νερα και τα κουτιά ειναι ανεπίτρεπτο για όποιον θέλει να λέγεται κυνηγός η ψαρας.

Status
Not open for further replies.
Back