Αυτη η κυβερνηση πρεπει να γραφτει στο βιβλιο Γκίνες
Ναι Γιώργο γι'αυτό είπα μήπως είναι αρβύλα. ..θα δούμε.Πλάκα κάνω Γιάννη αν και όπως έχει αποδειχθεί ο λόγος τους και ο κωλος τους είναι το ίδιο
Όπως και να έχει η χρονιά πάει χάθηκε αν όχι για όλους σίγουρα για αρκετούς οι μήνες που πέρασαν ήταν και οι καλύτεροι για τα περισσότερα θηράματα
Αυτό που είναι αισχρό και συμφωνώ μαζί σου Γιάννη είναι οι σακούλες οι καφέδες κουτιά άδεια από φυσίγγια, τα βλέπω παντού στο κυνήγι, Προσωπικά δεν αφήνω τίποτα από αυτά γιατί το θεωρώ μεγάλη γυφτεια,και δεν μου φταιει ο κάθε άνθρωπος να του κάνω το κτήμα του σκουπιδότοπο, πως θα τον αντικρύσω αύριο που θα ξαναπάω και θα τον βρω εκεί.Αυτό που λέτε για τους κάλυκες ειναι το αυτονόητο που αν πάει εμας οικολόγος σε τίποτα καλα μέρη τσιχλας θα μαζέψει σακούλες από καφέδες κουτιά κάλυκες και ότι περισσεύει στου καθενός το αμάξι και μετά τους λες προστατεύω το περιβάλλον μια φώτο τετοια και μια από φεισμπουκ πολλών καηνηγαρεων συναδέλφων στα μάτια του απλού ανθρώπου σε θάβει γιατί είπαμε η εικόνα μετράει μη το ξεχνάτε κάτι που η Ομοσπονδία μας δεν έκανε ποτέ σωστά.
Το ποσοστό Ηλία δυστυχώς κάπου τόσο είναι αλλά δεν γαμιεται άς κάνουμε εμείς για την πάρτη μας αυτό που θεωρούμε σωστό και άσε τους άλλουςΦιλαράκι δεν ξέρω που κυνηγάς εάν κυνηγάς επαρχία τα καρτερια είναι γνωστά και τα ξέρουν και οι πέτρες, και κάτι άλλο κυνηγάω 30 χρόνια έναν είδα να μαζεύει κάλυκες εάν σου λέει κάτι αυτό. Το σωστό όμως είναι αυτό που λες αρκεί να μην το κάνει 1 στους 100
ΤΡΙΧΕΣ.Ο κ.συλλογος κερκυρας εκανε μηνηση κατα παντου υπευθυνου για την αναστολη του κυνηγιου
Τον ψευτη και τον κομανετσι...μην του εχεται εμπηστοσηνη...ειναι λαμογιοτζιμη μακάρι ...τουλάχιστον να έχουμε μια ελπίδα για επιστροφια.
Φίλε οι γρουνιαρεοι περιμένουνε πως και πώς μην πούνε για παράταση για να πάνε ή νομίζεις πως σταματήσανε να κυνηγάνε Τετάρτη Σαββατοκύριακο έξω είναι μετά φωτό στο fb και την τρώμε όλοι στο κόλο....Έτσι από πείσμα αν επιτραπεί το κυνήγι καλό θα ήταν να μην τουφεκίσει κάνεις γουρούνια!!!!
Λιακο αργησαν πολυ παρααααα πολυ θα ελεγαΤΡΙΧΕΣ.
Σε κανεναν ...εσπηραν ανεμους θα θερησουν θυελλεςΑφηνω αυτο εδω!
https://www.zougla.gr/greece/articl...tidimarxou-pou-epikni-ta-8iramata-pou-skotose
Απαντηστε στον εαυτο σας.....σε ποιον κάνουν κακο αυτές οι απερισκεψίες!
Καλο ξημερωμα σε ολους
Παρτακιδες.Φίλε οι γρουνιαρεοι περιμένουνε πως και πώς μην πούνε για παράταση για να πάνε ή νομίζεις πως σταματήσανε να κυνηγάνε Τετάρτη Σαββατοκύριακο έξω είναι μετά φωτό στο fb και την τρώμε όλοι στο κόλο....
Φιλαράκι δεν ξέρω που κυνηγάς εάν κυνηγάς επαρχία τα καρτερια είναι γνωστά και τα ξέρουν και οι πέτρες, και κάτι άλλο κυνηγάω 30 χρόνια έναν είδα να μαζεύει κάλυκες εάν σου λέει κάτι αυτό. Το σωστό όμως είναι αυτό που λες αρκεί να μην το κάνει 1 στους 100
Βρε ποιο σκιΟυοοοο!!! Φανταστικά νέα! Θα πάμε για σκι!( Πλάκα πλάκα αμα γίνει αυτό θα μπορέσουμε και εμείς να κυνηγήσουμε σε άλλο νομό.Λεω εγώ τώρα!)
Έκανες απλά το σωστό!
Γιατι ποτε εκοψαν το γουρουνιΦίλε οι γρουνιαρεοι περιμένουνε πως και πώς μην πούνε για παράταση για να πάνε ή νομίζεις πως σταματήσανε να κυνηγάνε Τετάρτη Σαββατοκύριακο έξω είναι μετά φωτό στο fb και την τρώμε όλοι στο κόλο....
Αυτό να μου πεις ποτέ το κοψανε χειμώνα καλοκαίρι παρόν....Μετά τις 20 Γενάρη βγαίνουν οι καλοκαιρινές άδειες χαχαχαχαχαχαΓιατι ποτε εκοψαν το γουρουνι![]()