Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτη η κυβερνηση πρεπει να γραφτει στο βιβλιο Γκίνες

Να επιτραπεί το κυνήγι, να παραταθεί του αγριόχοιρου​

Να επιτραπεί το κυνήγι αγριόχοιρου και να παραταθεί το χρονικό διάστημα στο οποίο αυτό επιτρέπεται μέχρι τη λήξη της τρέχουσας κυνηγετικής περιόδου ζητούν με Ερώτησή τους προς τα συναρμόδια Υπουργεία ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας και ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος.

Πλάκα κάνω Γιάννη αν και όπως έχει αποδειχθεί ο λόγος τους και ο κωλος τους είναι το ίδιο
Όπως και να έχει η χρονιά πάει χάθηκε αν όχι για όλους σίγουρα για αρκετούς οι μήνες που πέρασαν ήταν και οι καλύτεροι για τα περισσότερα θηράματα
Ναι Γιώργο γι'αυτό είπα μήπως είναι αρβύλα. ..θα δούμε.

Αυτό που λέτε για τους κάλυκες ειναι το αυτονόητο που αν πάει εμας οικολόγος σε τίποτα καλα μέρη τσιχλας θα μαζέψει σακούλες από καφέδες κουτιά κάλυκες και ότι περισσεύει στου καθενός το αμάξι και μετά τους λες προστατεύω το περιβάλλον μια φώτο τετοια και μια από φεισμπουκ πολλών καηνηγαρεων συναδέλφων στα μάτια του απλού ανθρώπου σε θάβει γιατί είπαμε η εικόνα μετράει μη το ξεχνάτε κάτι που η Ομοσπονδία μας δεν έκανε ποτέ σωστά.
Αυτό που είναι αισχρό και συμφωνώ μαζί σου Γιάννη είναι οι σακούλες οι καφέδες κουτιά άδεια από φυσίγγια, τα βλέπω παντού στο κυνήγι, Προσωπικά δεν αφήνω τίποτα από αυτά γιατί το θεωρώ μεγάλη γυφτεια,και δεν μου φταιει ο κάθε άνθρωπος να του κάνω το κτήμα του σκουπιδότοπο, πως θα τον αντικρύσω αύριο που θα ξαναπάω και θα τον βρω εκεί.

Φιλαράκι δεν ξέρω που κυνηγάς εάν κυνηγάς επαρχία τα καρτερια είναι γνωστά και τα ξέρουν και οι πέτρες, και κάτι άλλο κυνηγάω 30 χρόνια έναν είδα να μαζεύει κάλυκες εάν σου λέει κάτι αυτό. Το σωστό όμως είναι αυτό που λες αρκεί να μην το κάνει 1 στους 100
Το ποσοστό Ηλία δυστυχώς κάπου τόσο είναι αλλά δεν γαμιεται άς κάνουμε εμείς για την πάρτη μας αυτό που θεωρούμε σωστό και άσε τους άλλους
Πάντως για να δούμε τι ζώα κυκλοφορούν είχα πάει την μπέμπα βόλτα σε κάτι κούνιες που έχει και παγκάκια για να κάθονται
Ήταν κάτι μαγκιτες που όταν έφυγαν αφήσανε καφέδες και πακέτα τσιγάρα πεταμένα την στιγμή που ο κάδος ήταν κυριολεκτικά δύο μέτρα πιο πέρα άντε βγάλε άκρη μετά

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κέρκυρας εξάντλησε όλα τα περιθώρια συνεννόησης. Πλέον η προσφυγή στην Δικαιοσύνη είναι μονόδρομος. Αναθέσαμε ήδη από την Παρασκευή το βράδυ την υπόθεση σε δύο έγκριτους Νομικούς του Νησιού και προετοιμάζουμε τα επόμενα βήματα έστω και αν το κυνήγι και η μετακίνησή του αρθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Η κυνηγετική περίοδος χάθηκε, αυτό που δεν θα επιτρέψουμε όμως να χαθεί είναι η αξιοπρέπεια των κυνηγών – μελών μας.

Ο στόχος είναι η δικαίωσή μας, σε πρώτη φάση ηθική και ακολούθως οικονομική.

Θα σας έχουμε ενήμερους για τις εξελίξεις».

Καταλαβαινω το σκεπτικο αν και δεν το δεχομαι.Αυτα τα σκουπιδια τα κανουν μονο κυνηγοι.
Eσκυψα και μαζεψα 10 κιλα καλυκες χωρις να ειναι ουτε ενας δικος μου.Απλα ντρεπομουν
στα καρτερια που καθομουν σαν ΚΥΝΗΓΟΣ εχοντας διπλα μου τον μελλοντικο κυνηγο ανηψιο.

topic.
Υποκλίνομαι φίλε με ξεπερνά μπράβο!!!!

Έτσι από πείσμα αν επιτραπεί το κυνήγι καλό θα ήταν να μην τουφεκίσει κάνεις γουρούνια!!!!
Φίλε οι γρουνιαρεοι περιμένουνε πως και πώς μην πούνε για παράταση για να πάνε ή νομίζεις πως σταματήσανε να κυνηγάνε Τετάρτη Σαββατοκύριακο έξω είναι μετά φωτό στο fb και την τρώμε όλοι στο κόλο....

Φίλε οι γρουνιαρεοι περιμένουνε πως και πώς μην πούνε για παράταση για να πάνε ή νομίζεις πως σταματήσανε να κυνηγάνε Τετάρτη Σαββατοκύριακο έξω είναι μετά φωτό στο fb και την τρώμε όλοι στο κόλο....
Παρτακιδες.

Φιλαράκι δεν ξέρω που κυνηγάς εάν κυνηγάς επαρχία τα καρτερια είναι γνωστά και τα ξέρουν και οι πέτρες, και κάτι άλλο κυνηγάω 30 χρόνια έναν είδα να μαζεύει κάλυκες εάν σου λέει κάτι αυτό. Το σωστό όμως είναι αυτό που λες αρκεί να μην το κάνει 1 στους 100

Εγώ 30 χρόνια μαζεύω όλους τους δικούς μου κάλυκες είναι θέμα αξιοπρέπειας, με διευκολύνει το πλάγιο και ότι τα περισσότερα κυνήγια μου είναι φέρμας που σημαίνει λίγες τουφεκιές.

Ουοοοο!!! Φανταστικά νέα! Θα πάμε για σκι!( Πλάκα πλάκα αμα γίνει αυτό θα μπορέσουμε και εμείς να κυνηγήσουμε σε άλλο νομό.Λεω εγώ τώρα!)
Βρε ποιο σκι
Μολις περασω το Αρτεμισιο και αντικρυσω τον καμπο της Νεστανης και δεξια το Μαιναλο
θα τραβηξω χειροφρενο και θα βγω εξω απο το αμαξι να χορεψω την Παπαλαμπραινα στανταααααρ
Εχω κοψει τον αλυσο κοντευω τρεις μηνες παραμενοντας στο χαος .hair.

TOURLA 006.JPG

Καταλαβαινω το σκεπτικο αν και δεν το δεχομαι.Αυτα τα σκουπιδια τα κανουν μονο κυνηγοι.
Eσκυψα και μαζεψα 10 κιλα καλυκες χωρις να ειναι ουτε ενας δικος μου.Απλα ντρεπομουν
στα καρτερια που καθομουν σαν ΚΥΝΗΓΟΣ εχοντας διπλα μου τον μελλοντικο κυνηγο ανηψιο.

topic.
Έκανες απλά το σωστό!

Σε κάθε μέρος που πάμε για κυνήγι ή ψάρεμα ή κολυμπι ή εκδρομούλα να θυμώμαστε πως σήμερα είμαστε εμείς επισκέπτες και πως αυριο θα πάνε τα παιδιά μας εκεί. topic.

Γιατι ποτε εκοψαν το γουρουνι .cofee.

Status
Not open for further replies.
Back