Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πριν λίγο στο Σκάι έλεγαν ότι θα εξεταστεί μαζί με χιονοδρομικά κ πρακτορεία ΟΠΑΠ το άνοιγμα από Δευτέρα.βαζουν σε προτεραιότητα όλα τα υπόλοιπα κ τελευταίο το ψάρεμα κ το κυνήγι που αποδεδειγμένα δεν έχει μεταδοτικότητα.επισης δε φτάνουν όλα αυτά αλλά δεν διευκρινίζουν αν εννοούν το άνοιγμα κανονικά με μετακίνηση νομών.λεω να κάνω ένα τελευταίο κουράγιο πριν αρχίσω πάλι τα μπινελικια

Αρα Ηλια λες να μην δωσουμε χρηματα στους συλλόγους αλλά μόνο στο δασαρχείο που είναι κομμάτι της κυβέρνησης που εχει πάρει την πολιτική αποφαση να μας κόψει το κυνήγι. Στην αρχή αυτό έλεγα και εγω αλλά τώρα και μετά από τα μικτά συνεργεία δίωξης (μπατσοι+δασομπατσοι) που έψαχναν και έγραφαν κυνηγους , το σκέφτομαι πολυ!
Διαφωνο καθετα με την υγεσια τη,κ.σ ε..οχι με τον θεσμο..αν αλλαξη πολυ ευχαρηστος να βγαλο την αδια μου σε συλλογο οπως κανο παντα....απο εμενα δεν θα παρουν δραχμη(€)....τελος...

Παιδιά, ο καταχραστης το έχει πάρει προσωπικά. Το κυνήγι ΔΕΝ θα ανοίξει καθόλου. Ο καθένας ας κάνει αυτό που θεωρεί σωστό, οφείλουμε όμως στον εαυτό μας και στην αξιοπρέπειά μας να σταματήσουμε πλέον να κρεμομαστε κάθε Παρασκευή απόγευμα από τα χείλη ενός μη εκλεγμένου φασιστοειδούς που ηδονιζεται με το να καταπατά συστηματικά το Σύνταγμα.

Πριν λίγο στο Σκάι έλεγαν ότι θα εξεταστεί μαζί με χιονοδρομικά κ πρακτορεία ΟΠΑΠ το άνοιγμα από Δευτέρα.βαζουν σε προτεραιότητα όλα τα υπόλοιπα κ τελευταίο το ψάρεμα κ το κυνήγι που αποδεδειγμένα δεν έχει μεταδοτικότητα.επισης δε φτάνουν όλα αυτά αλλά δεν διευκρινίζουν αν εννοούν το άνοιγμα κανονικά με μετακίνηση νομών.λεω να κάνω ένα τελευταίο κουράγιο πριν αρχίσω πάλι τα μπινελικια
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω μετακίνησή σε άλλο νομό από χλωμό έως κατακιτρινο το βλέπω
Αν σκεφτείς ότι είχαμε το ΟΚ από λοιμωξιολογους και αυτοί συνέχισαν την απαγόρευση περιμένεις να αφήσουν ελεύθερη την μετακίνηση;
Μακάρι να πέσω έξω

Για τα αναρχοαπλυτα φταίμε όλοι σαν κοινωνία, τώρα μας ενοχλεί επειδή δείχνουν να μας βάζουν για τα καλά στο μάτι με τις ηλίθιες οι-κωλο-γικες αντικυνηγετικες βιγκαν εμμονές τους.
Όταν τους επιτρέπουμε να καίνε κάθε χρόνο την Αθήνα, όταν τους επιτρέπουμε να κλείνουν δρόμους για πορείες για μαλακίες και δεν αντιδραμε, δια της ψήφου μας φυσικά, όταν επιμένουμε να ψηφίζουμε τα ίδια συστημικά κόμματα που συνεργάζονται ή ανέχονται και φοβούνται την ακραία εξωκοινοβουλευτική αριστερά, αυτά θα παθαίνουμε, και ξύλο θα μας ρίχνουν και τους συλλόγους θα μας καίνε, και επιθέσεις σε κυνηγομαγαζα θα κάνουν κ.ο.κ. ακόμα και σε χασάπικα
Εδώ βγάλαμε κυβέρνηση αυτούς που εξοφθαλμα έχουν σχέσεις με δαυτους, ενώ οι άλλοι τιμούν και σέβονται αυτούς τους αγώνες???της αριστεράς??, όταν του δολοφόνησαν τον γαμπρό (Π. Μπακογιάννης) εκεί τους τιμά και τους σέβεται????
Τις προάλλες ανέβηκε πανό υπέρ του κουφοντινα στο πανεπιστήμιο με χυδαίο υπονοούμενο εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη για τον δολοφονηθέντα πατέρα του. Και απέχω παρασάγγας πολιτικά από την γκαντεμο-οικογενεια , αλλά δε μπορώ να μη βλέπω το στραβό.
Γιατί πρέπει κάτι να στραφεί ευθέως εναντίον μας για να καταλάβουμε τι κακό είναι, ενώ όταν βλέπουμε να κάνει αντίστοιχα κακά δίπλα μας αδιαφορούμε;;;
Τώρα θα μαζευτούν έξω απ' το δικαστήριο πάλι??? Εκεί όμως δε θα πέσουν πρόστιμα, θα είναι άλλη μια νίκη της δημοκρατίας, θα μου πεις απ' την απλυσια και το μπάφο ούτε ο κοροναϊός δε ζυγωνει
Πάντως οι κλασικοι αναρχικοί με αυτους γελάνε και δεν ασχολούνται μαζί τους και σίγουρα δεν τους κάνουν πλατες καί εδώ καί δυο χρόνια περιπου δεν τους αφήνουν ούτε πανι να βάλουν στο πολυτεχνειο, βλέπεις έχω την λοξά να γνωρίζω για τον εχθρό μου καί τον διαβάζω καλά.

Μετακίνηση σε άλλο νομό για σκι επιτρέπεται για κυνήγι απαγορεύεται , μπορεί να το δούμε και αυτό.
Τι δεν θα πούνε στους σκιέρ ότι δεν θα πάθετε και τίποτα εάν δεν πάτε για σκι όπως είπαν και σε εμάς;
Μην μου λες τέτοια

Χιονοπόλεμος για τα χιονοδρομικά κέντρα- Εξετάζεται να επιτραπεί ψάρεμα και κυνήγι​

"Ιδιαίτερα έντονες είναι οι πιέσεις στην κυβέρνηση από τους κυνηγούς και τους ψαράδες, δύο ομάδες στις οποίες η ΝΔ παραδοσιακά πάντα κυριαρχούσε. Έτσι, ενώ αρχικά οι αποφάσεις για το κυνήγι και το ψάρεμα επρόκειτο να ληφθούν την άλλη εβδομάδα, το ζήτημα αυτό θα εξετασθεί “πακέτο” με τα χιονοδρομικά αυτή την εβδομάδα, σε σύσκεψη την Πέμπτη."

Σιγά μην μας κάνουν και την χάρη που θα εξετάσουν αυτή την Πέμπτη και όχι την επόμενη το ΑΝ θα μας αφήσουν για κυνήγι...

Ρε

Ξέκοψε κάθε συζήτηση για άνοιγμα άλλων δραστηριοτήτων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή αναφερόμενος στο θέμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα άλλων τομέων της αγοράς όπως τα χιονοδρομικά και η εστίαση, είπε ότι αυτοί μπορούν να περιμένουν καθώς προτεραιότητα είναι το άνοιγμα των Γυμνασίων και Λυκείων.
Έχουμε μπλέξει με μ@@@κες....
Αν μας αφήσουν να κυνηγήσουμε τον Αύγουστο θα πρέπει να αισθανόμαστε και τυχεροί....

Status
Not open for further replies.
Back