Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την Παρασκευη κλείστε τηλεόραση η στην χειρότερη αυτιά.
Σιγά μην την κλείσω! Θα πει ο βλακεντιος το ποιηματάκι του παλι και εγω θα του ρίξω ένα κάρο καντήλια. Δεν εχω βρίσει τόσο πολύ κανένα στην ζωή μου μέχρι τωρα!

Σιγά μην την κλείσω! Θα πει ο βλακεντιος το ποιηματάκι του παλι και εγω θα του ρίξω ένα κάρο καντήλια. Δεν εχω βρίσει τόσο πολύ κανένα στην ζωή μου μέχρι τωρα!
Μόνο τον μαλάκα βρίζεις ρε; Τον γουρλωμάτη δεν τον ακουμπάς; Εγώ τους βρίζω εναλλάξ και νιώθω καλύτερα πιο γρήγορα .yelling.

Καλά συνήθως βρίζεις κάθε Παρασκευή στις18.15, τώρα τι σε έπιασε προθέρμανση κάνεις, βαθιά ανάσα, εισπνοή εκπνοή και πάλι το αυτό δέκα φορές.

Μόνο τον μαλάκα βρίζεις ρε; Τον γουρλωμάτη δεν τον ακουμπάς; Εγώ τους βρίζω εναλλάξ και νιώθω καλύτερα πιο γρήγορα .yelling.
Τον δρακουμελ τζουνιορ? Τον είχε στις ειδήσεις τωρα που έκανε τον μάγκα στον Ερντι και πηγε να μου βγει ο αρακάς από την μύτη. Fuck him too!!!!

Την προηγούμενη Παρασκευή πραγματικά στο τσακ δεν πέρασα γροθιά μέσα από την τηλεόραση την ώρα που ανακοίνωσε ότι το κυνήγι και το ψάρεμα δεν θα ανοίξουν.Να φανταστείς ημουν στον παππού και ήδη ετοιμάζαμε τα πράγματα για πιθανή έξοδο για απογευματινό την Δευτέρα και εκεί που λέει ότι ανοίγουν τα μαγαζιά και περιμένω να πει για το κυνήγι σκάει η μπόμπα της απαγόρευσης.

Αν είναι να βολέψει τον αδερφό ρε Θοδωρή κομμάτια να γίνει αλλά το βλέπω και ο αδερφός να μένει ξεβολεμένος και αυτός να μένει με το πτηνό στο χέρι
Σιγά μην τον βολεψει Γιώργο....αλλά ρε φίλε φτάσαμε στο 2021 και ακόμη να γλύφεις @ρχιδι@ για να βρεις μια σκατό δουλειά!!! Έλεος!!!! Βέβαια δεν θέλω να κατακρίνω και τον πόνο του άλλου. Άστα να πάνε.

Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει.Τι θα κάνουμε θα αρχίσουμε από τα χοντρά βρισιδια από Παρασκευή απόγευμα , σε τρεις μέρες θα έχεις κουραστεί να βρίζεις .Το επόμενο τρίημερο θα περάσει με τη κρυφή ελπίδα ότι γίνονται ενέργειες να αρθεί η απαγόρευση.Αλλες πέντε φορές θα το κάνουμε και θα ησυχάσουμε ,υπομονή παιδιά .

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back