Σιγά μην την κλείσω! Θα πει ο βλακεντιος το ποιηματάκι του παλι και εγω θα του ρίξω ένα κάρο καντήλια. Δεν εχω βρίσει τόσο πολύ κανένα στην ζωή μου μέχρι τωρα!Την Παρασκευη κλείστε τηλεόραση η στην χειρότερη αυτιά.
Μόνο τον μαλάκα βρίζεις ρε; Τον γουρλωμάτη δεν τον ακουμπάς; Εγώ τους βρίζω εναλλάξ και νιώθω καλύτερα πιο γρήγοραΣιγά μην την κλείσω! Θα πει ο βλακεντιος το ποιηματάκι του παλι και εγω θα του ρίξω ένα κάρο καντήλια. Δεν εχω βρίσει τόσο πολύ κανένα στην ζωή μου μέχρι τωρα!
Καλά συνήθως βρίζεις κάθε Παρασκευή στις18.15, τώρα τι σε έπιασε προθέρμανση κάνεις, βαθιά ανάσα, εισπνοή εκπνοή και πάλι το αυτό δέκα φορές.Σιγά μην την κλείσω! Θα πει ο βλακεντιος το ποιηματάκι του παλι και εγω θα του ρίξω ένα κάρο καντήλια. Δεν εχω βρίσει τόσο πολύ κανένα στην ζωή μου μέχρι τωρα!
Βαλτοί είσαστε όλοι σας μου φαίνεται.Μόνο τον μαλάκα βρίζεις ρε; Τον γουρλωμάτη δεν τον ακουμπάς; Εγώ τους βρίζω εναλλάξ και νιώθω καλύτερα πιο γρήγορα![]()
Τον δρακουμελ τζουνιορ? Τον είχε στις ειδήσεις τωρα που έκανε τον μάγκα στον Ερντι και πηγε να μου βγει ο αρακάς από την μύτη. Fuck him too!!!!Μόνο τον μαλάκα βρίζεις ρε; Τον γουρλωμάτη δεν τον ακουμπάς; Εγώ τους βρίζω εναλλάξ και νιώθω καλύτερα πιο γρήγορα![]()
Την προηγούμενη Παρασκευή πραγματικά στο τσακ δεν πέρασα γροθιά μέσα από την τηλεόραση την ώρα που ανακοίνωσε ότι το κυνήγι και το ψάρεμα δεν θα ανοίξουν.Να φανταστείς ημουν στον παππού και ήδη ετοιμάζαμε τα πράγματα για πιθανή έξοδο για απογευματινό την Δευτέρα και εκεί που λέει ότι ανοίγουν τα μαγαζιά και περιμένω να πει για το κυνήγι σκάει η μπόμπα της απαγόρευσης.Σιγά μην την κλείσω! Θα πει ο βλακεντιος το ποιηματάκι του παλι και εγω θα του ρίξω ένα κάρο καντήλια. Δεν εχω βρίσει τόσο πολύ κανένα στην ζωή μου μέχρι τωρα!
Fuck them too!!!Διατί φωνασκείτε καλοί μου άνθρωποι; Το Μέγκα τσάνελε είπε ότι θα ανοίξει αφού
Εν Χριστω αδελφοι μην βλασφημειτε.Μόνο τον μαλάκα βρίζεις ρε; Τον γουρλωμάτη δεν τον ακουμπάς; Εγώ τους βρίζω εναλλάξ και νιώθω καλύτερα πιο γρήγορα![]()
Δεν βρίζουμε λέμε ρεεεεεΕν Χριστω αδελφοι μην βλασφημειτε.
Συγχωρεμένος τέκνο μου....Εγω δυστηχως τους ψηφισα....απολογουμε
Ποιος ηρθε?υπάρχει περίπτωση να είμαστε νομιμοι αυτό το ΣΚ?
Ευχαρηστο πατερ......αμην...Συγχωρεμένος τέκνο μου....![]()
Σιγά μην τον βολεψει Γιώργο....αλλά ρε φίλε φτάσαμε στο 2021 και ακόμη να γλύφεις @ρχιδι@ για να βρεις μια σκατό δουλειά!!! Έλεος!!!! Βέβαια δεν θέλω να κατακρίνω και τον πόνο του άλλου. Άστα να πάνε.Αν είναι να βολέψει τον αδερφό ρε Θοδωρή κομμάτια να γίνει αλλά το βλέπω και ο αδερφός να μένει ξεβολεμένος και αυτός να μένει με το πτηνό στο χέρι