Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σιγά μην τον βολεψει Γιώργο....αλλά ρε φίλε φτάσαμε στο 2021 και ακόμη να γλύφεις @ρχιδι@ για να βρεις μια σκατό δουλειά!!! Έλεος!!!! Βέβαια δεν θέλω να κατακρίνω και τον πόνο του άλλου. Άστα να πάνε.
Δυστυχώς έτσι είναι Θοδωρή ειδικά στις μέρες μας που για να βρεις δουλειά είναι ζόρι
Γι'αυτό και ξαναβγαινουν τάζουν λαγούς με πετραχήλια ο κόσμος δεν τους πιστεύει αλλά μέσα στην απελπισία του ελπίζει σε ένα θαύμα μην τυχόν και γίνει κάτι
Κακά τα ψέματα πρώτα πάει η υγεία μαζί με την δουλειά και μετά έρχονται τα υπόλοιπα

Τώρα που ζήσαμε την απαγόρευση κυνηγιού αμάχητη ετοιμαστείτε να ζήσουμε και το νέο περίβαντολλογικο νομοσχέδιο που ΨΗΦΗΣΤΗΚΕ από τη ΝΔ και του χρόνου ας περιμένουμε από καμία οικολογική οργάνωση να κάνει καμία σοβαρή κινητοποίηση, γιατί εμείς δε μπορούμε, για να μη βάλλουν ανεμογεννήτριες παντού, χτίσουνε βίλες σε όλα τα νησιώτικα παραλια και πολλά αλλά. Τώρα εξηγείται η απαγόρευση. Για να μη λέμε ότι ο Μητσοτάκης έγινε ξαφνικά φίλος με τις οικολογικές οργανώσεις και τον καθοδηγούν. Οποίος μπορεί να ανεβάσει το καινούργιο νομοσχέδιο και οποίος έχει τις νομικές γνώσεις ας το αναλύσει και για εμάς τους υπόλοιπους.

Και έτσι για να φουντωσουμε χειρότερα Όπως μου είπε γνωστός μου αντιπρόσωπος ,το κυνηγι υπό προϋποθέσεις δεν έχει σταματήσει στην Τουρκία καθόλου.Στον Ερντογάν ρε
παιδιά.Ρε που πέσαμε.
Ο Ερντογάν ασχολείται με σοβαρά πράγματα όχι με μακακιες.

Kαπου διαβασα οτι θα επιτραπουν οι μετακινησεις εκτος νομου
μονο για την μεταβαση στα χιονοδρομικα και αφου ο ταξιδιωτης προσκομισει στις αρχες
την αποδειξη της κρατησης του ξενοδοχειου που θα μεινει
Δεν θα επιτρεπονται μονομερης εξορμησεις σε χιονοδρομικα
Δηλαδη ρε Παπαρδελες
επιτρεπεται σε καθε Σκιερ-Πεδιλα η δεν ξερω πως τους λενε
να κινηθει για το χομπι του στα βουνα και στα γκρεμια μαζι με αλλους διακοσους ομοιους τους
και τους Κυνηγους τους απαγορευεται το κυνηγι και την μετακινηση εκτος νομου
για να μην μεταφερει τον ιο στα σφενταμια ?
Ααααααα ρε καταντια

μονο για την μεταβαση στα χιονοδρομικα και αφου ο ταξιδιωτης προσκομισει στις αρχες
Δηλαδη ρε Παπαρδελες
να κινηθει για το χομπι του στα βουνα και στα γκρεμια μαζι με αλλους διακοσους ομοιους τους
Ααααααα ρε καταντια
Άμα γίνει και αυτό και άμα δεν μας ανοίξουν που δεν θα έχουν άλλη δικαιολογία τότε σίγουρα θα βγούμε όλοι στα βουνά.

https://www.kinigetika.com/2020/04/blog-post_65.html. Παραδοσιακο κυνηγι τελος
  • Να ιδιωτικοποιηθούν κυνηγότοποι για να γίνουν εξορύξεις και άλλες δράσεις
  • Κάποιοι κυνηγότοποι να μετατραπούν σε ρεζέρβες (Άρθρο 44)
  • Για να επιτρέπεται το κυνήγι σε κάποια περιοχή θα πρέπει στις μελέτες να αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει στον χώρο κάτι που χρήζει προστασίας σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ. Μάλιστα αυτές τις μελέτες θα μπορούν να τις κάνουν ΙΔΙΩΤΕΣ μελετητές
Αλλες δρασεις εννουμε τα γνωστα παλουκια που κοσμουν τις βουνοκορφες
Κυνηγι επι πληρωμη με θηραματα που θα μοιαζουν ποιο πολυ με τετραπαχα οικοσιτα
Ιδιωτες Μελετητες να υποθεσω τυπου Αμυρα και γνωστων αντικυνηγων
που θα σου οριζουν οποτε καβλ@σουν αυτοι
αν θα κυνηγησεις μπεκατσα-τσιχλα-τρυγονι-φασσα και ποσα σε αριθμο
οταν στα βορεια συνορα σου θα γεμιζουν οι πουλιαστρες και τα σακιδια

Δηλαδη ρε Παπαρδελες
Ααααααα ρε καταντια
Δηλαδή θα ανοίξουν και τά ξενοδοχεία και η ξενώνες ενοικιαζόμενα;

Δηλαδή θα ανοίξουν και τά ξενοδοχεία και η ξενώνες ενοικιαζόμενα;
Μαλλον τα κοντινα στα χιονοδρομικα
Κατα τα αλλα απαγορευσαν το κυνηγι γιατι οι κυνηγοι μαζευονται σε καλυβες και μεθοκοπουν :confused: :confused:

Η κυβέρνηση κουλη και των υπόλοιπων κουλων έδωσε δείγματα γραφής για το πόσο σέβεται το κυνήγι σαν δραστηριότητα και τους κυνηγούς που αρκετοί είναι και ψηφοφόροι του
Και τα χειρότερα έρχονται έχει πάρει την κουτάλα και έχει αρχίσει το μαγείρεμα θα βάλει μέσα
Κορωνοιο,κλιματική αλλαγή, φαινόμενο θερμοκηπίου, οικολογία, φιλοζωία, μόλυνση του περιβάλλοντος, εναλλακτικό τουρισμό σε ορεινές περιοχές,επενδύσεις και υποδομές για εναλλακτικό τουρισμό σε ορεινές περιοχές, ανεμογεννήτριες και ούτε εγώ ξέρω τι άλλο θα σκεφτούνε
Το μόνο που ξέρω είναι ότι το πιάτο που θα σερβιριστεί για φαγωμα μετά από αυτό το μαγείρεμα θα λέγεται κυνήγι
Μακάρι να βγω ψεύτης και συνωμοσιολογος και όλα αυτά να είναι μόνο μέσα στο μυαλό μου

Status
Not open for further replies.
Back