Και τα φιντανια μασ τη ειπαν.δεχτηκαν το πορισμα.δεν εχω λογια να πω.
Βγάλαμε το πόρισμα κύριοι...
Εστιάστε στο νούμερο 3 του πορίσματος...
http://www.ihunt.gr/content/porisma-toy-ethnikoy-dialogoy
Φιλε να ηξερες ποσες φορες το ακουσα αυτο φετος? Στην αρχη με επιαναν νευρα, μετα που συνηδειτοποιησα οτι οπως σε ολα στη ζωη, ετσι κ στην κυνηγετικη οικογενεια, οι περισσοτεροι κοιταμε την παρτη μας, με επιανε στεναχωρια...Πώς κάνετε έτσι μωρέ;
Εμείς πέντε φορές τον χρόνο για καμιά τσιχλιτσα βγαίνουμε και εδώ που τα λέμε πιο πολύ η ταβέρνα μας απασχολεί...
Οπότε όλα καλά, δεν θα πάθουμε και τίποτα.
Δυστυχώς ο ωχαδελφισμός φίλε μου, εχει γίνει πλέον νεοελληνική κουλτούρα...μετα που συνηδειτοποιησα οτι οπως σε ολα στη ζωη, ετσι κ στην κυνηγετικη οικογενεια, οι περισσοτεροι κοιταμε την παρτη μας, με επιανε στεναχωρια...
Νομιζω οτι ειρωνικο ειναι κ το μυνημα του Γιωργου... Μαλλον το ιδιο θεμα θιγουμε ολοι...Δυστυχώς ο ωχαδελφισμός φίλε μου, εχει γίνει πλέον νεοελληνική κουλτούρα...
Γενικά μιλάω και σε καμιά περίπτωση δεν άφορα το Γιώργο (AltairLusso) και το μνμ που έγραψε παραπάνω...
Σπύρο το μνμ μου εννοείται πως είναι ειρωνικό, δυστυχώς όμως κρύβει την αλήθεια των περισσότερων Αθηναίων κυνηγών Με έχεις κόψει εμένα να βγαίνω πέντε φορές για τσίχλα και ο αυτοσκοπός να είναι η ταβέρνα;Γενικά μιλάω και σε καμιά περίπτωση δεν άφορα το Γιώργο (AltairLusso) και το μνμ που έγραψε παραπάνω...
Θα σου έλεγα τώρα τι είμαστε αλλά δεν έχω όρεξη. Για να το πάω και πιο κάτω, πολλοί από αυτούς που περιγράφω το σκεπτικό τους στο παραπάνω μου μνμ, θα ευχαριστηθούν αν πλέον δεν μπορείς να κάνεις τα κυνήγια που έκανες, επειδή είτε δεν μπορούσαν, είτε δεν ήθελαν να τα κάνουν και αυτοί. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μην σου πω, ότι θα οπλίσει το χέρι τους περισσότερο στις επόμενες εκλογές να ξαναψηφίσουν αυτήν, την πλέον πιο αντικυνηγητική κυβέρνηση της ιστορίας. Χρησιμοποιώντας δε στα μεταξύ τους πηγαδάκια, επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι πλέον εχθροί του κυνηγίου.Δυστυχως σε ολα σαν λαος ειμαστε πολυ αποδυναμωμενοι, ας γκρεμιζεται το σπιτι του διπλανου μας, το δικο μας να ειναι καλα...
Το κατάλαβα Γιώργο, γιαυτό και έκανα την διευκρίνηση....Σπύρο το μνμ μου εννοείται πως είναι ειρωνικό, δυστυχώς όμως κρύβει την αλήθεια των περισσότερων Αθηναίων κυνηγών Με έχεις κόψει εμένα να βγαίνω πέντε φορές για τσίχλα και ο αυτοσκοπός να είναι η ταβέρνα;
Ισως είμαι λίγο αφελής, αλλά δεν θέλω να πιστεψω οτι η ζήλια, ο φθόνος και η μεμψιμοιρια εχει φθασει σε τέτοιο σημείο...Για να το πάω και πιο κάτω, πολλοί από αυτούς που περιγράφω το σκεπτικό τους στο παραπάνω μου μνμ, θα ευχαριστηθούν αν πλέον δεν μπορείς να κάνεις τα κυνήγια που έκανες, επειδή είτε δεν μπορούσαν, είτε δεν ήθελαν να τα κάνουν και αυτοί. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μην σου πω, ότι θα οπλίσει το χέρι τους περισσότερο στις επόμενες εκλογές να ξαναψηφίσουν αυτήν, την πλέον πιο αντικυνηγητική κυβέρνηση της ιστορίας. Χρησιμοποιώντας δε στα μεταξύ τους πηγαδάκια, επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι πλέον εχθροί του κυνηγίου.
Πέρα απο 2 βδομάδες στα τρυγόνια το Σεπτέμβρη, που κυνήγησα με τον πατέρα μου, στα υπόλοιπα κυνήγια της χρονιάς, ''μοναχικός λύκος'' ήμουνα...Στο κάτω κάτω πόσοι είναι ολομόναχοι στο κυνήγι και πηγαίνουν σταθερά συνέχεια;
Πέρα απο 2 βδομάδες στα τρυγόνια το Σεπτέμβρη, που κυνήγησα με τον πατέρα μου, στα υπόλοιπα κυνήγια της χρονιάς, ''μοναχικός λύκος'' ήμουνα...
Δεν έκατσε και η φάση να κάνουμε και ένα κυνήγι μαζί, στην Κόνιτσα...
Εννοείται με παρέα το κυνήγι έχει άλλο γούστο... αρκεί βέβαια να ταιριάζουν και τα ''χνωτα''... αλλιώς καλύτερα μόνος...Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις απλά πόσο πιο πολύ θα ευχαριστιόσουν το κυνήγι αν μέναμε κοντά και πηγαίναμε παρεούλα; Εγώ έχω την τρέλα και πάω για ορτύκια χωρίς σκυλί μόνος μου το καλοκαίρι για να κάνω το κυνήγι μου, να περπατήσω, να ξελαμπικάρω. Αλλά όταν έχω παρέα όλα είναι πιο ωραία.
Φέτος θα το κάνουμε το κυνήγι μαζί να είσαι σίγουρος!