Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νομιζω αν και δεν το διαβασα το κειμενο του λουλη οτι ειναι καλη κινηση αυτη που εκανε μιας και με την εκδοση της ρυθμιστικης ξεμπερδευουμε με εναν περιεργο.
Τελικα αυτοι οι περιεργοι ανδεν βρουν αρρεν να τους βαλει ενα τιγρη στην μηχανη τους γινονται χεροτεροι και απο γυναικα σε περιοδο!!!!

Λοιπον ξερετε τι να κανουμε..?
Θα κανονισουμε ...ποσες χιλιαδες ειμαστε στην Αθηνα , και στις αλλες μεγαλουπολεις ενα βραδι που εχει και πςρισσοτεφη ησυχια θα ανεβουμε στις ταρατσες
και θα ριξουμε απο δυο μπαλοθιες οπως λενε και οι φιλοι κτητικοι, σε συγκεκριμενη ωρα
αφου δεν ακουνε τις φωνες μας
ισως καταλαβουν την δυναμη μας..!! .sarcastic..sarcastic..hunter..shoot.
Θα παθει κοκομπλοκο ολη η Ελλαδα !!!! .hair.

Μάγκες μια διευκρίνηση. Ο κ. Αγγελέτος δεν κάνει προσφυγή κατά του κυνηγιού, κάνει προσφυγή κατά της ρυθμιστικής. Αυτό έχει μεγάλη διαφορά...θα βρω το άρθρο που λέει κάποια συγκεκριμένα επιχειρήματα. Θυμάμαι μάλιστα όταν κάποια επιχειρήματά του θα μπορούσαν να βολέψουν και τους κυνηγούς!

Πιστεύω,για να μη πω πως ειμαι βέβαιος, πως τελικά δε θα υπάρξει κάποιο θέμα με τη ρυθμιστική .Προσωπικά,περισσότερο με καίει τι θα γινει με το θεμα που εχει προκύψει με το περιβόητο ''περιφερειακό πάρκο καιαφα'' όπου εντελώς αυθαίρετα και χωρις καμιά επιστημονική τεκμηρίωση (τι πρωτότυπο θα μου πείτε !!!) επιχειρείται η απαγόρευση μια πολύ σημαντικής για το κυνήγι των αποδημητικών ,περιοχής και ενός απο τους πιο αγαπημένους μου κυνηγότοπους.Και απο αυτό το μέτωπο υπάρχουν κάποια νέα,που μου επιτρέπουν μια μικρή αισιοδοξία...Είδομεν..Σήμερα το απόγευμα είχαν πάλι συνάντηση με τον Τσιρώνη οι πρόεδροι των κυνηγετικών συλλόγων της περιοχής.Αισιόδοξους τους είδα...o_O:)

Περνω πίσω οσα ειπα για την υγεσια μασ εδωσε την μαχη εναντια σε .......:oops:.ha ha ha..love..homework..ass.αν αλαξουν κατι πριν την εναρξη θα αρο την εμπιστοσύνη μου γιουπι.bravo.

Δεν ξέρω τι να πω. Ευτυχώς ή κρίμα; Ευτυχώς που δεν θα αλλάξει τίποτα με τόσο εχθρικό κλίμα του υπουργείου ή κρίμα που δεν διεκδικήσαμε αυτά που δικαιούμαστε και δεν έχουμε; Αναλογιζόμενος τις θέσεις αυτών που έχουν αναλάβει το υπουργείο, σε περίθπτωση που δεν αλλάξει κάτι στην ρυθμιστική, μάλλον θα πω ευτυχώς... για ακόμη μια χρονιά...
και κρίμα για την ηγεσία που δεν διεκδικεί...για ακόμη μια χρονιά...

να πητε του καθε αρωστακου να πανε να.ass..ass. αντε γιατι στενως κορσες μας γηνανε ολητουςςςς,,παντως εμης παιδια θα ριξουμε της τουφεκιεσμας και φετωςςςςς.shoot..shoot..shoot..yell at.

Status
Not open for further replies.
Back