Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παίδες νομίζω ότι τώρα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, είδαμε τόσο καιρό ποιος φταίει για όλο αυτό και μας εμπαιζη λες και είμαστε παιδάκια δημοτικού αλλά αυτήν την στιγμή πρέπει όλοι να μείνουμε ενωμένοι.
Δεν διαφωνώ για την ενότητα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ό,τι έχουμε υποστεί στρατηγική ήττα και δεν υπάρχει αντίδραση και πως χωρίς αλλαγή και στα δικά μας όταν θα πρέπει, δεν θα δούμε κάτι διαφορετικό...

Ο στρατηγός που έχει τη ρετσινιά της ήττας ή θα εξιλεωθεί άμεσα ή δεν θα δραπετεύσει ποτέ και θα οδηγεί πάντα το στράτευμα σε διαδοχικά Βατερλώ...

"Οι άνθρωποι μπορεί να μη θυμούνται τι έκανες ή τι τους είπες, αλλά πάντα θα θυμούνται πώς τους έκανες να αισθανθούν."
Αυτά είναι λόγια μιας αφροαμερικανιδας ποιήτριας που σίγουρα την εποχή της έζησε τον ρατσισμό και την απόρριψη πολύ περισσότερο από ότι όλοι εμείς σημερα.
(Maya Angelou, 1928-2014).
Το σημαντικότερο που πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας σημερα είναι να μείνουμε ενωμένοι και να μην ξεχάσουμε ποτέ πως μας αντιμετώπισαν....

Το ξεχασμένο κίνημα των μπλόκων πάει να ξυπνήσει η ενίσχυση στο βαμβάκι​

Η οµοψυχία των Θεσσαλών αγροτών δεν µοιάζει σε τίποτα µε αυτή της Βιοκαρπέτ, ωστόσο η πραγµατική απώλεια εισοδήµατος λόγω Covid το 2020, σε συνδυασµό µε τις διαδοχικές χαµηλές πτήσεις από πλευράς τιµής του σύσπορου τα τελευταία χρόνια, κάνουν το µείγµα στον κάµπο εκρηκτικό. Αν το μάθει αυτο ο σεριφ ουτε στο μπαλκονι δεν θα βγαινουμε μεχρι το 2030

Επειδή βλέπω πολλους γράφουν του χρόνου δεν θα βγάλω άδεια η θα βγάλω σε δασαρχείο αυτο που έχω να τους πω είναι ότι έτσι θα χάσουμε το κυνηγι. Μας πολεμανε χιλιάδες οικολόγοι. Πρέπει να ενωθουμε για ένα καλυτερο αυριο του κυνηγιου. Αμα θέλετε να καταφερουν αυτό που τόσα χρόνια προσπαθουν τοσοι αντί κυνηγοί να σταματήσουν το κυνηγι. Πρέπει να προσελκυσουμε νέα παιδια στους συλλόγους. Είδα κάποια άρθρα Οικολόγων που λένε ότι καταφέρνουν σιγά σιγά να μειωσουν την κυνηγετικη οικογένεια. Αυτό κατάφεραν τώρα το βλεπω και εγώ απο τα λόγια των κυνηγών οπου δεν θα βγαλουν άδεια να κυνηγήσουν του χρόνου.Τα τελευταία χρόνια οι αδειες έχουν μειωθεί και το γνωρίζετε. Πρέπει να προσπαθησουμε όλοι μαζί και να συμμετεχουμε στις γενικές συνελεύσεις των συλλόγων και σε φιλοθηραματικα έργα κλπ. Όσο μπορουμε να βοηθάμε.

Last edited:
Χαράλαμπος Γώγος τωρα στο star: απειροελαχιστος ο κίνδυνος από κυνήγι ψαρεμα. Θα το ξανασυζητησουμε λεει. Εγώ λέω : δεν γαμιεστε να ασπρισετε όλοι ρε σουργελα. Παίζετε με την νοημοσύνη μας.
Και οχι μονο,,,
Γκαιμπελισμος νεοφιλελευθερων εκσυγχρονιστων.......

Αυτο φιλε ειναι σωστο .3 μνήμονια εφαγα χρηματα εχασα απο την δουλεια μου με 300 Ε το μηνα δουλεία δεν έμεινα ενεργος την πατησα των Οκτώβριο πηρα κοκκινη
Κάποιος είπε το πιο ακριβές το τι συβαινει τώρα.(το άκουσα στις ειδήσεις) Ότι ζήσαμε σε 10 χρόνια μνημονίων το ζούμε σε 1 χρόνο με το lockdown.

.

Επειδή βλέπω πολλους γράφουν του χρόνου δεν θα βγάλω άδεια η θα βγάλω σε δασαρχείο αυτο που έχω να τους πω είναι ότι έτσι θα χάσουμε το κυνηγι. Μας πολεμανε χιλιάδες οικολόγοι. Πρέπει να ενωθουμε για ένα καλυτερο αυριο του κυνηγιου. Αμα θέλετε να καταφερουν αυτό που τόσα χρόνια προσπαθουν τοσοι αντί κυνηγοί να σταματήσουν το κυνηγι. Πρέπει να προσελκυσουμε νέα παιδια στους συλλόγους. Είδα κάποια άρθρα Οικολόγων που λένε ότι καταφέρνουν σιγά σιγά να μειωσουν την κυνηγετικη οικογένεια. Αυτό κατάφεραν τώρα το βλεπω και εγώ απο τα λόγια των κυνηγών οπου δεν θα βγαλουν άδεια να κυνηγήσουν του χρόνου.Τα τελευταία χρόνια οι αδειες έχουν μειωθεί και το γνωρίζετε. Πρέπει να προσπαθησουμε όλοι μαζί και να συμμετεχουμε στις γενικές συνελεύσεις των συλλόγων σε φιλοθηραματικα έργα.
Σαφώς και πρέπει να είμαστε ενωμένοι.
Να παραιτηθεί ο καράφλας, να αναλάβουν τα ηνία νέοι άνθρωποι με πάθος και όρεξη για δουλειά, με ιδέες και όραμα να μας πάνε μπροστά και να αλλάξουν την άσχημη εικόνα που έχει για μας μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Τότε όλοι θα τους στηρίξουμε και θα είμαστε μια γροθιά.
Με τον μαλακα επάνω να τρώει και να πίνει στην υγεία των κοροϊδων, εγώ αν μπορώ, άδεια σε συνεργαζομενο με την ΞΕ σύλλογο δεν ξαναβγάζω.

Επειδή βλέπω πολλους γράφουν του χρόνου δεν θα βγάλω άδεια η θα βγάλω σε δασαρχείο αυτο που έχω να τους πω είναι ότι έτσι θα χάσουμε το κυνηγι. Μας πολεμανε χιλιάδες οικολόγοι. Πρέπει να ενωθουμε για ένα καλυτερο αυριο του κυνηγιου. Αμα θέλετε να καταφερουν αυτό που τόσα χρόνια προσπαθουν τοσοι αντί κυνηγοί να σταματήσουν το κυνηγι. Πρέπει να προσελκυσουμε νέα παιδια στους συλλόγους. Είδα κάποια άρθρα Οικολόγων που λένε ότι καταφέρνουν σιγά σιγά να μειωσουν την κυνηγετικη οικογένεια. Αυτό κατάφεραν τώρα το βλεπω και εγώ απο τα λόγια των κυνηγών οπου δεν θα βγαλουν άδεια να κυνηγήσουν του χρόνου.Τα τελευταία χρόνια οι αδειες έχουν μειωθεί και το γνωρίζετε. Πρέπει να προσπαθησουμε όλοι μαζί και να συμμετεχουμε στις γενικές συνελεύσεις των συλλόγων και σε φιλοθηραματικα έργα κλπ. Όσο μπορουμε να βοηθάμε.
Να παραιτηθεί ο καράφλας, να αναλάβουν τα ηνία νέοι άνθρωποι με πάθος και όρεξη για δουλειά, με ιδέες και όραμα να μας πάνε μπροστά και να αλλάξουν την άσχημη εικόνα που έχει για μας μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Τότε όλοι θα τους στηρίξουμε και θα είμαστε μια γροθιά.
Με τον μαλακα επάνω να τρώει και να πίνει στην υγεία των κοροϊδων, εγώ αν μπορώ, άδεια σε συνεργαζομενο με την ΞΕ σύλλογο δεν ξαναβγάζω.

Πάντως επειδή ακούω, και εγώ πιάνω τον εαυτό μου να το λέει πολύ συχνά, πως του χρόνου με τέτοια κοροϊδία, αβεβαιότητα και εμπαιγμό, άδεια δεν βγάζω γενικά πρέπει να προσέξουμε πολύ...

Όσοι μπορούμε, γιατί και στο οικονομικό κομματι τα πολύ δύσκολα είναι μπροστά και θα φανουν, πρέπει με κάθε τρόπο να βγάλουμε άδεια. Ως επίσημο και πολυπληθες σώμα με οικονομικό αντίκτυπο και συνεισφορά σε οικονομία και κοινωνία έχουμε κάποια τύχη....

Ως μεμονωμένοι αντάρτες και κατσαπλιαδες είμαστε χαμένοι από χέρι, παίζουμε το παιχνίδι τους και πέφτουμε στην παγίδα τους... Θέλουν να μας ξενερωσουν, να μας συρρικνωσουν και διασπασουν και θα μας καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες αμαχητί...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Εκπροσωπώντας και τους 13 κυνηγετικούς συλλόγους της Ευβοίας που απαριθμούν περισσότερα από 8.000 χιλιάδες κυνηγούς , θα θέλαμε ομόφωνα να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για το νέο εμπαιγμό που αφορά την νέα αναστολή της κυνηγετικής δραστηριότητας.
Είναι πλέον βέβαιο , ότι επιχειρείται μεροληπτική αντιμετώπιση των κυνηγών που προέρχεται από αντικυνηγετική ιδεοληψία και ρατσισμό . Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται η πεζοπορία , η ποδηλασία ο μηχανοκίνητος αθλητισμός , η ορειβασία η ιστιοπλοΐα και το κυνήγι να είναι κλειστό για ακόμη μια φορά μετά από άτυπες διαβεβαιώσεις των υπευθύνων.
Δεν είναι δυνατόν σε όλη την Ευρώπη το κυνήγι να επιτρέπεται και την Ελλάδα όχι.
Δεν είναι δυνατόν σε δηλώσεις τους τα μέλη της επιτροπής των επιδημιολόγων να δηλώνουν ότι δεν συντρέχει λόγος να είναι κλειστό το κυνήγι και όμως να μη το επιτρέπετε.
Η ανεξήγητα << εχθρική >> στάση με την οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κοινότητα των κυνηγών , επιβεβαιώνεται με την αδιαλλαξία που βρήκαν οι Κυνηγετικές Οργανώσεις.
Η ΚΣΕ όσες φορές επιχείρησε την επικοινωνία με την επιτροπή των ειδικών λοιμωξιολόγων , αυτή εμποδίστηκε και υπομονεύτηκε από κυβερνητικούς παράγοντες που και όνομα έχουν και << ταυτότητα >>.
Η ευθύνη της κυβέρνησης έναντι του κόσμου των κυνηγών είναι συνολική.
Κύριοι , είναι πλέον βέβαιο ότι επιχειρείτε με πλάγιο τρόπο την εξόντωση των κυνηγών και του κυνηγιού , μιας αρχέγονης δραστηριότητας απόλυτα συνυφασμένης με την Ελληνική παράδοση και τη φύση.
Ο κορονοιός δε κολλάει ούτε από το σκύλο ούτε από το βουνό και επειδή δεν έχουμε σκοπό από κυνηγοί να γίνουμε κυνηγημένοι , όπως επίσης μας μετρήσατε και νομίζατε ότι είμαστε λίγοι θα μετρηθούμε στο δικό σας γήπεδο…….
Καταφέρατε μια πολυδιάστατη δραστηριότητα που έχει οικονομικές , κοινωνικές και περιβαλλοντικές διαστάσεις να την μειώσετε με σκοπό να τη διαλύσετε , το μόνο βέβαια που καταφέρατε είναι να συσπειρώσετε όλους τους κυνηγούς και τελικά να μας βάλετε απέναντι σας.
Εμείς σαν κυνηγοί έχουμε να παινευτούμε για πολλά από αυτά που δημιουργήσαμε ως τώρα. Μένουμε ενωμένοι , χάθηκε μια <<Μάχη>> όχι και ο <<Πόλεμος>>.
ΠΡΟΣ :
1) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ
2)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κο ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΜΥΡΑ
3)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ κο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ
4) ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΙΜΟΣ- ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ- ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΛΤΟΣ - ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Άντε ρε πατρίδα θά σώσεις το παιχνίδι στο 90'

Ακομα και τα αμερικανάκια ξυπνήσανε και είδατε τι έγινε από οτι φαίνετε το κατεστημένο είναι πολύ ισχυρό και θα πληρωθεί το τίμημα από όλους μας όχι μόνο για το κυνήγι αλλά και για πολλά άλλα η πολύ μικρή αντίδραση που υπάρχει και η μεγάλη καθυστέρηση δείχνει συμβιβασμό ίσως είμαστε από τα μοναδικά κράτη σύγχρονα που όποιος έχει λεφτά και προβολή κάνει τα πάντα κυριολεκτικά η εγωκεντρικοτητα και η διαφθορά ειναι γιγάντια είτε το θέλουμε είτε όχι αυτό έχει φθείρει τα πάντα πόσες φορές δεν έχουν γίνει πολυημερα συλλαλητήρια απεργίες και πανε οι πρόεδροι και τα σταματούν με ημίμετρα αφού από πίσω έχουν διαβεβαιώσεις για θέσεις και συνεργασίες δυστυχώς είμαστε πολλοί αλλά στη ουσία πολύ λίγοι και δεν εξυπηρετεί το χόμπι μσας κανένα συμφέρον και σε συνδυασμό με τη καινούρια μόδα της οικολογίας και της διαχείρισης των βουνών για παραγωγή ενέργειας και πλουτισμού συγκεκριμένων συνεργατών πολιτικών γιναμε παλιομοδιτες δολοφόνοι κρεατοφαγοι με ότι αυτό συνεπάγεται.Νομίζω πως πήραμε τη κάτω βόλτα και χωρίς ιδιαίτερη αντίδραση δε βλέπω απολύτως τίποτα να οδεύει σε καλό δρόμο για κανέναν μας εφόσον δεν είμαστε πλούσιοι γιατί να ξέρετε οτι αν ηταν 5εφοπλιστές φανατικοί κυνηγοί και κυνηγούσαν στην Ελλάδα δεν θα υπήρχε αυτή η αντιμετώπιση πάμε ως πρόβατα για σφαγή και δυστυχώς βελαζουμε όταν το μαχαίρι ήδη έχει καρφωθεί στο λαρύγγι μας ας ελπίσω να κάνω λάθος σε αυτά που γράφω αλλά η αρχή έγινε σιγά σιγά θα χάσουμε πολλά ακόμα όχι ξαφνικά λίγο λίγο οπως κάθε φορά για να υπογραφεί η Ρυθμιστική κόβουμε και κάτι το παμε σαν τη φούστα μόνο που οταν κοπεί πολυ και φαίνεστε ο Λώλος μας θα φάμε και το πήδημα.

Πάντως επειδή ακούω, και εγώ πιάνω τον εαυτό μου να το λέει πολύ συχνά, πως του χρόνου με τέτοια κοροϊδία, αβεβαιότητα και εμπαιγμό, άδεια δεν βγάζω γενικά πρέπει να προσέξουμε πολύ...

Όσοι μπορούμε, γιατί και στο οικονομικό κομματι τα πολύ δύσκολα είναι μπροστά και θα φανουν, πρέπει με κάθε τρόπο να βγάλουμε άδεια. Ως επίσημο και πολυπληθες σώμα με οικονομικό αντίκτυπο και συνεισφορά σε οικονομία και κοινωνία έχουμε κάποια τύχη....

Ως μεμονωμένοι αντάρτες και κατσαπλιαδες είμαστε χαμένοι από χέρι, παίζουμε το παιχνίδι τους και πέφτουμε στην παγίδα τους... Θέλουν να μας ξενερωσουν, να μας συρρικνωσουν και διασπασουν και θα μας καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες αμαχητί...
Εγώ δεν είπα ότι δεν θα βγάλω άδεια. Το κράτος θα τα πάρει τα λεφτά του...

Εγώ δεν είπα ότι δεν θα βγάλω άδεια. Το κράτος θα τα πάρει τα λεφτά του...
Για αυτό είπα "με κάθε τρόπο" . Δεν έβαλα το μηνυμα σου ως δείγμα αντίθεσης, αλλά ως συναφές με την έκδοση αδειών και ως εναλλακτικό τρόπο πίεσης και των δικων μας.

Πολύ καλά τα είπες.

Μακάρι να μπορούν Όλοι να βγάλουνε άδεια και να ξαναγίνουμε παλι 250000 και να ψηφίσουμε για πρόεδρο συνομοσπονδίας όλοι και με τη παραμικρή στραβή να υπάρχει άμεση κινητοποίηση γιατί όσο πιο πολλοί τόσα καλύτερα και θα σου έλεγα μετά αν ζήτηγες ραντεβού με τον υπουργό αν σε δεχοταν η όχι

Χαράλαμπος Γώγος τωρα στο star: απειροελαχιστος ο κίνδυνος από κυνήγι ψαρεμα. Θα το ξανασυζητησουμε λεει. Εγώ λέω : δεν γαμιεστε να ασπρισετε όλοι ρε σουργελα. Παίζετε με την νοημοσύνη μας.
Είπε και τη δικαιολογία της εβδομάδας ,ότι δεν το επέτρεψαν λόγο που απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό,τη προηγούμενη ήταν ότι πάμε κατά ομάδες.Την επόμενη θα είναι κάτι άλλο .Σιγονταρουν και οι δημοσιογράφοι ,τύφλα να έχει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ,αυτή είναι η ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

Να παραιτηθεί ο καράφλας, να αναλάβουν τα ηνία νέοι άνθρωποι με πάθος και όρεξη για δουλειά
Βρείτε τον κατάλληλο και θα τον βάλουμε. Και εξάλλου δεν είναι μόνο αυτός. Η Συνομοσπονδία είναι μαζί και οι 7 προεδροι ομοσπονδιών. Μην τα ρίχνουμε όλα στο Αραμπατζή. Δεν λεω οτι τα έκανε όλα σωστά αλλά να κοιτάμε και τους συλλόγους ομοσπονδίες κλπ

Status
Not open for further replies.
Back