Δεν είναι ώρα για παραιτήσεις ,τώρα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι στον κοινό εχθρό.Ευτυχως έχουμε τη μόνη ομοσπονδία που δεν έχει θέματα με σεξουαλικές κακοποιήσεις
Αν δεν υπάρξει ομως αντίδραση, φοβάμαι μήπως τελικά ασελγουν οι της ομοσπονδίας μας κατά συρροή στο ημιθανες πια κυνήγι...Δεν είναι ώρα για παραιτήσεις ,τώρα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι στον κοινό εχθρό.Ευτυχως έχουμε τη μόνη ομοσπονδία που δεν έχει θέματα με σεξουαλικές κακοποιήσεις
Ποιοι θα τον βαλετε;Βρείτε τον κατάλληλο και θα τον βάλουμε.
Έλα, με ζήτησε κανείς?Βρείτε τον κατάλληλο και θα τον βάλουμε. Και εξάλλου δεν είναι μόνο αυτός. Η Συνομοσπονδία είναι μαζί και οι 7 προεδροι ομοσπονδιών. Μην τα ρίχνουμε όλα στο Αραμπατζή. Δεν λεω οτι τα έκανε όλα σωστά αλλά να κοιτάμε και τους συλλόγους ομοσπονδίες κλπ
Επειδη ακουσα και εγω με αποτελεσμα να κατεβασω τα γαλλικα μου παλι , ηθελα τοσο πολυ να παρω τηλεφωνο αλλα ξερω οτι το λογικο θα το εξαφανισουν σε χρονο ντε τε .Δερμιτζάκης τώρα στο Σκάι.τον πίεσε αρκετά με ερωτησεις ο αυτιας.υποστηριξε την άποψη ότι είναι δύσκολο να μας ελέγξουν αν θα πάμε μόνοι μας κ για κυνηγι κ ψάρεμα κ ότι θέλουν να αποφύγουν δραστηριότητες διασκέδασης που μας βγάζουν από τη ρουτίνα μας.ρε τι πίνουν τα ζώα ρε;του ξαναλέει ο Αυτιας μα πάνε.μονοι τους άντε δύο.κ δεν απαντουσε ο γελοίος.απο αυτούς κ το σκουλήκι το σκορδαλιά εξαρτωμαστε καταλάβετε το.προσωπικα έχω απογοητευτεί τόσο που πιστεύω ότι για φέτος πρέπει να το ξεχάσουμε.οτι κινήσεις γίνουν θα πρέπει να επικεντρωθούν στην νέα σεζόν.ειναι όλοι τους άσχετα επικίνδυνοι
Τι διάολο τους μοιράζουν το ποίημα σε χαρτί με αυτά που λένε χάνεις και την εμπιστοσύνη αν και πόσο είναι καλοί γιατροί.Δερμιτζάκης τώρα στο Σκάι.τον πίεσε αρκετά με ερωτησεις ο αυτιας.υποστηριξε την άποψη ότι είναι δύσκολο να μας ελέγξουν αν θα πάμε μόνοι μας κ για κυνηγι κ ψάρεμα κ ότι θέλουν να αποφύγουν δραστηριότητες διασκέδασης που μας βγάζουν από τη ρουτίνα μας.ρε τι πίνουν τα ζώα ρε;του ξαναλέει ο Αυτιας μα πάνε.μονοι τους άντε δύο.κ δεν απαντουσε ο γελοίος.απο αυτούς κ το σκουλήκι το σκορδαλιά εξαρτωμαστε καταλάβετε το.προσωπικα έχω απογοητευτεί τόσο που πιστεύω ότι για φέτος πρέπει να το ξεχάσουμε.οτι κινήσεις γίνουν θα πρέπει να επικεντρωθούν στην νέα σεζόν.ειναι όλοι τους άσχετα επικίνδυνοι