Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι γουρουναδες να πανε για το καλο του τοπου?
Οι γουρουναδες να κάτσουν στα αυγά τους.Ειναι ΚΥΝΗΓΟΙ όπως όλοι μας και όχι δολοφόνοι που σκοτώνουν κυοφορουμενα ζώα όπως προσπαθούν να τους κάνουν της κυβέρνησης που κατάλαβαν στο τέλος ότι το κυνήγι είναι διαχειριστικό συνάδελφε.

Οι γουρουναδες να κάτσουν στα αυγά τους.Ειναι ΚΥΝΗΓΟΙ όπως όλοι μας και όχι δολοφόνοι που σκοτώνουν κυοφορουμενα ζώα όπως προσπαθούν να τους κάνουν της κυβέρνησης που κατάλαβαν στο τέλος ότι το κυνήγι είναι διαχειριστικό συνάδελφε.
Ετσι! Πρώτα μας θεωρούν πολίτες τρίτης κατηγορίας και μετά βγαίνουν και λένε για διαχείριση μέσω κυνηγιου. Πραγματικά εύχομαι να μην πάει κανένας και εύχομαι επισης τα γουρούνια να τα μαμησουν ολα! Να πανε οι ποδηλάτες να τα προγκανε απο τα χωράφια που είναι και φίλοι του δρακουμελ και οι άλλοι αυτόκλητοι σωτήρες της φυσης. Οι κακοί κυνηγοί που είναι και υπερμεταδοτες του covid να αράξουν σπίτια τους. Γίνεται?????

Ετσι! Πρώτα μας θεωρούν πολίτες τρίτης κατηγορίας και μετά βγαίνουν και λένε για διαχείριση μέσω κυνηγιου. Πραγματικά εύχομαι να μην πάει κανένας και εύχομαι επισης τα γουρούνια να τα μαμησουν ολα! Να πανε οι ποδηλάτες να τα προγκανε απο τα χωράφια που είναι και φίλοι του δρακουμελ και οι άλλοι αυτόκλητοι σωτήρες της φυσης. Οι κακοί κυνηγοί που είναι και υπερμεταδοτες του covid να αράξουν σπίτια τους. Γίνεται?????
Το εύχομαι.Περα από το ηθικό κομμάτι των κυνηγών,είναι μια πολλή καλή ευκαιρία για να μπουν τα πραγματα στην θέση τους.Τελικα οι οικολόγοι μπροστά στην καταπολέμηση της πανωλης δεν χρειάζονται ούτε μελέτες,ούτε ρυθμιστικές,ούτε ήθος και παιδεία.Με μια υπογραφή δίνουν το οκ για θηρευση. Είναι πιο ζώα από τα θηρευσιμα είδη!!

Το ιδιο ευχομαι και εγω να φτασουν το 1εκατομμυριο.... να παει η μαρεβα με το κρος να τα κυνηγαει

Ρε παιδια δε σας κάνει εντυπωση που δεν υπαρχει αντίδραση απο οικολογικες οργανωσεις, για την επέκταση της θηρας του Αγριόχοιρου ολο το ετος?

Παντως για την ωρα μια χαρά παει...το 30-40% ακομα και εδω στο φόρουμ ασχολείται με τους γουρουναδες και οχι με την φαπα που τρωμε απο τον Οκτώβριο-Νοεμβριο

Το εύχομαι.Περα από το ηθικό κομμάτι των κυνηγών,είναι μια πολλή καλή ευκαιρία για να μπουν τα πραγματα στην θέση τους.Τελικα οι οικολόγοι μπροστά στην καταπολέμηση της πανωλης δεν χρειάζονται ούτε μελέτες,ούτε ρυθμιστικές,ούτε ήθος και παιδεία.Με μια υπογραφή δίνουν το οκ για θηρευση. Είναι πιο ζώα από τα θηρευσιμα είδη!!
Το έχω γράψει ξανά ότι αυτοί που λένε ότι είναι οικολόγοι είναι απλά παπαρολόγοι!!!! η οικολογία είναι επιστήμη δεν είναι τάση και life style.
Εγώ θα ντρεπόμουν να λέω ότι είμαι π.χ. καρδιολόγος! ή σεισμολόγος. Αυτοί χάριν μόδας και ασχετοσύνης κυβερνώντων και κοινής γνώμης ισχυρίζονται ότι είναι οικολόγοι!!!!
Που σπούδασαν την οικολογία δεν ξέρω!

Ρε παιδια δε σας κάνει εντυπωση που δεν υπαρχει αντίδραση απο οικολογικες οργανωσεις, για την επέκταση της θηρας του Αγριόχοιρου ολο το ετος?

Παντως για την ωρα μια χαρά παει...το 30-40% ακομα και εδω στο φόρουμ ασχολείται με τους γουρουναδες και οχι με την φαπα που τρωμε απο τον Οκτώβριο-Νοεμβριο
Έχουν πάρει γραμμή από τα μεγάλα αφεντικά και βγάζουν τον σκασμό. Επίσης το γουρούνι δεν πουλάει όσο τα καημένα τα πουλάκια και τα χαριτωμένα λαγουδακια.

Συνοχή μηδέν όπως έγραψα δεν θα έπρεπε να έχει βγει η Ομοσπονδία να κατευθύνει και να προτείνει πρέπει ο καθένας να λέει μη πας για γουρούνι η πήγαινε .Γιατί δε βγαίνει μια πανελλαδική ανακοίνωση που να δωθει και στα Κανάρια που να λέει 1,2,3 γι'αυτούς τους λόγους και τέλος. Εν ολίγοις μας αδικείται μας χρησιμοποιητε αρνούμαστε με ότι συνέπειες έχει αυτό για να μάθεις και ο κόσμος και αποφασίζουμε Όλοι μαζί και τέλος τι πιο απλό.

Βάλτε να ακούσετε Άδωνη σε Πορτοσαλτε σήμερα να φριξετε.
Δε ντρέπεται, λέει για έναν ακροατή, που θέλει να πάει για ψάρεμα και κυνήγι.
Αυτό το χαμένο κορμί που λέγεται Γεωργιάδης κάποια μέρα θα το πληρώσει πολύ ακριβά...

Συναδελφοι αν δεν βλέπετε την ώρα να έρθει η Παρασκευή για να κατεβάσετε όλα τα καντήλια, σας έχω τη λύση! έχει το Χαρδαλιά τώρα στον ΑΝΤ1 ο Χατζηνικολάου... έχω ήδη κατεβάσει ολους τους πολυελαίους μόνο που τον είδα.... Τώρα αναλύει πόσο ειδικός είναι στη διαχείριση κρίσεων... Ούτε σε γήπεδο να είχα πάει και να βγαίναν για ζέσταμα οι αντίπαλοι το ξεφώνημα και βρίσιμο που έχω ρίξει ήδη...

Που τη σπούδασε τη διαχείρισή και την γνώση πολιτικής προστασίας στην ονεδ.Δυστυχώς ο κάθε ένας ότι λέει είναι σε αυτη τη χώρα αφηστε παιδια επειδή ειμαι ΧΜΕ ότι ξέρουν για πολιτική προστασία οι καθε διορισμένοι πολιτικοί ξέρω εγώ για τη ΝΑΣΑ

Συναδελφοι αν δεν βλέπετε την ώρα να έρθει η Παρασκευή για να κατεβάσετε όλα τα καντήλια, σας έχω τη λύση! έχει το Χαρδαλιά τώρα στον ΑΝΤ1 ο Χατζηνικολάου... έχω ήδη κατεβάσει ολους τους πολυελαίους μόνο που τον είδα.... Τώρα αναλύει πόσο ειδικός είναι στη διαχείριση κρίσεων... Ούτε σε γήπεδο να είχα πάει και να βγαίναν για ζέσταμα οι αντίπαλοι το ξεφώνημα και βρίσιμο που έχω ρίξει ήδη...
Μόλις τον είδα έκλεισα το χαζοκούτι, έβαλα μουσικούλα και μπήκα HL...

καλά κάνουν οι γουρουναδες και πουλάνε όπως καλά κάνουν και οι ψαράδες
Γενικά συμφωνώ με τις απόψεις σου αλλά, με τη συγκεκριμένη θα διαφωνήσω κάθετα.

Όταν σκοπός είναι τα λεφτά, το μέσο εκχυδαΐζεται, δεν αγιάζεται. Όταν, αντί για το στομάχι, προσπαθείς να χορτάσεις τον τραπεζικό λογαριασμό, το αίμα δεν έχει τελειωμό, και, δικαιολογίες περί εξόδων τις ακούω βερεσέ. Τα έξοδα ποτέ δεν τελειώνουν, τα θηράματα ναι. Το επάγγελμα είναι για λεφτά, όχι το κυνήγι και το ψάρεμα! Δεν είναι μόνο παράνομο, όπως σωστά επισημάνθηκε (δε δίνω και πολύ σημασία στο νόμο), αλλά, κυρίως, είναι ανήθικο.

25 χρόνια ψαροντουφεκάς, δεν πούλησα ούτε ένα ψάρι (αν και με παρακαλούσαν), έχω χαρίσει όμως πολλά. Η αξία των τραπεζωμάτων, με τους αγαπημένους και τα προϊόντα της φύσης, είναι ανεξίτηλη στο χρόνο, ενώ, τα όποια λεφτά με τα οποία θα τα αντάλλαζα (χυδαία πράξη), θα γινότανε ποτά, τσιγάρα, τέλη και βενζίνες. Αξία λοιπόν στην αξία και αθλιότητα στην αθλιότητα. Μην τα μπερδεύουμε!

Υ.Γ. Θίγω το συγκεκριμένο θέμα διότι το θεωρώ πολύ σοβαρό και μάστιγα της θήρας και θα πρέπει να του δοθεί η δέουσα βαρύτητα. Ας μην ξεχνάμε πως, κυριότερο κίνητρο της λαθροθηρίας, είναι η αγοραπωλησία της άγριας πανίδας, κυρίως της υπό προστασία, και, ειδικά, η νέα γενιά τσοπαναραίων, τα γίδια τα ‘χει για βιτρίνα· στόχος της είναι τ’ άγρια –στην κυριολεξία–, και συνήθως, με την κάλυψη και την ανοχή εκείνων που πληρώνονται για να τα προστατεύουν!... :mad:

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back