Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
https://www.kynigesia.gr/index.php/...his-sygkrotisi-synergeion-dioksis-agrioxoiron
Υποτακτικοί, χωρίς περηφάνια και φιλότιμο.
Γλύφουν αυτούς που τους έφτυναν τόσο καιρό, τους χτυπάνε το ντέφι και χορεύουν...
Πολλά μπράβο......
Ντροπη μεγαλη του κυνηγιτηκου κοσμου...ρουφιανοι του κουλι....μεγαλητεροι λαθροθηρες απο τους γουρουναδες δεν υπαρχουν...ΑΙΣΧΟΣ

Συνάδελφοι με αφορμή κάποιες κατάπτυστες συμπεριφορές κάποιων που κακώς λέγονται κυνηγοί, ας μην τσουβαλιάζουμε και άλλους συναδέλφους μαζί τους επειδή τυχαίνει να κυνηγάνε το ίδιο θήραμα και σπέρνουμε ένταση και διχόνοια μεταξύ μας...

Όλοι αυτοί που πήγαιναν γιατί τα γουρούνια είναι πολλά και έχουν λεφτά και βρίσκουν κάθε μέσο, τρόπο και εποχή για να τα κυνηγήσουν συμπεριλαμβανομένων των φιρμανιών του σερίφη, δεν είναι "γουρουνάδες" είναι δυστυχώς πιο βρώμικοι και από σταβλισμένα οικόσιτα γουρούνια..

Καλησπερα . Για αυτους το κυνηγι ειναι 12 μηνες και οταν κυνηγας 12 μηνες δεν εχει σημασια ουτε το οριο κάρπωσης ουτε αν ειναι στα θηρεύσιμα ουτε αν ειναι θυληκο η αρσενικο που τον κερατονε η θυληκια....................

Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη τους κρεαταδες που δεν μπορούν να φέρουν τον χαρακτηρισμό κυνηγοί κατ'εμέ. Ας πιάσουμε τον σύλλογο της Ξανθης. Αυτοί οι φωστήρες έτσι αντιδρούν στο γ@μησι που φαγανε-με ολοι με τα τερτίπια των βλαμμενων που μας κυβερνούν??? Κάνουν το θέλημα του γ@μι@ τους χωρίς να υπολογίσουν καθόλου τις άλλες κατηγορίες των κυνηγών που στερήθηκαν την ανάσα τους φέτος και ειναι μέλη του συλλόγου τους??? Όλα για να γεμίζει η σακούλα κρεας και η τσέπη χρήμα. Συγχαρητήρια να στείλουμε στους παρταλους της Ξάνθης και να μην ξεχάσουν να ευχαριστήσουν τον σερίφη και για τα μελλοντικά γ@μισι@. Ου να χαθείτε ρε...

Φιλε οταν κυνηγας 12 μηνες και δεν σε απασχολη ουτε η δυση ουτε η ανατολή για ξεκινήσεις και να σταματησεις το κυνηγι χεστηκαν για τους αλλους . Αλλα δεν φτενε αυτοι . Κρεας τρωει ο λυκος αφηνει κανα κοματι στο τσομπανο και αυτος με τη σειρα του στα τσομπανοσκυλα ............αλυσιδα ειναι που πρεπει να κοπη..
Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη τους κρεαταδες που δεν μπορούν να φέρουν τον χαρακτηρισμό κυνηγοί κατ'εμέ. Ας πιάσουμε τον σύλλογο της Ξανθης. Αυτοί οι φωστήρες έτσι αντιδρούν στο γ@μησι που φαγανε-με ολοι με τα τερτίπια των βλαμμενων που μας κυβερνούν??? Κάνουν το θέλημα του γ@μι@ τους χωρίς να υπολογίσουν καθόλου τις άλλες κατηγορίες των κυνηγών που στερήθηκαν την ανάσα τους φέτος και ειναι μέλη του συλλόγου τους??? Όλα για να γεμίζει η σακούλα κρεας και η τσέπη χρήμα. Συγχαρητήρια να στείλουμε στους παρταλους της Ξάνθης και να μην ξεχάσουν να ευχαριστήσουν τον σερίφη και για τα μελλοντικά γ@μισι@. Ου να χαθείτε ρε...

Μα όταν είπα αυτό...
Κωλοπαιδα του κερατά. Ο καθένας για την πάρτη του...
Τον σύλλογο εννοούσα. Οι άλλοι έτσι κι αλλιώς μαλάκες λαθροθηρες ειναι.

Ρε παιδια η ΣΤ ΚΟΜΑΘ δεν ειπε οτι το κυνηγι τελος 28 φεβρουαριου οι συλογοι κανουν οτι θελουν πιος ο λογος να χωριζόμαστε σε συλογους ομοσπονδιες και κσε αφου ο καθενας κανει οτι θελει

κλειστικαν μεσα οι νομοταγης ,,και εγινε της πουτανας σε ολα
.γαμ,,,,οτι μπεκατσα υπηρχε και οχι με σκυλια!!!!!!!!!!!
Το έγραφα τότε εδω. Από Νοέμβριο μέχρι Χριστούγεννα δεν άκουγες τουφεκια όλη μερα και στο επίμαχο δεκάλεπτο βογγαγε ο τόπος από τους κρεαταδες. Μεγάλη ζημία έγινε φέτος. Μόνοι κερδισμένοι οι λαθροθήρες. Χόρτασαν κρεας τα παρταλια.

Μην αγχώνεστε παιδιά έτσι είμαστε σε αυτή τη χώρα από αρχαίων χρόνων ο καθένας τι βολή του και δε γαμιουνται οι άλλοι δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικοτητα που μου θυμίζει το καταστροφικό σύνδρομο που υπάρχει σε αυτό το τόπο αν φτάσει κάτι στα άκρα αρχιζουν οι γνωστοί άγνωστοι σε ολους τους χώρους γίνεται δεν πειραζει δε θα το ξανακανει και κλεινουν το ουσιαστικο ο συναδελφος του συναδελφου κτλ και βάζουν το καραγκιόζη στην ιδια θέση με εσενα που εισαι όσο μπορεις ηθικος και νόμιμος γινεται σε ολο το δημόσιο δεν θα γίνεται στο κυνήγι αφού δεν παίρνει θεση η κεφαλή άρα οπου δεν παιρνεις θέση και μέτρα κλείνεις μάτι αυτό θα διαιωνίζεται το θεμα είναι να μειωνεται οσο γινεται γιατί για να εξαληφθει η λαθροθηρία κυριως της επαρχίας δεν θα εξαληφθει ποτε ειπαμε ο συναδελφος του συναδελφου ο γνωστος του γνωστου κτλ.

Νικος Κραλης
Γιώργο Αραμπατζή ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως αντιμετωπίζετε μια ολόκληρη ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ατζέντα απαξίωσης των ΚΟ …έκπτωσης…διάλυσης που εκπορεύεται κατευθείαν από το Μαξίμου και το ΥΠΕΚΑ. Φάνηκε με την διάθεση του Χδακη να μη δει το προεδρειο. Ξεκινήσατε να βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας με την ΗΛΙΘΙΑ πρόταση ΑΥΤΟΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ για τα όπλα. Και ακολούθησε μια ατέλειωτη σειρά φάπες και σφαλιάρες…το τρελόχαρτο…τα κυνηγομαγαζα…η σήμανση των όπλων…τα μολύβδινα σκάγια …το κλείσιμο του κυνηγιού…εσύ στο καραούλι…και συνεχίζεται με το νομοσχέδιο για στείρωση όλων των σκύλων και των κυνηγόσκυλων…που πάλι εκπορεύεται από το Μαξίμου. Τι άλλο περιμενετε πια για να σηκώσετε τους τόνους?????? Και τι βγήκες να πεις??? Τις ανακολουθίες της κυβέρνησης για τα γουρούνια? Τις ξέρουμε. Ποια είναι η θέση της ΚΣΕ για τη διαχείριση των γουρουνιών εκτός σαιζόν? Ραβδωτό? Διόπτρες? Καρτέρι με δόλωμα? Επιλεκτική θήρευση αρσενικών? Αυτά δε πρότεινε η ευρωπαϊκή επιτροπή? Και η ΚΣΕ? Ακόμα φοβάται τον ίσκιο της …και φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους? Το θέμα Γιώργο που βασανίζει όλο το κόσμο είναι τα σκυλιά μας….όχι τα γουρούνια εκτός σαιζόν. Συνέλθετε…ξυπνήστε …είναι πια αργά!!!!!αποχώρησα γιατί διαφώνησα ριζικά σε σημαντικότατα θέματα [όπως αυτά τον όπλων]και για αρκετά ακόμη θέματα. Δεν θα μπορούσα για κανένα λόγο να είμαι στο σημερινό προεδρείο, υπο τις παρούσες καταστάσεις διαμορφωμένες με τον αφελή τρόπο που όλοι γνωρίζουμε[ καραούλια , κατέβασμα βίντεο νόμου στειρώσεων κλπ] . Πιστεύω πως σήμερα οι παραιτήσεις όλου του εκλεγόμενου ΔΣ είναι μονόδρομος. Η ΚΣΕ παραπαίει, απογοήτευσε και φθίνει οικονομικά . Η παραίτηση και οι εκλογές χωρίς τους ίδιους υποψήφιους είναι η μόνη αξιοπρεπής εξέλιξη. Για να ξαναβρεί την αξιοπρέπεια της και την αξία της στη συνείδηση των κυνηγών που εκπροσωπεί.΄΄

Όπου υπάρχει πολύς κόσμος υπάρχει και αρκετή μαλακια και ασυδοσία
Στο γουρούνι λόγω πολυκοσμίας υπάρχει μεγάλο ποσοστό μαλακιας και ασυδοσίας πού παίρνει μπάλα και τους λογικούς που υπάρχουν και είναι αρκετοί
Απλά όπως και στην πολιτική το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι έτσι και στο γουρούνι όταν οι αρχηγοί είναι για τον διαολο τι περιμένετε;
Από την μαλακια που εχουν στο κεφάλι ορισμένοι που κάνουν κουμάντο εχουν γίνει σημεία και τέρατα
Και δεν μιλάω μόνο σε θέματα λαθροθηριας αλλά και σε θέματα ασφάλειας και σε θέματα τσακωμων και διάφορα άλλα και μιλάω εκ πείρας

https://www.kynigesia.gr/index.php/...his-sygkrotisi-synergeion-dioksis-agrioxoiron
Υποτακτικοί, χωρίς περηφάνια και φιλότιμο.
Γλύφουν αυτούς που τους έφτυναν τόσο καιρό, τους χτυπάνε το ντέφι και χορεύουν...
Πολλά μπράβο......
Οταν το γλειψιμο περναει σε αλλο επιπεδο :confused: :confused: :confused:

Η συνδρομή των κυνηγών μελών, των αναγνωρισμένων κυνηγετικών οργανώσεων στην αντιμετώπιση της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων, είναι καθοριστική και σαφώς διατυπωμένη στην Υπουργική Απόφαση, καθώς δεν προβλέπεται σε αυτήν άλλος φορέας, που να μπορεί να συνδράμει τις προσπάθειες των Αρχών».

xardalias-nikos-ploio-1.jpg

Αμα νομίζεις ότι είσαι εθνοσωτηρας έχεις το κούτελο αντί για φαπες εθνόσημο είπαμε και η μαλάκια μεταδοτική είναι να χαιρετας έτσι χωρίς καπέλο από που θα έβγαινε από τους σωτήρες του κόσμου τους αμερικανούς ο Θεός να έχει καλά την Αμερική για να γαμει τους άλλους

Και μας ελεγαν στον στρατο.Οταν δεν φοραμε στο κεφαλι εθνοσημο δεν χαιρεταμε...
Το εθνοσημο χαιρεταμε και οχι το ξερο μας το κεφαλι.Μονο τα Αμερικανακια κανουν
τετοιες παπαριες....Τα συμπερασματα δικα σας!!
Ποίος σου είπε ότι έχει πάει στο στρατό ο εν λόγω μαλ...... κύριος;

Ποίος σου είπε ότι έχει πάει στο στρατό ο εν λόγω μαλ...... κύριος;
Ρε ποιος τον γ@μαει αυτον,οταν ημουν εγω λεω φανταρος.
Θα μου πεις τωρα...Στην παρελαση της Αθηνας που κατεβηκε
το leopard που ημουν πληρωμα,τον ανυποτακτο Τσοχατζοπουλο
χαιρεταγε ο αρχηγος και εγω απο μεσα του εκανα κ@λοδαχτυλα!
Oταν μου εκοψαν την μεταθεση για Αθηνα μετα απο 14 μηνες
παραμεθοριο και με εστειλαν στο Μπελλες,μου περασε απο το μυαλο
μηπως με ειδε ο π@ουστης εκεινη την ημερα.

Ρε ποιος τον γ@μαει αυτον,οταν ημουν εγω λεω φανταρος.
Θα μου πεις τωρα...Στην παρελαση της Αθηνας που κατεβηκε
το leopard που ημουν πληρωμα,τον ανυποτακτο Τσοχατζοπουλο
χαιρεταγε ο αρχηγος και εγω απο μεσα του εκανα κ@λοδαχτυλα!
Oταν μου εκοψαν την μεταθεση για Αθηνα μετα απο 14 μηνες
παραμεθοριο και με εστειλαν στο Μπελλες,μου περασε απο το μυαλο
μηπως με ειδε ο π@ουστης εκεινη την ημερα.
Σε έστειλαν στο Μπελλες ήθελες Αθήνα
Τώρα είσαι Αθήνα και θες συνέχεια να φεύγεις και να φτάνεις και μέχρι Μπελλες και ακόμα μακρύτερα
Αμάν πια ολα δικά σου τα θες .yelling.

Status
Not open for further replies.
Back