Το θεμα ειναι να γηνουν εκλογες και να μην μπορη η κουλοπαρεα να κανη κυβερνησι...ετσι καπος θα την βγαλουμε καθαρη αν οχι τα πραγματα τα βλεπω δυσκολα της 20/8
Υπαρχει μια "τραπεζα" ψηφιακη να το πω, ανερχομενη στην ελλαδα .... Συνεργαζεται με ενα ψηφιακο νομισμα που η τιμη του αυτη την στιγμη ειναι 0.25 .... Επισης αν καταθεσεις καποιο ποσο και αναλογα τον καιρο που το εχεις κλειστο παιρνεις το χ% που σου αναλογει πισω ....Ενδιαφεραι να βαλεις καποιο ποσο?Να είμαστε σ ένα θεωρητικά κυνηγετικό φόρουμ .....και να "προτρέπουμε" να μην ψηφίσουμε το ΚΕΚΑ .....ωραία! Θα πει κάποιος "μα είναι μονοδιάστατο και έχουμε αλλά ποιο σοβαρά προβλήματα στην ζωή"....ναι είδαμε πως μας λύσανε τα προβλήματα τα πολυδιαστατα κόμματα!!! Καλό είναι να μην ξεκινάμε με την άρνηση.....και να αφήσουμε τις κομματικές προκαταλήψεις στην άκρη!!!! Αν νομίζετε ότι θα σας σώσει ο Κούλης και η παρέα του....ή το αντίστοιχο απέναντι. Sorry μάγκες κοιμαστε με τα τσαρούχια!!!
Όχι αγαπητέ δεν έχω ανάγκη τα λεφτά μου τα έχω επενδύσει σε χρυσό.σ ευχαριστω παντως. Υπάρχει και μια επένδυση με 0,65 πάντως αν σ ενδιαφέρει να βγάλεις κανά μεροκάματο.Υπαρχει μια "τραπεζα" ψηφιακη να το πω, ανερχομενη στην ελλαδα .... Συνεργαζεται με ενα ψηφιακο νομισμα που η τιμη του αυτη την στιγμη ειναι 0.25 .... Επισης αν καταθεσεις καποιο ποσο και αναλογα τον καιρο που το εχεις κλειστο παιρνεις το χ% που σου αναλογει πισω ....Ενδιαφεραι να βαλεις καποιο ποσο?
Όχι αγαπητέ δεν έχω ανάγκη τα λεφτά μου τα έχω επενδύσει σε χρυσό.σ ευχαριστω παντως. Υπάρχει και μια επένδυση με 0,65 πάντως αν σ ενδιαφέρει να βγάλεις κανά μεροκάματο.
Να είμαστε σ ένα θεωρητικά κυνηγετικό φόρουμ .....και να "προτρέπουμε" να μην ψηφίσουμε το ΚΕΚΑ .....ωραία! Θα πει κάποιος "μα είναι μονοδιάστατο και έχουμε αλλά ποιο σοβαρά προβλήματα στην ζωή"....ναι είδαμε πως μας λύσανε τα προβλήματα τα πολυδιαστατα κόμματα!!! Καλό είναι να μην ξεκινάμε με την άρνηση.....και να αφήσουμε τις κομματικές προκαταλήψεις στην άκρη!!!! Αν νομίζετε ότι θα σας σώσει ο Κούλης και η παρέα του....ή το αντίστοιχο απέναντι. Sorry μάγκες κοιμαστε με τα τσαρούχια!!!
Ούτε εγώ με καταλαβαίνω μπρο να περνάει η ώρα με αυτούς που μπλέξαμε ,@alex09 δεν σε καταλαβένω ρε man αλλά OK!
Εάν αξίζει ρίξε σύρμα!Καλησπέρα στο νετφλιξ έχει σειρα λέγεται MeatEater και έχει κυνήγι και πως μαγειρεύεται άντε να δούμε αν λέει τπτ.
Αυτό βλέπω εντάξει αυτό είναι γούστο καλό φαίνεται έχω δει δύο τρία επεισόδια.Εάν αξίζει ρίξε σύρμα!
Αξιζει και πολύ μαλιστα. Δεν εχει σχεση με τα δικα μας κυνηγια αλλα βλεπεις κατι το διαφορετικο σε καλα γυρισμενα επεισοδια! Στο Netflix έχει λίγες σεζον. Ψάξτε στο YouTube όπου έχει πάρα πολλά επεισόδια. Μαγειρευει και καλα ο Rinella και βλέποντας τον θα ήθελα να δοκιμασω.....αρκουδα!!!Εάν αξίζει ρίξε σύρμα!
Γιατί σου φαίνεται παραξενο? Το 99% απο αυτούς σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους με την κατάσταση όπως τα ετριβαν και όσο καιρό ηταν σε αναστολή η θηροφυλακη. Και όποιος κατάλαβε, καταλαβε.....https://www.kynigesia.gr/index.php/...his-sygkrotisi-synergeion-dioksis-agrioxoiron
Υποτακτικοί, χωρίς περηφάνια και φιλότιμο.
Γλύφουν αυτούς που τους έφτυναν τόσο καιρό, τους χτυπάνε το ντέφι και χορεύουν...
Πολλά μπράβο......
Κωλοπαιδα του κερατά. Ο καθένας για την πάρτη του...https://www.kynigesia.gr/index.php/...his-sygkrotisi-synergeion-dioksis-agrioxoiron
Υποτακτικοί, χωρίς περηφάνια και φιλότιμο.
Γλύφουν αυτούς που τους έφτυναν τόσο καιρό, τους χτυπάνε το ντέφι και χορεύουν...
Πολλά μπράβο......