οι φήμες λένε ότι θα είναι ίδιες με πέρυσι οι έκτακτες εισφορέςΕλπίζουν να μην ζητήσουν οι ίδιοι οι σύλλογοι αύξηση συνδρομών.
Δεν άκουσα κάτι για αυτό.
Καμία ανάρτηση και δέσμευση πουθενά.
οι φήμες λένε ότι θα είναι ίδιες με πέρυσι οι έκτακτες εισφορέςΕλπίζουν να μην ζητήσουν οι ίδιοι οι σύλλογοι αύξηση συνδρομών.
Δεν άκουσα κάτι για αυτό.
Καμία ανάρτηση και δέσμευση πουθενά.
καμμια σχεση ολα αυτα.ίδια ρυθμιστική με πέρυσι εκτός το τρυγόνι που πέφτει στα 6
τα έχει γράψει το ihunt.gr από χτες
https://www.ihunt.gr/αυτή-είναι-η-ρυθμιστική-και-οι-τιμές-τω/
η ΚΣΕ αναλώθηκε να ζητά λεφτά που δεν πήρε
δεν έχω μάθει να ζήτησε κάτι άλλο
ζήτησε οι τακτικές εισφορές να αυξηθούν 20 ευρώ που δεν πέρασε
ζήτησε να μη χαριστούν τα τέλη των αδειών που δεν πέρασε
ζητά επιχορήγηση για τη θηροφυλακή που δεν πέρασε
ζητησε την δεκαοχτουρα αλλα δεν περασε.Κωστή καλημέρα. Επειδή καταλαβαίνω ότι ίσως και να είσαι λίγο μέσα στα πράγματα μήπως έχεις ιδέα αν η ΚΣΕ πρότεινε κάτι να μπει στην ρυθμιστική; Όπως για παράδειγμα το κιτρινοπούλι, ο μελισσουργός και η κίσσα; Μήπως πρότεινε να εξισωθεί η ημερομηνία έναρξης της ορεινής πέρδικας και του λαγού; Κάτι για το πρώτο 15ήμερο του Μαρτίου ή για το κυνήγι υδροβίων σε χιονιά; Τέλος μήπως ζήτησαν να μην περιοριστούμε σε ένα ενδεχόμενο lockdown και να έχουμε την ίδια μεταχείριση με τους άλλους φυσιολάτρες;
Απειλούμενο είδος και αυτό.ζητησε την δεκαοχτουρα αλλα δεν περασε.
Δεκαοκτουρα ειπεΑπειλούμενο είδος και αυτό.
Δεν έχω δει δεκαοχτούρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια
Για τα τριχωτά έχεις δίκιο.Καλημέρα σε όλους!
Απορώ γιατί θέλουμε το κυνήγι της 18ούρας...και της Κίσσας!
Κίσσα δεν την καταναλώνει κανείς...και αν θέλει να ξεχαρμανίασει στα επιβλαβή...υπάρχει η καρακάξα και ένα σωρό άλλα κορακοειδή! Η 18ούρα δε....ένα πουλί που ζεί σε αστικές και ημιαστικές περιοχές...με ότι αυτό σημαίνει...και πάλι δεν καταλαβάινω γιατί το θέλουμε στον πίνακα των θηραμάτων. Είναι σχεδόν σίγουρο...ότι κάποιοι θα τουφεκάνε από μπαλκόνια και βεράντες...αλλά και έξω από τα χωριά.
Υπό προυποθέσεις....θα ήθελα να μπούν στον πίνακα περισσότερα τριχωτά και όχι πτηνά! Για παράδειγμα με το αμερικάνικο σύστημα της σήμανσης (tags) θα μπορούσε να θηρεύεται ένας συγκεκριμένος αριθμός λύκων, τσακαλιών και γιατί όχι ζαρκαδιών.
Όπως τελικά είδαμε και ακούσαμε...η ρυθμιστική βγήκε στην ώρα της....πέρα από τις γνωστές γκρίνιες.
Σε ότι αφορά το πιθανό lockdown....επειδή θεωρώ ότι είμαι ένα εξελιγμένο ον και όχι ένα "βακτήριο" (άρα μπορώ να σκέφτομαι και να ελπίζω) πιστεύω ότι και 1.000.000 κρούσματα να έχουμε....αυτή την φορά δεν θα κλείσει η χώρα.
Έχω ξαναγράψει...ότι μας έχουν κουράσει απίστευτα!
Καλή συνέχεια σε όλους!
Καλημέρα.Όπως τελικά είδαμε και ακούσαμε...η ρυθμιστική βγήκε στην ώρα της....πέρα από τις γνωστές γκρίνιες.
Αν φτάσουμε σε σημείο οι γιατροί να αποφασίζουν ποιός θα μπεί σε ΜΕΘ και ποιός να πεθάνει στο σπίτι του, να είσαι σίγουρος ότι θα υπάρξει γενικό lockdown πολύ πριν από αυτό το σημείο.Σε ότι αφορά το πιθανό lockdown....επειδή θεωρώ ότι είμαι ένα εξελιγμένο ον και όχι ένα "βακτήριο" (άρα μπορώ να σκέφτομαι και να ελπίζω) πιστεύω ότι και 1.000.000 κρούσματα να έχουμε....αυτή την φορά δεν θα κλείσει η χώρα.
Καλή συνέχεια σε όλους!
η κισσα ειναι η χειροτερη απο ολα τα κορακοειδη δεν αφηνει τιποτα ,εχουμε χωραφια και εχουμε αγανακτηση απο μηλα κερασια μεχρι καστανα.Καλημέρα σε όλους!
Απορώ γιατί θέλουμε το κυνήγι της 18ούρας...και της Κίσσας!
Κίσσα δεν την καταναλώνει κανείς...και αν θέλει να ξεχαρμανίασει στα επιβλαβή...υπάρχει η καρακάξα και ένα σωρό άλλα κορακοειδή! Η 18ούρα δε....ένα πουλί που ζεί σε αστικές και ημιαστικές περιοχές...με ότι αυτό σημαίνει...και πάλι δεν καταλαβάινω γιατί το θέλουμε στον πίνακα των θηραμάτων. Είναι σχεδόν σίγουρο...ότι κάποιοι θα τουφεκάνε από μπαλκόνια και βεράντες...αλλά και έξω από τα χωριά.
Υπό προυποθέσεις....θα ήθελα να μπούν στον πίνακα περισσότερα τριχωτά και όχι πτηνά! Για παράδειγμα με το αμερικάνικο σύστημα της σήμανσης (tags) θα μπορούσε να θηρεύεται ένας συγκεκριμένος αριθμός λύκων, τσακαλιών και γιατί όχι ζαρκαδιών.
Όπως τελικά είδαμε και ακούσαμε...η ρυθμιστική βγήκε στην ώρα της....πέρα από τις γνωστές γκρίνιες.
Σε ότι αφορά το πιθανό lockdown....επειδή θεωρώ ότι είμαι ένα εξελιγμένο ον και όχι ένα "βακτήριο" (άρα μπορώ να σκέφτομαι και να ελπίζω) πιστεύω ότι και 1.000.000 κρούσματα να έχουμε....αυτή την φορά δεν θα κλείσει η χώρα.
Καλή συνέχεια σε όλους!
και επιπλέον βρίσκεται και σε απίστευτους αριθμούς. Στο χωριό μου βλέπεις πιο πολλές κίσσες από χελιδόνια σε συγκεκριμένα σημεία το καλοκαίρι. Απορώ που δεν επιβάλλεται η θήρευσή της.η κισσα ειναι η χειροτερη απο ολα τα κορακοειδη δεν αφηνει τιποτα ,εχουμε χωραφια και εχουμε αγανακτηση απο μηλα κερασια μεχρι καστανα.
Το πολύ πολύ να επιτραπεί το κυνήγι μόνο για εμβολιασμένους να πηγαίνεις σε περίφημα καρτέρια και να είναι άδεια!πιστεύω ότι και 1.000.000 κρούσματα να έχουμε....αυτή την φορά δεν θα κλείσει η χώρα
η κισσα ειναι η χειροτερη απο ολα τα κορακοειδη δεν αφηνει τιποτα ,εχουμε χωραφια και εχουμε αγανακτηση απο μηλα κερασια μεχρι καστανα.
Έμμεσα ίσως!Το πολύ πολύ να επιτραπεί το κυνήγι μόνο για εμβολιασμένους
Η καρεκλα εχει σπαση ειδη και θα κανουν και μεγαλο κροτο οταν θα πεφτουντι να κανουν ρε παιδες κιαυτηηηη, αρχησανε να βαζουνε νερο στο κρασιτουςςς μια με της στιρωσης και τωρα με την ρυθμιστηκηη,,αρχησε να τριζηηηη η καρεκλατους και φωβουντε μηπως σπαση και φανε τα μουτρατουςςςς
Αυτό ίσχυε..και θα ίσχυε αν δεν είχαμε 4.500.000 εμβολιασμένουςΑν φτάσουμε σε σημείο οι γιατροί να αποφασίζουν ποιός θα μπεί σε ΜΕΘ και ποιός να πεθάνει στο σπίτι του, να είσαι σίγουρος ότι θα υπάρξει γενικό lockdown πολύ πριν από αυτό το σημείο.
Στην ελλαδα σε κυβερνητικο έπιπεδο δεν φοβαται κανενας για τις καρεκλεςτι να κανουν ρε παιδες κιαυτηηηη, αρχησανε να βαζουνε νερο στο κρασιτουςςς μια με της στιρωσης και τωρα με την ρυθμιστηκηη,,αρχησε να τριζηηηη η καρεκλατους και φωβουντε μηπως σπαση και φανε τα μουτρατουςςςς