Ε! Τις μέρες της καραντίνας είπανε να ξεσκάσουνε....Τι είναι αυτοί ;;;;;
Κυκλοφορούν κιόλας ;
Ε! Τις μέρες της καραντίνας είπανε να ξεσκάσουνε....Τι είναι αυτοί ;;;;;
Κυκλοφορούν κιόλας ;
Εγώ άκουσα για δασικούς , όχι θηροφυλακες , που επαιρναν τηλέφωνο την αστυνομία η εστηναν μπλόκα σε δρόμους που οδηγούσαν σε γνωστά κυνηγοτοπια μαζι με την αστυνομια. Κυριοι εγω μέχρι τα Χριστούγεννα δεν βγήκα παρα μονο μια φορά στα ελατα. Μετά τις 2/1 μπορώ να πω ότι δεν βγήκα πάρα μόνο τις ημέρες που είχαμε χιονοστρωση . Προσεχα να πάω από μη κεντρικούς δρόμους και στον κάμπο η στο βουνό δεν με ενόχλησε κανενας. Σε τυχον απαγόρευση φετος δεν σταματάω ούτε δευτερολεπτο. Με άδεια και πιστοποιητικό εμβολιασμού όπως λέει ο Παναγιώτης πιο πάνω να δω τι σκατα δικαιολογία θα έχουν.Επιβεβαιώνω για Δασικούς, αρκεί να είχες άδεια.Γνωστοί μου πήγαιναν για κυνήγι, όπως κάθε άλλη χρονιά. Αυτό όμως φίλε, δεν είναι ευνομούμενη Πολιτεία!
Αυτό έγινε μόνο από καρφώματα μεταξύ κυνηγών.Εγώ άκουσα για δασικούς , όχι θηροφυλακες , που επαιρναν τηλέφωνο την αστυνομία η εστηναν μπλόκα σε δρόμους που οδηγούσαν σε γνωστά κυνηγοτοπια μαζι με την αστυνομια.
Εδώ μια μέρα μόνο έκαναν μικτό μπλόκο στην Ατταλη και όντως πρέπει να αλληλοκαρφωθηκαν παρέες γουρουναδων. Άλλο ένα μπλόκο για κυνηγούς μόνο από αστυνομία έγινε και στο παλιό ΚΤΕΟ στην Αρτάκη και εκεί απο καρφωτη. Οι μαλακες και οι ρουφιανοι είναι παντού!Αυτό έγινε μόνο από καρφώματα μεταξύ κυνηγών.
Τουλάχιστον στο μέρος που ζω.
Όλοι ήταν αδικημένοι πέρσι εκτός από τους λαθροθηρες. Αυτοί είχαν χρυσή χρόνια , την καλύτερη τους. Και εγώ που δύο μήνες τους εγραψα κανονικά δεν μπορούσα να πάω όπου ηθελα αλλά όπου με έπαιρνε. Άσε που σε καμία περίπτωση δεν το ευχαριστιέται κανείς σε μια τέτοια κατασταση.Δημήτρη, οι περισσότεροι όμως νιώθουν και με το δίκιο τους, αδικημένοι.Στο χωράφι καλημέρισα πολλές φορές κυνηγούς που είχαν έρθει με τα σκυλιά τους για λαγό, κάθε βράδυ άκουγα τι ώρα περνάει η μπεκάτσα, κλπ,κλπ. Επιμένω στην τελευταία πρόταση που έγραψα παραπάνω.
Γουρουνάδες και λαγάδες.Εδώ μια μέρα μόνο έκαναν μικτό μπλόκο στην Ατταλη και όντως πρέπει να αλληλοκαρφωθηκαν παρέες γουρουναδων. Άλλο ένα μπλόκο για κυνηγούς μόνο από αστυνομία έγινε και στο παλιό ΚΤΕΟ στην Αρτάκη και εκεί απο καρφωτη. Οι μαλακες και οι ρουφιανοι είναι παντού!
Αφού δεν ήταν σε αναστολή; Εμείς καθόμασταν μέσα και οι άλλοι όργωναν τα βουνά 7 στα 7 πρωί βράδυ.....Τι να λέμε τώρα....Γουρουνάδες και λαγάδες.
4-5 μπλόκα που έμαθα ότι σταμάτησαν και έγραψαν κόσμο ήταν καρφωτές.
Αυτό που "όλοι" έλεγαν είναι ότι μόνο η αστυνομία μπορεί να σας γράψει για άσκοπη μετακίνηση.
Γι αυτό και τα καρφώματα ήταν όλα προς στην αστυνομία.
Αυτά τουλάχιστον έχω ακούσει και έγιναν εδώ.
Κανένας δεν είδε δασικό ή θηροφύλακα στην περίοδο του lock down στα βουνά.
Ελεύθερο κυνήγιμε περιορισμό μετακίνησης.
Ο καθε Βασιλης, αλλα και οποιος αποφασισε να ακολουθησει την απαγορευση οφειλει να αποφασισει αν θεωρει την απαγορευση λογικη και ουσιαστικα ορθη ως προς τον σκοπο της.
Καμία ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση δεν στιρίζεται αποκλειστικά στην λογική.Ο καθε Βασιλης, αλλα και οποιος αποφασισε να ακολουθησει την απαγορευση οφειλει να αποφασισει αν θεωρει την απαγορευση λογικη και ουσιαστικα ορθη ως προς τον σκοπο της.
Στην σπανια περιπτωση που την θεωρησει ανωφελη ισως πρεπει να αντιληφθει,και να παραδεχθει οτι ο μονος λογος του θεσπισης ενος τετοιου μετρου(οπως και σε αλλα πολλα επιπεδα ελαβε χωρα) δεν μπορει να ειναι αλλος απο το να σπειρει εσκεμενα διχονοια , αντιπαλοτητα και ρουφιανια.
Υ.Σ Προσωπικα δεν κυνηγησα αλλα καταννοω οσους μπορεσαν να το κανουν και ποσως με ενοχλει
Ειρηνη υμιν!
Βρήκαν έναν ωραίο τρόπο για να πιέσουν τους κυνηγούς να βγάλουν σε αυτούς άδειες, αν δεν πας στο συνεργαζόμενο δε θα μπορείς να προμηθευτείς δωρεάν την εφαρμογή και άρα να θηρεύσεις τρυγόνι.
Πολύ θα ήθελα να δω τα στοιχεία που θα μαζέψουν.
30 τρυγόνια όλη η Ελλάδα.Πολύ θα ήθελα να δω τα στοιχεία που θα μαζέψουν.