Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν γινεται να κοψουν εντελως το κυνηγι για 5χρονια.....Πρεπει να ''ζυγισουν'' πολυ καλα αυτην
την αποφαση....Δεν απλα τα πραγματα....
Δεν ειναι μονο οι κυνηγοι.....πισω απο τους κυνηγους υπαρχουν συμφεροντα....και πολυς κοσμος που
ζει απο τους κυνηγους.....
Μην το ξεχναμε αυτο!!!!
Ναι τούς είδαμε και αυτούς που ζουν από εμάς στα κακαλα τους μας έχουν γραμμένους.

Ναι τούς είδαμε και αυτούς που ζουν από εμάς στα κακαλα τους μας έχουν γραμμένους.

Ετσι νομιζεις....αλλα εγω εχω διαφορετικη γνωμη....Σκεψου το ''κυκλωμα'' απο εισαγωγεις οπλων
και γενικοτερα εξοπλισμο κυνηγων....κατασκευαστες φυσιγγιων....μεχρι και ξενοδοχεια και ταβερνες!!!
Το τι ''παιζει'' κατω απο το τραπεζι.....ειναι υπερ των κυνηγων....Ποιος περιμενεις να στο πει ο ΣΚΑΙ ???

Το ΚΕΚΑ πού είναι ρε παιδιά; Θέλει και την ψήφο μας.... .think.
Ρε μλκς μη γελάτε. Είχαμε και τον υπερηγεμόνα και μαθαίναμε κάνα κουτσομπολιό από μέσα, τον διώξατε κι αυτόν, τώρα θα μείνουμε στο σκοτάδι.
Σαν τα μούτρα του σας έκανε ο Άλεξ μου φαίνεται .yel. .yel. .yel.

Ρε μλκς μη γελάτε. Είχαμε και τον υπερηγεμόνα και μαθαίναμε κάνα κουτσομπολιό από μέσα, τον διώξατε κι αυτόν, τώρα θα μείνουμε στο σκοτάδι.
Θα το ρίξουμε μαζεμένο το κλάμα όπως πάμε ας γελάμε τώρα
Η πετσοκομμένο ή ρεζέρβες θα καταλήξει το κυνήγι

Όλοι φωνάζουν και επιδιώκουν την απαγόρευση του κυνηγιού για 5 χρόνια.
Ξέρουν μετά από 5 χρόνια χωρίς κυνήγι ζήτημα αν θα μείνουν 40,50000 κυνηγοί.
Θα είναι σταδιακά το τέλος για το κυνήγι .
Ότι κυνηγοί υπάρχουν θα είναι από επαρχία που θα μπορούν να πιάνουν το όπλο στα χέρια έστω και σε γιορτές .
Στην επαρχια δεν τους αγγιζει κατι ιδιαιτερα.Περσυ πχ κυνηγουσαν κανονικα.Ουτε καραντινες ουτε κορωνες ουτε τιποτα.Τα μεγαλα αστικα κεντρα θα την πληρωσουν την νυφη.
Γι αυτο δεν υπαρχει ομοψυχια.Γιατι στην επαρχια ειναι βολεμενοι και δεν καθονται να ασχοληθουν με τα "κοινα".
Το αν κοβονται μερες ή θηραματα,τους ειναι αποδεδειγμενα αδιαφορο.Ζουνε σε αλλο πλανητη και δεν τους ενδιαφερεις το τι "τραβαει" πχ ο Αθηναιος ή ο Θεσσαλονικιος κυνηγος...

Last edited:
Δεν τον έδιωξε κανείς! Διακοπές έχει πάει , το είπε μόνος του. Άμα μας ξαναγυρίσει και μας πατήσουν τίποτα απαγορεύσεις και καραντινες θα μας συστήνει υπομονη!

Ο Βολντεμορτ ειχε πει οτι θα επανελθει τελη Αυγουστου.
Μαλλον βρισκεται στην Βρετανια.
Εχω ακουσει οτι εχει μια "κοντρα" με τον Χαρι Ποτερ...

Ετσι νομιζεις....αλλα εγω εχω διαφορετικη γνωμη....Σκεψου το ''κυκλωμα'' απο εισαγωγεις οπλων
και γενικοτερα εξοπλισμο κυνηγων....κατασκευαστες φυσιγγιων....μεχρι και ξενοδοχεια και ταβερνες!!!
Το τι ''παιζει'' κατω απο το τραπεζι.....ειναι υπερ των κυνηγων....Ποιος περιμενεις να στο πει ο ΣΚΑΙ ???
Χεσμενους μας έχουν γιατί είναι μονοπώλιο και τό ξέρουν που θά πάς πάλι στα νύχια τούς θά πέσεις, όσο για τον κυνηγητικο τουρισμό έχεις μείνει πολύ πίσω στη εποχή που έφευγαν τά λεωφορεία για Πελασγία γεμάτα τώρα πέντε μαζεύονται να πάνε μέχρι τη Χαλκίδα, όσο για το ΣΚΑΪ το έχω απενεργοποίηση από την τηλεόραση μου.

Χεσμενους μας έχουν γιατί είναι μονοπώλιο και τό ξέρουν που θά πάς πάλι στα νύχια τούς θά πέσεις, όσο για τον κυνηγητικο τουρισμό έχεις μείνει πολύ πίσω στη εποχή που έφευγαν τά λεωφορεία για Πελασγία γεμάτα τώρα πέντε μαζεύονται να πάνε μέχρι τη Χαλκίδα, όσο για το ΣΚΑΪ το έχω απενεργοποίηση από την τηλεόραση μου.

Τι να το κανουν το μονοπωλειο .....χωρις πελατες ??? Μονοπωλειο ειναι εφοσον υπαρχουν ''πελατες''...
Και οι πελατες τους ειναι οι κυνηγοι....
Εαν σταματησει το κυνηγι για 5 χρονια μονο το μονοπωλειο θα τους μεινει.....Εσοσα μηδεν!!!!
Λες να δεχθουν κατι τετοιο ???
Τωρα περα απο τα μονοπωλεια .....σκεψου ποσα μαγαζια υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα με αντικειμενο
το κυνηγι.....Δεν ειναι τοσο ''απλα'' τα πραγματα.....
Οσον αφορα τον ΣΚΑ'Ι'.....και εγω το ιδιο εχω κανει!!!! :)

Τι να το κανουν το μονοπωλειο .....χωρις πελατες ??? Μονοπωλειο ειναι εφοσον υπαρχουν ''πελατες''...
Και οι πελατες τους ειναι οι κυνηγοι....
Εαν σταματησει το κυνηγι για 5 χρονια μονο το μονοπωλειο θα τους μεινει.....Εσοσα μηδεν!!!!
Λες να δεχθουν κατι τετοιο ???
Τωρα περα απο τα μονοπωλεια .....σκεψου ποσα μαγαζια υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα με αντικειμενο
το κυνηγι.....Δεν ειναι τοσο ''απλα'' τα πραγματα.....
Οσον αφορα τον ΣΚΑ'Ι'.....και εγω το ιδιο εχω κανει!!!! :)
Τα μαγαζιά πέρισυ που ηταν??? Οι επαγγελματιες του χωρου εμφανιστηκαν πουθενα περα απο μια τυπικη ανακοινωση που εκαναν??? Νομίζω πως λίγο η πολύ χεσμενους μας εχουν.

Στην επαρχια δεν τους αγγιζει κατι ιδιαιτερα.Περσυ πχ κυνηγουσαν κανονικα.Ουτε καραντινες ουτε κορωνες ουτε τιποτα.Τα μεγαλα αστικα κεντρα θα την πληρωσουν την νυφη.
Γι αυτο δεν υπαρχει ομοψυχια.Γιατι στην επαρχια ειναι βολεμενοι και δεν καθονται να ασχοληθουν με τα "κοινα".
Το αν κοβονται μερες ή θηραματα,τους ειναι αποδεδειγμενα αδιαφορο.Ζουνε σε αλλο πλανητη και δεν τους ενδιαφερεις το τι "τραβαει" πχ ο Αθηναιος ή ο Θεσσαλονικιος κυνηγος...
Εχεις πολυ μεγαλο λαθος φιλε μου και εγω μπωρο να πω τι οταν εσεις οι προτευουσιανοι καθεστε με το φρεντο και βλεπετε κολαρακια εμει καθαρηζουμε βιοτοπους με εξοδα δηκα μας...για αυτο μην τα τσουβαλιαζεις ολλα ..
Οσο το αν κοπη το κυνηγι για 5 χρονια αυτα ειναι μαλακιες και μονο κακο κανεται που το κουβεντιαζεται

Last edited:
Περυσι, στο greek wild west, δηλαδή στην Ηλεία στο Δήμο Ζαχάρως, εγώ δεν άκουσα μπαμ μετά τις απαγορεύσεις.
Και επειδή το σπίτι δεν είναι σε καμία πόλη αλλά μέσα στον κάμπο, ακούγονται τουφεκιές από χιλιόμετρα μακριά.
Οι απαγορεύσεις επηρεάζουν κανονικότατα την μεγάλη πλειοψηφία των νόμιμων ελλήνων κυνηγών της επαρχίας, οι οποίοι δεν έχουν την πολυτέλεια να πληρώνουν πρόστιμα και δικηγόρους.

Περυσι, στο greek wild west, δηλαδή στην Ηλεία στο Δήμο Ζαχάρως, εγώ δεν άκουσα μπαμ μετά τις απαγορεύσεις.
Και επειδή το σπίτι δεν είναι σε καμία πόλη αλλά μέσα στον κάμπο, ακούγονται τουφεκιές από χιλιόμετρα μακριά.
Οι απαγορεύσεις επηρεάζουν κανονικότατα την μεγάλη πλειοψηφία των νόμιμων ελλήνων κυνηγών της επαρχίας, οι οποίοι δεν έχουν την πολυτέλεια να πληρώνουν πρόστιμα και δικηγόρους.
Εγω αντιθετα,οταν κατεβαινα Αμαλιαδα και παλιοτερες εποχες,ακουγα τουφεκιες και Μαρτιο(τσιχλες) και Απριλιο(τρυγονια)!!
Περιοχη ΒΑ της πολης!!!
Τωρα οσο αναφορα τα χλμ,αν παω στα 3-4 χλμ και ριξω μια 3αρα,δεν θα παρετε πρεφα!!!

Εχεις πολυ μεγαλο λαθος φιλε μου και εγω μπωρο να πω τι οταν εσεις οι προτευουσιανοι καθεστε με το φρεντο και βλεπετε κολαρακια εμει καθαρηζουμε βιοτοπους με εξοδα δηκα μας...για αυτο μην τα τσουβαλιαζεις ολλα ..
Οσο το αν κοπη το κυνηγι για 5 χρονια αυτα ειναι μαλακιες και μονο κακο κανεται που το κουβεντιαζεται
Τι κανεις Γιαννη,κουκια σπερνω.
Πρωτευουσιανος δεν ειμαι αφεντικο.
Με αυτα που λες,στα λογια μου ερχεσαι.
Αυτοι οι διαχωρισμοι θα μας φανε.
Ευτυχως εχουμε και εσας τους "επαρχιωτες" να "σωζετε" την κατασταση,γιατι εμεις οι πρωτευουσιανοι θελουμε beach bar στον Αλιμο,οχι με φρεντο αλλα με μακιατο.
Να μην μιλησω για Κερκυρα καλυτερα.Εχω καμια 10αρια παιδικους φιλους απο εκει,κυνηγους και ξερω πολυ καλα τι παιζει.
Αστο καλυτερα...

Οι πολίτες και μάλιστα των πιο απομακρυσμένων περιοχών της ελληνικής επαρχίας αισθάνονται παρατημένοι στη μοίρα τους και επιστρέφουν στην κεντρική πολιτική σκηνή λίγη από την περιφρόνηση που τους δείχνει με την αμφισβήτηση και την ανυπακοή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back