Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γνώμη ενός αναγνώστη της καθημερινής. όποιος θέλει φτιάχνει ένα αντίστοιχο ευπρεπή γράμμα και το στέλνει σαν απάντηση. νομίζω ότι θα το δημοσιεύσουν.
Δεν νομίζω να δώσουν και πολύ σημασία σε έναν κυνηγό γιατί με την απάντηση θα καταλάβουν από ποιον είναι το γράμμα ευκαιρίες ψάχνουν για να βρουν πάτημα χρόνο με τον χρόνο μας πιέζουν όλο και περισσότερο

ΦΠΑ στις τσιχλες και τους σπαρους???? Καλά το πάνε! Της ΞΕ το ποσοστό πόσο θα είναι αραγε????
Βλεπω άδεια και για ψάρεμα με καλάμι και ΦΠΑ 100€. Μια χαρά το έχουν κανονισει. Όλα ελεύθερα θα είναι αλλα απλησιαστα.

ΠΗΓΗ: Κυνηγεσία και κυνοφιλια

View attachment 30844

Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα; Μας προετοιμάζουν για κάτι άραγε;
Άμα έβαζαν σε έναν κουμπαρά ένα ευρο για κάθε μαλακια που σκέφτονται θα κυνηγουσαμε τζάμπα.

Last edited:
Εμαθα οτι στον Γεροντα (ξερουν οι Ευβοεις) εβαλαν ανεμομετρα...και σεκιουριταδες να τα φυλανε!!
Ακομα ειναι η αρχη τα καλα θα τα δειτε ποιο μετα...η τυχη ειναι στα χερια σας η τους γ@@@@@# η σας @@### ...δηκαιλογιες δεν υπαρχουν

ΠΗΓΗ: Κυνηγεσία και κυνοφιλια

View attachment 30844

Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα; Μας προετοιμάζουν για κάτι άραγε;
Ευτυχώς πρόλαβα να ζήσω εποχές που υπήρχε πραγματική ελευθερία στη ζωή μας... Τώρα το μόνο που ξέρουμε σαν χώρα είναι να αντιγράφουμε ευρωπαϊκά μοντελα οικονομίας κ να προσπαθούμε να τα εντάξουμε στον δικό μας τρόπο ζωής κ στη δική μας νοοτροπία...γι αυτό πάμε κατά διαόλου σε όλους τους τομείς... Η ελευθερία του Έλληνα, καλή η κακή αυτό είναι άλλη κουβέντα, ενοχλεί μάλλον πολύ τους χρηματοδότες μας κ προσπαθούν με νύχια κ με δόντια να το αλλάξουν...
Προσωπικά έχω πάψει να ελπίζω σε οτιδήποτε, έχω αποφασίσει να προλάβω να κυνηγήσω όσο κ με όποιο τρόπο μπορώ ελεύθερος όπως έμαθα από παιδάκι μέχρι την ημερομηνία λήξης αυτής της ελευθερίας...
Είχα περιέργεια να δώ τη σκοπιμότητα του κορονοιου μακροπρόθεσμα κ από τα σημάδια που βλέπω, μάλλον η πλήρης έλεγχος της ζωής κ της ελευθερίας μας είναι ο σκοπός...
Λυπάμαι πραγματικά...

Ξεχαστε το το τρυγόνι από του χρόνου μάγκες...
Μη σου πω από φέτος, το τρυγονι αποτελεί το μισό λόγο που βγάζω άδεια σε λίγες μέρες μόνο αναμνήσεις θα μου φέρνει. Δεν παραπονιέμαι όμως αυτά που μου πρόσφερε απο την παιδική ,εφηβική και ως τωρα ενασχόληση μου μαζι του ειναι αρκετά για να το θεωρώ ενα απο τα καλύτερα θηρευσημα είδη της κυνηγετικής μου εμπειρίας

Για τη διάσωση ενός τόσο εμβληματικού είδους όπως το Τρυγόνι απαιτείται συντονισμένη και συλλογική δράση σε διεθνές επίπεδο για να καταφέρουμε να σώσουμε το είδος από την εξαφάνιση του. Μαζί με το BirdLife Ελλάδας, Μάλτας, Τουρκίας και Ισραήλ λαμβάνουμε μέρος σε μια εκστρατεία ενημέρωσης, έρευνας και άσκησης πολιτικής πίεσης για το Τρυγόνι.»

Αυτή η συντονισμένη δράση σε διεθνές επίπεδο και η εκστρατεία ενημέρωσης έρευνας και άσκησης πολιτικής πίεσης θα πιάσει και την Αφρική;
Γιατί δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά η εξολόθρευση πού γίνεται εκεί και κάποιος που δεν γνωρίζει όταν διαβάζει τέτοια άρθρα μένει με την εντύπωση ότι η Ευρώπη είναι το απόλυτο σφαγείο για τα τρυγόνια

Οποιος θελει ας το ξεχαση ....και να παει για παραγαδια
Όπως είπα Ηλία το τρυγόνι το ξεχνάς. Τώρα αν εσύ μπορείς να το κυνηγάς επειδή μένεις τέρμα θεού ή επειδή ο θηροφύλακας είναι ξάδερφός σου, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Το νόμιμο πάει.

Καλά τα νέα. Ετοιμαστείτε για πολύ θήραμα τα επόμενα 30-60 χρόνια. Θα χορτάσουμε τσίχλες, παπιά, γουρούνια και ζαρκάδια. Ας φροντίσουμε το ζαρκάδι να ενταχθεί στα θηρεύσιμα είδη μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Όπως είπα Ηλία το τρυγόνι το ξεχνάς. Τώρα αν εσύ μπορείς να το κυνηγάς επειδή μένεις τέρμα θεού ή επειδή ο θηροφύλακας είναι ξάδερφός σου, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Το νόμιμο πάει.
Και εσενα ποιος στο ειπε ξερεις κατι παραπανο..
Πες το και σε εμας...παρανομα δεν κυνηγαο, ποτε δεν το εχω κανει(ακομα)....

Status
Not open for further replies.
Back