Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το κυνηγι θα σβησει απο μονο του τα επομενα χρονια, τουλαχιστον με την μορφη που εχει σημερα.
Ο λογος ειναι οτι δεν προσελκυει πια τους νεους.
Προτιμουν να παιξουν καποιο εικονικο παιχνιδι στον υπολογιστη παρα να βγουν στην ταλαιπωρια της φυσης και του κυνηγοτοπου.
Υπαρχουν και αλλοι πολλοι λογοι που συμβαλουν στο να μειωνεται το ενδιαφερον για το κυνηγι.
Ειναι ακριβο σπορ πια και η ζωη δυσκολη με λιγοτερο ελευθερο χρονο και πιο απαιτητικη.
Για κοιτατε στους κυνηγοτοπους ποιας ηλικιας κυνηγους βλεπετε τωρα και τι βλεπατε πριν 15-20 χρονια....

Το κυνηγι θα σβησει απο μονο του τα επομενα χρονια, τουλαχιστον με την μορφη που εχει σημερα.
Η Ευρώπη γενικότερα θα σβήσει ή δεν θα είναι με την μορφή που είναι σήμερα με τα μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι στο κυνήγι θα κωλώσουνε

Το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα είναι εδώ για να επιβάλει αυτή την απαγόρευση.

Είδες πως κρύβεται ο φασισμός πίσω από διάφορους τάχα ψυχοπονιάρηδες
Όχι θα παλέψει για να κοπεί το κυνήγι γιατί διαφωνεί με αυτό είναι εδώ για να ΕΠΙΒΆΛΕΙ αυτή την απαγόρευση
Και αύριο μεθαύριο θα θέλει να επιβάλει κάτι άλλο γιατί ως γνωστόν ορισμένοι έχουν πάντα και σε όλα δίκιο

Πολιτική δύναμη -και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη- έχουμε όλοι εμείς φιλόζωοι, οικολόγοι, φυσιολάτρες, βίγκαν και φυτοφάγοι.

Όχι μόνο έχετε πολιτική δύναμη
αλλά είστε και η μόνη ελπίδα της υπαίθρου
αφού δεν θα χορταριασουν τα μονοπάτια και οι λόγγοι
από την εγκαταλείψη της κτηνοτροφικής δραστηριότητας
Ξεκίνηστε από τώρα να βοσκατε γιατί χανόμαστε

Πρέπει να διευκρινισθεί ότι η υποχρέωση του ιδιοκτήτη να στειρώσει το δεσποζόμενο ζώο συντροφιάς ή να αποστείλει δείγμα γενετικού υλικού του (DNA) άρχεται την 1/3/2022 και τα πρόστιμα θα επιβάλλονται από την 1/9/2022.
Άρχισαν τα όργανα που είσαι καράφλα ΤΩΡΑ προσφυγή..Ξυπνά ρεεε. Σε λίγο θα κάνουν το ίδιο στα παιδιά μας.

Τεό το χιλιάρικο είναι βαρη φίλε δεν υπάρχει είναι ρατσιστικός νόμος κατά των κυνηγών,αν τον διαβάσεις εξερουνται τα σκυλιά εργασίας δλσ τσομπανοσκυλα,του Στρατού και Αστυνομίας αν δεν είναι φωτογραφικός νόμος τότε τι είναι.

Συνάδελφοι, εγώ βλέπω ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Ή έχουν δίκιο οι ΜΚΟ ( γιατί η οικολογία είναι επιστήμη δεν έχει σχέση με αυτούς) δεν μας ενδιαφέρει σοβαρά το θέμα του κυνηγιού και θα χαθούμε όντως ή θα ΠΑΛΈΨΟΥΜΕ με όλα τα μέσα και σε όλα τα επίπεδα για να συνεχίσει να υπάρχει ο παραδοσιακός τρόπος ζωής και η παραδοσιακή δραστηριότητα που εξασκούμε. Το δεν βαριέσαι άσε να λένε, με τα σημερινά δεδομένα είναι βούτυρο στο ψωμί του κάθε "πασινοφασίστα" επιτήδειου που θέλει να βγάζει χρήμα στηρίζοντας την ύπαρξη του στον πόλεμο κατά του Έλληνα κυνηγού. Το να διαλύσουμε την ΚΣΕ αντί να την εξυγιάνουμε ισοδυναμεί με αυτοχειρία για μένα. Και την ΚΣΕ τη χρειαζόμαστε και τον ΚΟΕ και το κόμμα κυνηγών και αλιέων και πίεση με μυνήματα σε εκπομπές που αμαυρώνουν το κυνήγι και πίεση σε τοπικούς βουλευτές και ότι περνάει από το χέρι μας. Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, δεν υπάρχει τίποτα που να μας εξασφαλίζει το μέλλον, όλα είναι εναντίον μας.

Τα "Κυνηγετικά Νέα"αναφέρουν ότι κάποια από τα κύρια ζητήματα,που εστιάζει, η προσφυγή της Π.Φ.Π.Ο στο Σ.τ.Ε. είναι τα ακόλουθα:Το θέμα του τρυγονιού,η λειτουργία της θηροφυλακής και η απαγόρευση της χρήσης,των μολύβδινων σκαγιών.
Είναι πολύ πιθανό,με την εκδίκαση της υπόθεσης,το κυνήγι για φέτος,να λήξει πρόωρα.

Τα "Κυνηγετικά Νέα"αναφέρουν ότι κάποια από τα κύρια ζητήματα,που εστιάζει, η προσφυγή της Π.Φ.Π.Ο στο Σ.τ.Ε. είναι τα ακόλουθα:Το θέμα του τρυγονιού,η λειτουργία της θηροφυλακής και η απαγόρευση της χρήσης,των μολύβδινων σκαγιών.
Είναι πολύ πιθανό,με την εκδίκαση της υπόθεσης,το κυνήγι για φέτος,να λήξει πρόωρα.
Για φέτος δεν το φοβάμαι να σου πω την αλήθεια μετά από όσα έγιναν και πέρσι
Αλλά από εδώ και πέρα φοβάμαι για τα πάντα με αυτά που βλέπω

Για φέτος δεν το φοβάμαι να σου πω την αλήθεια μετά από όσα έγιναν και πέρσι
Αλλά από εδώ και πέρα φοβάμαι για τα πάντα με αυτά που βλέπω
Εγώ,δεν αποκλείω τίποτα.
Ο λύκος, στην αναμπουμπούλα, χαίρεται...

Θέλω να πω και κάτι ακόμα. Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας, καλός ή κακός ότι πουμε- γράψουμε δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μένει και διαβάζεται από όλους, είτε έχουν σχέση με το κυνήγι είτε ο όχι. Να είμαστε κόσμιοι και να απαντάμε στους υβριστές μας με επιχειρήματα. Και σε κάθε υβριστικό ή απειλητικό σχόλιο, μια αναφορά, φωτογραφία το σχόλιο και ξεμπροστιασμα. Αξίζει τον κόπο.

Συνάδελφοι, εγώ βλέπω ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Ή έχουν δίκιο οι ΜΚΟ ( γιατί η οικολογία είναι επιστήμη δεν έχει σχέση με αυτούς) δεν μας ενδιαφέρει σοβαρά το θέμα του κυνηγιού και θα χαθούμε όντως ή θα ΠΑΛΈΨΟΥΜΕ με όλα τα μέσα και σε όλα τα επίπεδα για να συνεχίσει να υπάρχει ο παραδοσιακός τρόπος ζωής και η παραδοσιακή δραστηριότητα που εξασκούμε. Το δεν βαριέσαι άσε να λένε, με τα σημερινά δεδομένα είναι βούτυρο στο ψωμί του κάθε "πασινοφασίστα" επιτήδειου που θέλει να βγάζει χρήμα στηρίζοντας την ύπαρξη του στον πόλεμο κατά του Έλληνα κυνηγού. Το να διαλύσουμε την ΚΣΕ αντί να την εξυγιάνουμε ισοδυναμεί με αυτοχειρία για μένα. Και την ΚΣΕ τη χρειαζόμαστε και τον ΚΟΕ και το κόμμα κυνηγών και αλιέων και πίεση με μυνήματα σε εκπομπές που αμαυρώνουν το κυνήγι και πίεση σε τοπικούς βουλευτές και ότι περνάει από το χέρι μας. Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, δεν υπάρχει τίποτα που να μας εξασφαλίζει το μέλλον, όλα είναι εναντίον μας.
Σωστά όλα αυτά που λες που ήταν πέρσι η ΚΣΕ που ήταν όταν εκδόθηκε ο νόμος περί δεσποζομενων και αδέσποτων ζώων την ρώτησε κανείς ΟΧΙ έκανε κάτι σαν όργανο που εκπροσωπεί κάποιες χιλιάδες άτομα ΌΧΙ τώρα κατ οπιν εορτης έκανε κάτι ΟΧΙ τότε ποιος είναι ο ρόλος της ερωτατε ένας απλός κυνηγός που αγαπά αυτό που κάνει και θέλουν να στειρώσουν τους συντρόφους του που τον συνοδεύουν στην τρέλα και τον τρόπο ζωής του.

Σωστά όλα αυτά που λες που ήταν πέρσι η ΚΣΕ που ήταν όταν εκδόθηκε ο νόμος περί δεσποζομενων και αδέσποτων ζώων την ρώτησε κανείς ΟΧΙ έκανε κάτι σαν όργανο που εκπροσωπεί κάποιες χιλιάδες άτομα ΌΧΙ τώρα κατ οπιν εορτης έκανε κάτι ΟΧΙ τότε ποιος είναι ο ρόλος της ερωτατε ένας απλός κυνηγός που αγαπά αυτό που κάνει και θέλουν να στειρώσουν τους συντρόφους του που τον συνοδεύουν στην τρέλα και τον τρόπο ζωής του.
Φίλε μου,έχω κι εγώ πολλά να καταλογίσω στην Κ.Σ.Ε.
Έχω επανειλημμένως,εκφράσει τις ενστάσεις μου και έχω στείλει διάφορες προτάσεις μου για το κυνήγι.
Όμως, ήταν η πρώτη που έκανε γνωστό,το θέμα, για τη στείρωση.
Αν με ρωτάς,αν έκανε όσα έπρεπε;
Σίγουρα,όχι.

Δεν γνωρίζω τις ενέργειες που έκανε, αν έκανε γιατί δεν παρακολουθώ και λάθος μου. Αλλά δεν θα αρχίσω να κατηγορώ επειδή δεν γνωρίζω, έτσι απλά για να έχω να λέω. Αν με έκαιγε τόσο πολύ θα συμμετείχα ενεργά,αφού δεν έχω διάθεση να συμμετάσχω, αφήνω αυτούς που έχουν διάθεση να κάνουν ότι μπορούν και αν μου ζητηθεί κάτι σαν κυνηγός θα το κάνω.

Status
Not open for further replies.
Back