Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μα το φλαμινγκο βρήκες ρε τρόμπα να τουφεκισεις??????.fiurius.
http://www.ihunt.gr/content/me-2000-eyro-epikiryssei-i-g-kop-ton-asyneidito-oploforo
Πόσο ξεφτιλα ρε μάγκες μα πόσο
7 λαγούς ρε γελοιοι ?
Και μέσα στο κόλπο και Πρόεδρος ΚΣ ?
Ωραίο παράδειγμα δινετε για τις νέες γενιές Κυνηγών
http://www.ihunt.gr/content/syllipsi-proedroy-kynigetikoy-syllogoy-gia-lathrothiria
9 κυνηγοί σκοτώσαν 15 αγριόχοιρους στο Λιβάδι Ολύμπου. .asking..asking..asking.
26/9/2016

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε 9 άτομα 15 αγριογούρουνα. Η φωτογραφία όπως ενημερωθήκαμε είναι από το Λιβάδι Ολύμπου.

Τι ορίζει όμως ο νόμος;

Η ρυθμιστική για την κυνηγετική περίοδο 2016-2017 αναφέρει το εξής:

"Επιτρέπουμε το κυνήγι του Αγριόχοιρου (Sus scrofa)σε ομάδες μέχρι δέκα (10) κυνηγών, με δικαίωμα θήρευσης μέχρι έξι (6) ατόμων ανά ομάδα και έξοδο. Για λόγους προστασίας της φυσικής παραγωγής του αγριόχοιρου, απαγορεύεται το κυνήγι σε όλη τη χώρα του νεαρού αγριόχοιρου όσο αυτός φέρει τις χαρακτηριστικές ραβδώσεις στο σώμα του, καθώς και των χοιρομητέρων αυτών."

Σχόλιο: Δεν πρόκειται να κρύψουμε τα πρόσωπα τους, όπως κάνανε άλλοι, διότι θέλουμε να δείξουμε δημόσια ποιοι είναι μήπως και αναλάβουν επιτέλους δράση η Εισαγγελία και το Δασαρχείο της περιοχής!

Σημείωση: Τελικά πρόκειται για 16 αγριόχοιρους
1473957753.png
Είπαμε μια χαρά βγάζουμε και μόνοι μας τα ματάκια μας, δεν χρειαζόμαστε βοήθεια.
Τελικά η μαλακια ειναι ανίκητη.

Απο το συγκεκριμένο θήραμα είμαι άσχετος,μου δημιουργήθηκε όμως μια απορία!
Είναι εφικτό μέσα σε μια ημέρα(κ αρκετα πριν νυχτώσει) να γίνει ένα τέτοιο κυνήγι όπως φαίνεται στη φωτό;Σε κάμπο κυνηγούσαν και τα κουβάλησαν όλα αυτά τόσο γρήγορα;Σε φραγμένο τα είχαν:confused:;Κάποιος που γνωρίζει καλύτερα ίσως μας φωτίσει...
Πάντως η φωτό δεν δείχνει κάτι παράνομο!
επιτρέπεται μέχρι 6 γουρούνια η κάθε ομάδα... Εδώ δείχνει 15 πως δεν βλέπεις κάτι παράνομο;;;

Απο το συγκεκριμένο θήραμα είμαι άσχετος,μου δημιουργήθηκε όμως μια απορία!
Είναι εφικτό μέσα σε μια ημέρα(κ αρκετα πριν νυχτώσει) να γίνει ένα τέτοιο κυνήγι όπως φαίνεται στη φωτό;Σε κάμπο κυνηγούσαν και τα κουβάλησαν όλα αυτά τόσο γρήγορα;Σε φραγμένο τα είχαν:confused:;Κάποιος που γνωρίζει καλύτερα ίσως μας φωτίσει...
Πάντως η φωτό δεν δείχνει κάτι παράνομο!
Χρηστο δείχνει και πάρα δείχνει δυστυχώς
Και το χειρότερο είναι ότι ή σελίδα που το ανέβασε είναι οικολογικού ενδιαφέροντος
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι λειτουργούν έτσι
Το κάνουν επιτιδες για να μας κάψουν ακόμα δεν έχω βρει την ακρη

επιτρέπεται μέχρι 6 γουρούνια η κάθε ομάδα... Εδώ δείχνει 15 πως δεν βλέπεις κάτι παράνομο;;;
Που είναι το παράνομο; 6 οσφπ 6παο 6 αεκ και έχουμε κι άλλες.sarcastic.
Πέρα απο την πλάκα παράνομο δεν είναι δεν ορίζει ο νόμος ελάχιστο αριθμό ανα παρέα. Εκτώς κι αν εχω καταλάβει κατι λάθος

1.Μπορεί να ισχυριστούν οι ίδιοι ότι ήταν και άλλοι κυνηγοί οι οποίοι πήγαν για τσίπουρα κ κοψίδια αντί να κάτσουν να ποζάρουν στο φακό.
2.Ο νόμος λέει μέχρι 10 άτομα η ομάδα..ξέρεις πόσες ομάδες μπορούν να βγουν;
3.Αν βάλεις εσυ μια φωτό με 250 κοτσυφια και ειστε 4 άτομα,η φωτό απο μόνη της θα απεικονίζει κάτι παράνομο;Αν τα χτύπησες εσυ σε τριήμερο η φωτό δεν θα μου το πει!
Αυτό που λέω είναι οτι το δασαρχειο και η εισαγγελια θα τους κλ@σουν...
Πέρα από αυτό κάποιος γνώστης να μας πει αν γίνεται 9 κυνηγοί να χτυπήσουν 16 γρουνια;Επαναλαμβανω δεν έχω ιδεεεεεέα!!!

Που είναι το παράνομο; 6 οσφπ 6παο 6 αεκ και έχουμε κι άλλες.sarcastic.
Πέρα απο την πλάκα παράνομο δεν είναι δεν ορίζει ο νόμος ελάχιστο αριθμό ανα παρέα. Εκτώς κι αν εχω καταλάβει κατι λάθος
Θεοφραστε ο νόμος ορίζει μέχρι 6 γουρούνια ανα παρέα των 10 ατόμων
Μάλλον τα παλικάρια κατάλαβαν το αντίθετο οπότε αν βάλεις τον φωτογράφο +τον καφετζή +την κΚαλιοπη στο μπαλκόνι
σχηματίζουν δωδεκάδα άρα έιχαν στην διάθεση τους αλλά 5 γουρούνια να θηρευσουν ώστε να πιάσουν το όριο .sarcastic..sarcastic..my man.

Θεοφραστε ο νόμος ορίζει μέχρι 6 γουρούνια ανα παρέα των 10 ατόμων
Μάλλον τα παλικάρια κατάλαβαν το αντίθετο οπότε αν βάλεις τον φωτογράφο +τον καφετζή +την κΚαλιοπη στο μπαλκόνι
σχηματίζουν δωδεκάδα άρα έιχαν στην διάθεση τους αλλά 5 γουρούνια να θηρευσουν ώστε να πιάσουν το όριο .sarcastic..sarcastic..my man.
Ηταν 9 παρέες του ενός ατόμου... Δίκιο έχουν τα παιδιά.sarcastic.

1.Μπορεί να ισχυριστούν οι ίδιοι ότι ήταν και άλλοι κυνηγοί οι οποίοι πήγαν για τσίπουρα κ κοψίδια αντί να κάτσουν να ποζάρουν στο φακό.
2.Ο νόμος λέει μέχρι 10 άτομα η ομάδα..ξέρεις πόσες ομάδες μπορούν να βγουν;
3.Αν βάλεις εσυ μια φωτό με 250 κοτσυφια και ειστε 4 άτομα,η φωτό απο μόνη της θα απεικονίζει κάτι παράνομο;Αν τα χτύπησες εσυ σε τριήμερο η φωτό δεν θα μου το πει!
Αυτό που λέω είναι οτι το δασαρχειο και η εισαγγελια θα τους κλ@σουν...
Πέρα από αυτό κάποιος γνώστης να μας πει αν γίνεται 9 κυνηγοί να χτυπήσουν 16 γρουνια;Επαναλαμβανω δεν έχω ιδεεεεεέα!!!
Σε μια και μοναδικη παγανα ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθοτο.Σε περισσοτερες παγανες την ιδια ημερα και με παρα πολυ τυχη γινετε.

Όχι συχνά αλλά γίνεται. Στα μέρη μας υπάρχουν παρέες που έχουν συναντήσει κοπάδια μέχρι και 40 ατόμων...

Επίσης μην ξεχνάμε ότι το πρόβλημα με τα αγριογούρουνα έχει γίνει έντονο για του γεωργούς σε ορισμένες περιοχές της χώρας μας. Έτσι από φέτος έχουμε και την ειδική ρύθμιση: "11. Ειδικά για την Πελοπόννησο και την Εύβοια αυξάνεται ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων αγριόχοιρου ανά ομάδα και έξοδο, από έξι (6) θηρευόμενα άτομα, σε δέκα (10)."

ρε μην τρελαινεστε. παλι μαλακια κανανε. ειναι παλιες φωτογραφιες απο τη ντια εξω απ το ηρακλειο στο οποιο νησι συχνα πυκνα με αδεια γινονται εκκαθαρισεις για να ξεχωρισουν οι πληθυσμοι. παλι βεβαια με τους κυνηγους θα τα βαλουνε οι ασχετοι. παντως καποιος επιτελους πρεπει να τραβηξει καμμια μηνυση στους ηλιθιους δημοσ. που δημοσιευουν και γραφουν οτι θελουν χωρις να το ψαξουν. επαναλαμβανω οτι στη ντια πας μονο με αδεια για ελεγχομενο κυνηγι οταν κριθει απαραιτητο. βεβαια μεγα ηλιθιοτητα να βαλουν τη φωτο στο fb

Το κατακριτεο ειναι το μοστραρισμα στο fb. Oλα τα αλλα οργανωμενες κινησεις απο φιλοζωους
εναντιον μας με στρατηγικη και μια πισω απο την αλλη. Πρεπει καποιος να εξηγησει σε αυτους που
γκρινιαζουν τι σημαινει διαχειριση. Το ιδιο γινεται παντου στην Ευρωπη με τα ζαρκαδια και
τα αγριογουρουνα που δια νομου πρεπει να εχεις σκοτωσει στην περιοχη που κυνηγας το ενα τριτο του
πληθυσμου που διαχειριζεσαι.
Χρειαζεται επισημη τοποθετηση απο τη συνομοσπονδια της Κρητης στην αρχη για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους.
Ισως και απο την ΚΣΕ. Και να σταματησουν επιτελους οι μοστρες στα FB για να μην δινουμε ευκαιριες στους απλυτους
να μας διασυρουν!!!

Status
Not open for further replies.
Back