Γιατί, εγω απο τον 2 Αθήνας ,νομίζεις οτι πήρα κάτι ;Ο ΚΣ Αιγάλεω μόνο εμένα γράφει στα @@ του ή σε κανέναν δεν έχει στείλει ενημέρωση; Έστω με email.
Γιατί, εγω απο τον 2 Αθήνας ,νομίζεις οτι πήρα κάτι ;Ο ΚΣ Αιγάλεω μόνο εμένα γράφει στα @@ του ή σε κανέναν δεν έχει στείλει ενημέρωση; Έστω με email.
Θα σου ελεγα για το Αιγαλεω αλλα εχει προεδρο δικηγορο εν αρειο παγο τζιζ.......τζιζ καιειΟ ΚΣ Αιγάλεω μόνο εμένα γράφει στα @@ του ή σε κανέναν δεν έχει στείλει ενημέρωση; Έστω με email.
Πηρες πηρες παρτους τηλ και στειλτουστα πισωΓιατί, εγω απο τον 2 Αθήνας ,νομίζεις οτι πήρα κάτι ;
Και εσυ Νικο τα ιδια με τον ΔημητρηΟ 3ος στα φριδια του.
Ο 3ος στα φριδια του.
Έστω αυτό ας το κάνουν, η ενημέρωση για τα τετελεσμένα δεν είναι τόσο δύσκολο πνευματικά έργο. Κάθε Αύγουστο που πηγαίνουμε και τους τα σκάμε επιτόπου να περνάνε το mail μας σε μια λίστα και ας ενημερώνουν μια στο τόσο, τσάμπα είναι τα mailΜα τι λες τώρα ;αυτά απαιτούν έξοδα.Τους είδες να ξοδεύουν τιποτα για δράσεις ; η μήπως να κουράζονται για να αναλάβουν πρωτοβουλίες; καρεκλοκένταυροι και χαρτογιακάδες κατάντησαν,
Μα τι λες τώρα mail ; σιγά ρε Θεόφραστε μην έχουν και υπολογιστή......Έστω αυτό ας το κάνουν, η ενημέρωση για τα τετελεσμένα δεν είναι τόσο δύσκολο πνευματικά έργο. Κάθε Αύγουστο που πηγαίνουμε και τους τα σκάμε επιτόπου να περνάνε το mail μας σε μια λίστα και ας ενημερώνουν μια στο τόσο, τσάμπα είναι τα mail
ρε πατρίδα ,τώρα με τα χιόνια φάνηκαν αυτά τα μπλε σκατοπούλια κατά κει ;Και Αρτα τα ιδια, κανενα μηνυμα
Πως μπόρεσαν και περάσανε, περίμενα να είναι το βουνό γεμάτο από οικολόγους που περιθάλπουν τα ζώα..xm.
Που είναι οι οικολογουντες, μόνο πρόσφυγες και μυνησεις από τα γραφεία με τις φραπεδιες.
Εσενα Δημητρη μην ανησυχεις μπορει να αργησει το μυνημα λιγο γιατι ...ψαχνουν να βρουν μια φασσα να το στειλουν ....Μα τι λες τώρα mail ; σιγά ρε Θεόφραστε μην έχουν και υπολογιστή......
Και καλά κανουν,Δεν πηραν ολοι απο τους συλλογους που ανηκουν κάποια σχετικη ειδοποιηση,Απο που να το μαθουν?Δεν μπενουν ολοι στο ίντερνετ.Με πήρε τηλέφωνο φιλαράκι που δουλεύει λίγο έξω απο Αγρίνιο.
Τι απαγόρευση και μαλακίες μου λέει; Εδώ γίνεται χαμός απο το τουφέκι.
Ζήτω η απαγόρευση!.banana..banana..banana.