Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ηλια σωστο αυτο που λες, αλλα οταν ο Χ κυνηγαει τη μπεκατσα νομιμα καθημερινα και καρπωνεται πολλαπλασια θηραματα απότι συνηθως (μιλαω παντα για νομιμα) τιθεται και ενα ηθικο ζητημα, που θα πρεπει να μπαινει πρωτα και κυρια απο τον ιδιο το κυνηγο που σεβεται το θηραμα που κυνηγαει. Αν εγω κυνηγαω τσιχλες, και καθημερινα πιανω το οριο, καποια στιγμη ο ιδιος πρεπει να θεσω ενα οριο στον εαυτο μου και στο ποσο θα κυνηγαω. Θα το κανω κυριως επειδη θελω το θηραμα να υπαρχει και αυριο, και μεθαυριο, και του χρονου και παει λεγοντας. Εαν καθημερινα εχω ενα πολυ 25αρι σε τσιχλες, χανει και την ομορφια του. Θα ειμαι καθολα νομιμος, ομως στο πως σκεφτομαι εγω σε σχεση με το θηραμα, δεν θα ειμαι σωστος.

Φυσικα τα παραπανω ειναι σκεψεις δικες μου, δεν ειναι απαραιτητο να τηρουνται απο αλλους.

Η ανεπάρκεια τησ κ.σ.ε και τον συλλογον να παταξουν τη λαθροθυρια την πληρωνουν και η νομοταγησ πολιτεσ

η ΚΣΕ έχει επικουρικό ρόλο στη πάταξη της λαθροθηρίας και σαφώς περιορισμένους πόρους και Συνταγματικούς ρόλους.......Το "κράτος" έχει ευθύνη να επιτηρεί και να τιμωρεί αυστηρά τους παραβάτες κυνηγούς και μη.....Δεν αναφέρομαι μόνο στη λαθροθηρία αλλά και όσους πετούν μπάζα, τις παράνομες χωματερές, τα παράνομα μαντριά, τις παράνομες αποψιλώσεις και τη παράνομη υλοτομία..........Την ανεπάρκεια του κράτους σαφώς τη πληρώνουν οι νομοταγείς πολίτες για ακόμη μία φορά

καντε ρε παιδες λιγακιιιιιι υπωνονηηηηη να στρωση λιγο ο καιρως και θα ξαναβγουμε να κανουμε το κυνηγιμαςςς,,τι λεμε τωρα για σουιδια καναδα κτλ ναχαμε να λεγαμεεεε,,ηπαμε να σεβαστουμε λιγο τα θυραματαααα.RESPECT. τωρα ωπιως θελη εας παρη το τουφεκιτου και να βγη,,και μετα εας υπωστη της συνεπειες του νωμου τι να πω αλλο.hair..hair.

ΠΑΙΔΙΑ εδω ο τοπος εχει γεμισει μπεκατσα μεχρι την θαλασσα, στη στερια τις παπιες και τις χηνες τις κυνηγουσαν με τα σκουποξυλα, ας σοβαρευτουμε λιγο και ας δωσουμε ευκαιρια στο θυραμα τις επομενες μερες να ρθει στα ισα του , οι μπεκατσες εδω ειναι εκατονταδες εχω δει σε 3-4 μερες πανω να μη πω νουμερο γιατι δεν θα με πιστευεται, εχθες το βραδυ μονο με το τζιπ της θυροφυλακης στις 17-45 διπλα στο κυμα μετρησαμε σε μια γουρνα με νερο 10 πουλια, αφηστε τα πουλια να ηρεμισουν να φανε να ψηλωσουν και απο βδομαδα βλεπουμε παλι

Είμαστε ο μοναδικός λαός που το κυνήγι δεν το χει στο πετσί του από ανέκαθεν και το χουμε βγάλει από την κουλτούρα της ύπαρξης μας
Οι ξένοι μπορεί να χουν πολλά κακά στην κουλτούρα τους στα δικά μας μάτια και ελευθερίες που στην δίκη μας οικογενειακή κουλτούρα φαίνονται ξεπεσμός αλλά το κυνήγι φρόντισαν να το κατατάξουν εκεί που του αξίζει δηλαδή στην συνέχεια της ζωής
Πέραν τούτου το κυνήγι εκεί είναι ολόκληρος τομέα της οικονομίας τους και από αυτό εξαρτάται η ύπαρξη απίστευτα δυνατών οργανώσεων λόμπυ συνδέσμων και βιομηχανίας
Όλα αυτά σε συνδυασμό του σεβασμού που φρόντισαν να υπάρχει στην συντήρηση τους για το κυνήγι το χουν κάνει να βρίσκεται στην κορυφή των δραστηριοτήτων ανεξαρτήτως οπαδών και ατόμων που το ασκούν
Διδάσκετε στα σχολεία καλλιεργείται στην συνείδηση και στην ύπαρξη τους
Αμερική Σουηδία Ρωσία Αυστραλία μαλτα ακόμη και στην Αφρική από αυτό ζουν χιλιάδες και χουν φροντίσει πι άνθρωποι να το αγαπούν και να ξέρουν την σημασία του
Οι παράνομοι υπάρχουν παντού αλλά για να παρανομήσουν πρέπει να χουν χάσει το μυαλό τους εκεί
Άπαξ και σε πιάσουν δεν έχει ρουσφέτι να σε γλιτώσει ούτε γνωστούς και φίλους
Οι φίλοι αν το κανείς θα σε ξεκόψουν
Πέραν τούτου είναι τόσο δυνατοί σαν σύνολο επειδή καθημερινά παλεύουν να το μάθουν στον κόσμο και να καλλιεργήσουν τα ιδανικά που προσφέρει

Πείτε μου πι δικοί μας τι έχουν κάνει για να το πετύχουν αυτό
Τόση λασπολογία και κακιά για μας από ψυχολογικά καταπιεσμένους δίποδους και ούτε μια φορά μια δίκη μας οργάνωση δεν έχει βγει τεκμηριωμένα να μας υποστηρίξει
Χιλιάδες τα ιδανικά και οι αξίες που προσφέρει αλλά κανείς δεν τα ανάδειξε ποτέ
Γιατι?
Διότι δεν το χουμε εκεί που του αξίζει
Το θεωρούμε μια δραστηριότητα απλά και τίποτε άλλο
Οι κυνηγοί στο εξωτερικό δεν θέλουν κάποιον από πάνω τους να τους ελέγχει
Έχουν πολύ αυστηρό αυτοέλεγχο και ξέρουν γιατί να μην παρανομήσουν
Όμως ζητούν και απαιτούν και τα δικαιώματα τους

Αυτή τη στιγμή εγώ από μια καθαρόαιμη αγροτική οικογένεια παλεύω να δείξω στον γιο μου τι είναι το κυνήγι γιατί ενώ ο μικρός Ήταν πυρωμένος μαζί του μια ηλίθια δασκάλα του Πε ένα σωρό ψέματα για το κυνήγι και του βάλε στο αθώο μυαλό του ότι είναι δολοφονία και η χειρότερη πράξη του κόσμου
Αν ρίξουν κάποιος χωρίς αγάπη για το κυνήγι και βιώματα από αυτό θα ταν παιχνιδάκι να μισήσει ο μικρός το κυνήγι
Αν δεν θα της περάσει όμως
Όλη την ιστορία του κυνηγιού τον μαθαίνω
Αν δεν θέλει να το ακολουθήσει θέλω να ξέρω ότι είναι δίκη του επιλογή και όχι μιας δασκάλου σας που δεν λέρωσε ποτέ το δάκτυλο της με χώμα να φυτέψει ένα δέντρο η να βγάλει ένα κρεμμύδι
Που νομίζει ότι το κοτόπουλο βλαστάρι συσκευασμένο και δεν έχει δει ποτέ Ανατολή με την πέρδικα να κλαρί στην πλαγιά

Για το χιόνι απλά να σας πω ότι στο κυνήγι υπάρχουν και οι άγραφοι κανόνες
Οι κυνηγοί δεν έχουμε ανάγκη απαγορεύσεις
Πάνω στο χιόνι μπορώ να παίξω 3 λαγούς σε μια ώρα
Αν το κάνω είμαι κθνηγος?
Όχι
Ρεμάλι είμαι και κρεατοσυκλεκτης
Υπάρχουν κυνηγοί και κρεατοσυκλεκτες
Είτε με απαγόρευση είτε όχι οι δεύτεροι θα κάνουν ζημιά
Δεν περιμένουν χιόνι
Οι θηλιές θέλουν χιονι?
Όποταν το κακό δεν είναι η απαγόρευση ΚΑΤ εμένα
Είναι που δεν ξέρουν οι ηγέτες μας γιατί και που πρέπει να μπει και πως να γίνει ώστε να χει αντίκρυσμα
Και αντίκρυσμα έχει όταν βάζει τους παράνομους στην θέση τους όλο το χρόνο και όχι απλά όταν συ πέφτει να έχει χιόνι ώστε να φανεί η υπαρξη της ηγεσίας
Να μπει απαγόρευση και είμαι υπέρ
Στοχευμένη. Και σωστή και παρακολουθούμενη ώστε οι έξυπνο κακές που τη εκμεταλλεύονται η που μας βγάζουν τα μάτια στα φάλτσο βιβλία να πληρώσουν
Και όχι για να καταδικάσει άλλη μια φορά τον απλό και σωστό ηθικό και νόμιμο κυνηγο

σε αρκετα συνφωνω με τα παραπαμω και απολιτως κιολας !!!
αλλα σε μερικα δεν μπορω να συνφωνησω γιατι με περνει η μπαλα θα γινω μαλακας αν πω απλα ενα σκετο μπραβο και οτι συνφωνω !!!

παντως η αληθεια αυτη ειναι αλλα τι να κανουμε κολοσυνηθειες καποτε μπορει να κοπουν !!!

Δυστυχώς για άλλη μία φορά
οι ανύπαρκτοι ανίδεοι λασπολογοι φυσιολάτρες του κώλου υπερίσχυσαν
Από την στιγμή που ο Υπουργός αποδέχτηκε τις θέσεις τους ετοιμαστείτε για τα χειρότερα
Σήμερα ο χιονιάς
αύριο η πλημμύρα μεθαύριο η ξηρασία και πάει λέγοντας
Αν ο λαθροθηρας κολωνε σε μία απαγόρευση
δεν θα ήταν λαθροθηρας ή κρεατοσυλλεκτης
αλλα νόμιμος και ευσυνείδητος Κυνηγός πράγμα που ποτέ δεν επιδίωξε και ούτε πρόκειται

https://postimg.org/image/5zlmvei3h/ καλημερα απο την χιονησμενη.yel. κερκυρα με 13βαφμουσ θερμοκρασια περιμενουμε να ανέβει στουσ 18 να αρχηση το κυνηγιdrive carαφιερομενη η φωτογραφία στη κ.σ.ε.kkk.για τησ αντιδράσεις που εκανε.no. κατα τησ απόφαση του υπουργου.(με αυτα που κανουν εχουν χασει πολυ κοσμο που το ξανασκεφτοταν να είναι κοντα στουσ συλλογουσ)

Last edited by a moderator:
https://postimg.org/image/5zlmvei3h/ καλημερα απο την χιονησμενη.yel. κερκυρα με 13βαφμουσ θερμοκρασια περιμενουμε να ανέβει στουσ 18 να αρχηση το κυνηγιdrive carαφιερομενη η φωτογραφία στη κ.σ.ε.kkk.για τησ αντιδράσεις που εκανε.no. κατα τησ απόφαση του υπουργου.(με αυτα που κανουν εχουν χασει πολυ κοσμο που το ξανασκεφτοταν να είναι κοντα στουσ συλλογουσ)
Και εδω τα ιδια Ηλια,Για να δει το ματι χιονι πρεπει να κανω 40+χλμ κ να παω.. στον εθνικο δρυμο Αινου...buy buy.Πουθενα αλλου δεν υπαρχει ιχνος..:)
Τι να λεμε τωρα..mornin cof
Πολυ μεγαλη ευκολια η γενικη απαγορευση.....:D

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back