Αρκετοί βουλευτές από διάφορα κόμματα κάνουν ερωτήσεις στη κυβέρνηση για πιο λόγο απαγορεύτηκε το κυνήγι και το ψάρεμα.... ενώ επιτρεπουν άλλα αθλήματα όπως η ορειβασία.
Για να δούμε...
Για να δούμε...
Ελλάς το μεγαλείο σου.Βρε παιδες....καθηστε σε μια καρεκλα....να μην πεσετε κατω....απο αυτα που θα διαβασετε !!!!!
Επικοινωνησα με κεντρικο Δασαρχειο Σαμου....ρωταω το κυνηγι εδω στην Σαμο επιτρεπεται ??
Ναι μου λεει επιτρεπεται η μετακινηση απαγορευεται !!!
Ποια μετακινηση ρωταω....εφοσον λογω σεισμων η μετακινηση ειναι ελευθερη....κανετε λαθος μου
απανταει.....απλα γινεται η μετακινηση χωρις να στελνουμε sms . OK. Λεω....δλδ εαν παω κυνηγι εχω
φοβο να γραψετε εσεις η ο θηραφυλακας ?? ΟΧΙ μου απανταει ....απο εμας δεν κινδυνευεις....μονο απο την
αστυνομια...
Για ποιον λογο κινδυνευω απο την αστυνομια ??
Λογω μετακινησης μου απανταει...
ΟΚ. Θα στειλω sms και θα παω.....
Παλι δεν γινεται μου λεει......διοτι το κυνηγι το θεωρει ο υπουργος οχι αθλημα.....αλλα διασκεδαση.
Οταν τον ρωτησα εαν μια υπουργικη καταργει τον νομο του Δασαρχειου -251 -παρ.1 που λεει
ξεκαθαρα οτι το κυνηγι ειναι αθλημα.....δεν ηξερε να μου απαντησει η δεν ηθελε να απαντησει.
Τα συμπερασματα δικα σας παιδες!!!!
Βρε σε τι χωρα ζουμε......τι καραγκιοζηδες εχουμε και μας κυβερνουν......ελεος!!!!!
Λίγο πριν έγραψα αυτά σε άλλο θέμαΔειτε από 25.44 και μετά...Τα νέα δεν είναι καλά
Άντε γεια......
"Και με covid"....2.056 νοσηλευομένους από covid
Όπως έγραψα σε παραπάνω μήνυμα είμαστε μειοψηφία που οι περισσότεροι δε μας χωνευουν και πολύ!Kαταλαβαινουμε την συνηθεια αυτων των ανθρωπων που θελουν να πανε για κυνηγι....
Ολα αυτα τα χρονια με τους σκελετους κυνηγοπατερες,αυτο εχουμε καταφερει παιδες.
Να θεωρειται το κυνηγι μια απλη συνηθεια.Καλοφαγωτος ο παπαρος και σε καλη μερια!
Δεν ειναι τροπος ζωης,δεν ειναι ενστικτο,δεν ειναι αθληση αλλα μια κακια συνηθεια που
ειναι δευτερευουσα απο την βολτα ενος κατοικιδιου στην πολη.Αξιοι ολοι μας λοιπον!!!!
Φροντισαν οι καρεκλοκενταυροι κυνηγοπατερες για ολα,μην αγχωνεσαι.Όπως έγραψα σε παραπάνω μήνυμα είμαστε μειοψηφία που οι περισσότεροι δε μας χωνευουν και πολύ!
Επί του παρόντος...ναι δεν είναι καλά!Δειτε από 25.44 και μετά...Τα νέα δεν είναι καλά
Σίγουρα φταινε και καλό θα ήταν αντί για να πουλάνε τσαμπουκαδες να πάνε στα σπίτια τουςΦροντισαν οι καρεκλοκενταυροι κυνηγοπατερες για ολα,μην αγχωνεσαι.