Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βρε παιδες....καθηστε σε μια καρεκλα....να μην πεσετε κατω....απο αυτα που θα διαβασετε !!!!!

Επικοινωνησα με κεντρικο Δασαρχειο Σαμου....ρωταω το κυνηγι εδω στην Σαμο επιτρεπεται ??
Ναι μου λεει επιτρεπεται η μετακινηση απαγορευεται !!!
Ποια μετακινηση ρωταω....εφοσον λογω σεισμων η μετακινηση ειναι ελευθερη....κανετε λαθος μου
απανταει.....απλα γινεται η μετακινηση χωρις να στελνουμε sms . OK. Λεω....δλδ εαν παω κυνηγι εχω
φοβο να γραψετε εσεις η ο θηραφυλακας ?? ΟΧΙ μου απανταει ....απο εμας δεν κινδυνευεις....μονο απο την
αστυνομια...
Για ποιον λογο κινδυνευω απο την αστυνομια ??
Λογω μετακινησης μου απανταει...
ΟΚ. Θα στειλω sms και θα παω.....
Παλι δεν γινεται μου λεει......διοτι το κυνηγι το θεωρει ο υπουργος οχι αθλημα.....αλλα διασκεδαση.
Οταν τον ρωτησα εαν μια υπουργικη καταργει τον νομο του Δασαρχειου -251 -παρ.1 που λεει
ξεκαθαρα οτι το κυνηγι ειναι αθλημα.....δεν ηξερε να μου απαντησει η δεν ηθελε να απαντησει.

Τα συμπερασματα δικα σας παιδες!!!!
Βρε σε τι χωρα ζουμε......τι καραγκιοζηδες εχουμε και μας κυβερνουν......ελεος!!!!!
Ελλάς το μεγαλείο σου.

Από τώρα μας λένε τι έχουμε να τραβήξουμε ..,. βρήκαν τον τρόπο να μας κόψουν το κυνήγι...η άθληση επιτρέπεται ...αλλά όχι το κυνήγι που δεν υπάρχει ποιο μοναχικη δραστηριότητα μακριά από όλους και από ολα

Δειτε από 25.44 και μετά...Τα νέα δεν είναι καλά
Λίγο πριν έγραψα αυτά σε άλλο θέμα

Κάποιοι διέδιδαν το Σάββατο το μεσημέρι ότι περιμένουν νέα ΚΥΑ για την άρση της απαγόρευσης του κυνηγιού που ανακοινώθηκε από το Χαρδαλιά την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα.
Και ότι αυτό θα γινόταν Σάββατο βράδυ....
Το έγραφαν και στα προφίλ τους στο f/b επικαλούμενοι πληροφορίες από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και άλλες ιστορίες....
Το Σαββατόβραδο πέρασε και μετά μας είπαν ότι το θέμα θα συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο της Τρίτης, οπότε περιμένουμε την Τρίτη το απόγευμα την άρση της απαγόρευσης. Λέμε τώρα...
Ο πρόεδρος της ΚΣΕ έχει ανακοινώσει ότι θα βγει στην διαδικτυακή εκπομπή των Κοσικινά-Ιορδάνογλου την Τρίτη το απόγευμα περιμένοντας προφανώς να ανακοινώσει την άρση της απαγόρευσης... μη μπορώντας να δεχτεί την ήττα του και το άδειασμα που έφαγε από το Χαρδαλιά την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα που ανακοίνωσε ότι θα πάει με κωδικό 6 στο 13033 το Σάββατο το πρωί στο Καραούλι. Αν δεν παρθεί απόφαση για άρση της απαγόρευσης του κυνηγιού(που είναι και το πιθανότερο), θα βγει άραγε στην εκπομπή?
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι μέχρι 30/11 θα συνεχιστεί η απαγόρευση του κυνηγιού ως έχει σήμερα. Δε θα γίνει άρση της απαγόρευσης.
Από κει και μετά, από 1/12 και έπειτα δηλαδή, κάτι μπορεί να γίνει και το κυνήγι να εξαιρεθεί από τις απαγορεύσεις, υπό τη βασική προϋπόθεση ότι θα έχουν πετύχει τα μέτρα και θα έχουν μειωθεί τα κρούσματα, οι θάνατοι, οι διασωληνωμένοι κτλ. Διαφορετικά η απαγόρευση θα συνεχιστεί.
Κι εμένα δε μου αρέσει η όλη κατάσταση, κι εγώ έχω πληρώσει για άδεια(περιφερειακή), αλλά καλό είναι να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και να ζούμε με την πραγματικότητα και όχι πέρα από αυτή.
Το να ζητάμε να μπορούμε να μετακινηθούμε παντού εντός νομού μόνιμης κατοικίας με σκοπό να κυνηγήσουμε, είναι αντίθετο στο λογική της καραντίνας και της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Αν τα μέτρα δεν αποδώσουν ετοιμαστείτε για περισσότερες απαγορεύσεις.

Kαταλαβαινουμε την συνηθεια αυτων των ανθρωπων που θελουν να πανε για κυνηγι....
Ολα αυτα τα χρονια με τους σκελετους κυνηγοπατερες,αυτο εχουμε καταφερει παιδες.
Να θεωρειται το κυνηγι μια απλη συνηθεια.Καλοφαγωτος ο παπαρος και σε καλη μερια!
Δεν ειναι τροπος ζωης,δεν ειναι ενστικτο,δεν ειναι αθληση αλλα μια κακια συνηθεια που
ειναι δευτερευουσα απο την βολτα ενος κατοικιδιου στην πολη.Αξιοι ολοι μας λοιπον!!!!

Kαταλαβαινουμε την συνηθεια αυτων των ανθρωπων που θελουν να πανε για κυνηγι....
Ολα αυτα τα χρονια με τους σκελετους κυνηγοπατερες,αυτο εχουμε καταφερει παιδες.
Να θεωρειται το κυνηγι μια απλη συνηθεια.Καλοφαγωτος ο παπαρος και σε καλη μερια!
Δεν ειναι τροπος ζωης,δεν ειναι ενστικτο,δεν ειναι αθληση αλλα μια κακια συνηθεια που
ειναι δευτερευουσα απο την βολτα ενος κατοικιδιου στην πολη.Αξιοι ολοι μας λοιπον!!!!
Όπως έγραψα σε παραπάνω μήνυμα είμαστε μειοψηφία που οι περισσότεροι δε μας χωνευουν και πολύ!

Δειτε από 25.44 και μετά...Τα νέα δεν είναι καλά
Επί του παρόντος...ναι δεν είναι καλά!

Παρόλα αυτά....τα δεδομένα αλλάζουν! Τίποτα δεν επιτρέπει μακρόπνοο σχεδιασμό. Είμαι σίγουρος ότι θα ξανακυνηγίσουμε μέσα στην τρέχουσα σεζόν...όπως είμαι και σίγουρος ότι θα υπάρξει και 3ο lockdown ίσως και 4ο αφού ο κορονοιός έδειξε ότι δεν έχει εποχικότητα..δηλαδή δεν παρουσιάζει ύφεση τους ζεστούς μήνες. Ακόμα και ο ερχομός ενός εμβολίου θέλει τουλάχιστον 6 έως 8 μήνες για να επιδράσει στην ανοσία του πλυθυσμού.

Η εξαγγελία Πέτσα τουλάχιστον εύχομαι να έβαλε πλέον φρένο σε όλους αυτούς που διεκδικούν τα χρήματα τους πίσω. Είμαι πολύ περίεργος τι θα πουν τώρα....αφού το οικονομικό αντίκτυπο θα διευθετυθεί στην επόμενη σεζόν.

Status
Not open for further replies.
Back