Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έχει συμβεί και στην Ελλάδα μία φορά σίγουρα πάλι εναντίον ηλικιωμένου
Και επειδή στο εξωτερικό έχει γίνει πολύ της μόδας και κάποια στιγμή η μόδα θα έρθει και εδώ, ο Θεός να φυλάει και να βάλει το χέρι του.....

Έχει συμβεί και στην Ελλάδα μία φορά σίγουρα πάλι εναντίον ηλικιωμένου
Και επειδή στο εξωτερικό έχει γίνει πολύ της μόδας και κάποια στιγμή η μόδα θα έρθει και εδώ, ο Θεός να φυλάει και να βάλει το χέρι του.....
Στην Εύβοια είχε συμβεί.
Τον χτύπησαν και του πήραν και το όπλο.
Δεν ξέρω τί έγινε, μ'αυτήν την υπόθεση.

Στην Εύβοια είχε συμβεί.
Τον χτύπησαν και του πήραν και το όπλο.
Δεν ξέρω τί έγινε, μ'αυτήν την υπόθεση.
Τους έπιασαν ένα ζευγάρι ήταν
Από Λαμία ο άντρας και από Πάτρα η γυναίκα εάν θυμάμαι καλά
Για το τι ποινή επιβλήθηκε ούτε και εγώ ξέρω

Φίλε μου όποιος και να βγεί,θα το εφαρμόσει.
Το θέμα είναι, να πιέσει όσο μπορεί η ΚΣΕ να εξαιρεθούν οι κυνηγετικοί σκύλοι,ως σκύλοι εργασίας.
Μα εχει εξαιρεθεί για όσους αποφασίσουν να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού και μην ξεχνάμε ότι η ρύθμιση αυτή έγινε τροποποιητικά μετά τις έντονες διαμαρτυρίες τόσο μέσω των συγκεντρώσεων που έγιναν ανά την Ελλάδα , αλλά και μετά το πολυ κράξιμο που φάγανε στην διαβούλευση για το νομοσχέδιο "Άργος περι ευζωιας των ζώων συντροφιάς "
Το γέλιο της υπόθεσης - πέραν του περιεχομένου- είναι ότι σε αυτό το νόμο έκτρωμα έδωσαν αυτό το όνομα.

Μα εχει εξαιρεθεί για όσους αποφασίσουν να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού και μην ξεχνάμε ότι η ρύθμιση αυτή έγινε τροποποιητικά μετά τις έντονες διαμαρτυρίες τόσο μέσω των συγκεντρώσεων που έγιναν ανά την Ελλάδα , αλλά και μετά το πολυ κράξιμο που φάγανε στην διαβούλευση για το νομοσχέδιο "Άργος περι ευζωιας των ζώων συντροφιάς "
Το γέλιο της υπόθεσης - πέραν του περιεχομένου- είναι ότι σε αυτό το νόμο έκτρωμα έδωσαν αυτό το όνομα.
Το γνωρίζω.Τράπεζα γενετικού υλικού, δεν υπάρχει.
Για αυτό λέω να εξαιρεθούν οι κυνηγετικοί σκύλοι,όπως οι σκύλοι του στρατού και της αστυνομίας.
Και οι ποιμενικοί, νομίζω.

Το γνωρίζω.Τράπεζα γενετικού υλικού, δεν υπάρχει.
Για αυτό λέω να εξαιρεθούν οι κυνηγετικοί σκύλοι,όπως οι σκύλοι του στρατού και της αστυνομίας.
Και οι ποιμενικοί, νομίζω.
Αφού δεν υπάρχει τράπεζα δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος.
Αυτός ήταν υποτίθεται και ο λόγος που δεν εφαρμόστηκε από το Μάρτιο του 22 όπως όριζε αρχικά ο νόμος

Αφού δεν υπάρχει τράπεζα δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος.
Αυτός ήταν υποτίθεται και ο λόγος που δεν εφαρμόστηκε από το Μάρτιο του 22 όπως όριζε αρχικά ο νόμος
Βρε μαζί σου κι εγώ.
Αλλά εδώ,δεν επικρατεί η λογική.

Βρε μαζί σου κι εγώ.
Αλλά εδώ,δεν επικρατεί η λογική.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα και ειδικά μέχρι τις εκλογές.
Ότι ανακοίνωση και να έβγαλε ο τάδε δήμος, πάει στον κάλαθο των αχρήστων.
Μετά τις εκλογές θα δούμε κι αν έχει γίνει τράπεζα.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα και ειδικά μέχρι τις εκλογές.
Ότι ανακοίνωση και να έβγαλε ο τάδε δήμος, πάει στον κάλαθο των αχρήστων.
Μετά τις εκλογές θα δούμε κι αν έχει γίνει τράπεζα.
Μέχρι τις εκλογές,θα μας αγαπήσουν και θα μας μισήσουν πολλοί...

Back