Πλακώσαν οι ρουφιάνοι...
Εχουμε προαχθεί σε σπάρους αγαπητέ.https://www.ihunt.gr/to-thrasos-toy-antikynigoy-petsa/
Να το διαβάσετε όλοι, πλησιάζει η ώρα της κάλπης και δεν πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου
Τους ντόπιους που τους κουβαλάνε,πότε θα τους μαζέψουν;
Καλα μην τρελαίνεσαι. Δεν θα αλλάξει τίποτα.Επιτέλους!
Από εδώ φάγανε πόδι φέτος!Καλα μην τρελαίνεσαι. Δεν θα αλλάξει τίποτα.
Μόνο για παροχή υπηρεσιών έχουμε καταντήσει και ορισμένοι το λένε και με υπερηφάνεια, λογικά δεν είμαστε άξιοι για τίποτα άλλο σε αυτή την χώρα....Τους ντόπιους που τους κουβαλάνε,πότε θα τους μαζέψουν;
Προσφέρουν λέει, στην τοπική οικονομία.
Κι απ'όπου περνάνε, δεν μένει φτερό.
Αν δεν γίνουν μηνύσεις δεν γίνεται τίποτα. Μεχρι στις ειδήσεις το είπαν και μάλιστα στο Μάνεση ανέφεραν οτι τουφεκίστηκαν απο κυνηγούς. Ας πάρει η ομοσπονδία θέση.
Άν γίνουν - λέμε άν - θα τύχουν κατάλληλης και σωστής αντιμετώπισης από τους δικαστές (που παίρνουν "γραμμή" από την εκάστοτε πολιτική εξουσία) ή θα πάνε στο αρχείο;Αν δεν γίνουν μηνύσεις δεν γίνεται τίποτα. Μεχρι στις ειδήσεις το είπαν και μάλιστα στο Μάνεση ανέφεραν οτι τουφεκίστηκαν απο κυνηγούς. Ας πάρει η ομοσπονδία θέση.
Ε τότε είμαστε χαμένοι!Άν γίνουν - λέμε άν - θα τύχουν κατάλληλης και σωστής αντιμετώπισης από τους δικαστές (που παίρνουν "γραμμή" από την εκάστοτε πολιτική εξουσία) ή θα πάνε στο αρχείο;
Πολύ σωστή διαπίστωση.Ε τότε είμαστε χαμένοι!
Ευρωπαϊκή Ένωση;Απορία ίσως κακ ηλίθια.
Εγώ για να αλλάξω σύλλογο και να πάω σε άλλον εντός Θεσσαλονίκης να βγάλω άδεια κυνηγιού μου ζήτησαν μόνιμη κατοικία, ΔΕΗ που να φαίνεται που μένω και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι.
Νομίζω άδεια κατοχής όπλου και βιβλιάριο σκύλου( αν έχω στην κατοχή μου).
Αυτοί (οι Ιταλοί) τι μόνιμη κατοικία δηλώνουν;
Με τι όπλα και που δηλωμένα βγάζουν άδειες;
Μήπως είναι και σύλλογοι στο κόλπο για να να βγει κανένα εξτραδακι μιας και συνεχώς μειώνονται οι δικές μας άδειες;