Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σε εκτροφείο είναι.
Μήπως έχει να κάνει με νέα εμβόλια;
Ρωτάω με αφέλεια!
Μάλλον, θα εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα και για να μας προστατεύσουν θα μας αναγκάσουν να εμβολιαστούμε κατα του νέου μεταλλαγμένου και καλα ιού. Θα μας κλείσουν στα πρότυπα κοβιτ μιας και ειμαστε εκπαιδευμένοι πλέον. καποιοι λένε ότι σκεφτονται να επιχειρήσουν ευγονική. Θα δείξει σε κανα 2 χρόνια το πολύ.

Μάλλον, θα εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα και για να μας προστατεύσουν θα μας αναγκάσουν να εμβολιαστούμε κατα του νέου μεταλλαγμένου και καλα ιού. Θα μας κλείσουν στα πρότυπα κοβιτ μιας και ειμαστε εκπαιδευμένοι πλέον. καποιοι λένε ότι σκεφτονται να επιχειρήσουν ευγονική. Θα δείξει σε κανα 2 χρόνια το πολύ.
Μπα δεν χρειάζεται, στην Αγγλία ανακαλυψανε νέο πολύ μεταδοτικό στέλεχος του κορονοιου....οπότε κατά Οκτώβρη, θα βγάλουν πάλι κάνα εμβολιακι για τη νέα μεταλαξη

Οσοι εχετε οπλα που εχει ληξει το δελτιο κατοχης αρκετο καιρο τρεξτε να κανετε ανανεωση. Αρχισε η αστυνομια και μοιραζει μυνησεις. Σε συγχωριανο μου του ηρθε χθες το οργανο στο σπιτι και του την παρεδωσε. Προ ημερων γειτονας μου αστυνομικος μου ειπε οτι εχει ερθει λιστα με ονοματα ατομων με ληγμενες οπλοκατοχες και ετοιμαζονται μυνησεις. Και να που αρχισαν....
Πάνω από όλα η νομιμότητα! Φυσικά το ότι τόσα εγκλήματα γίνονται με ΑΚ47 και πιστόλια (που ΦΥΣΙΚΑ) είναι αδήλωτα είναι άλλο θέμα...

Δεν ξέρω τι πρεπει να κάνουμε κ που να αποταθουμε ώστε να κατέβει αμεσα αυτό το βίντεο από το yt...
Αν έχετε κάτι να προτείνετε.....

Η αν βλεπει κάποιος από την ΚΣΕ ας επέμβει..

Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι πανω σε αυτό το βίντεο γιατί μα την Παναγία θα βρισω πολυ άσχημα κ δεν θέλω... 😡😡😡😡

Δεν ξέρω τι πρεπει να κάνουμε κ που να αποταθουμε ώστε να κατέβει αμεσα αυτό το βίντεο από το yt...

Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι πανω σε αυτό το βίντεο γιατί μα την Παναγία θα βρισω πολυ άσχημα κ δεν θέλω... 😡😡😡😡

Τι να σχολιασεις ρε Τασο? Δεν ειναι δουλεια μας να σχολιασουμε το βιντεο του καθε πανιβλακα. Αυτη ειναι δουλεια της ΚΣΕ. Χιλιες φορες το εχουμε πει , βαλε 10€ πανω στις αδειες και πληρωσε ενα βαρβατο νομικο και να ερχονται εξωδικα και μυνησεις σε κατι λουλες οπως αυτη στο βιντεο και να δεις πως κλεινουν τα στοματα που πετανε ασυναρτητες μαλακιες και σφιγγουν οι κωλοι ολων αυτων. Αυτο βεβαια στην περιπτωση που υπηρχε οργανωση και σοβαροτητα γιατι τωρα ενα καραφλο σκορποχωρι βλεπω εγω και τιποτε αλλο...

Τι να σχολιασεις ρε Τασο? Δεν ειναι δουλεια μας να σχολιασουμε το βιντεο του καθε πανιβλακα. Αυτη ειναι δουλεια της ΚΣΕ. Χιλιες φορες το εχουμε πει , βαλε 10€ πανω στις αδειες και πληρωσε ενα βαρβατο νομικο και να ερχονται εξωδικα και μυνησεις σε κατι λουλες οπως αυτη στο βιντεο και να δεις πως κλεινουν τα στοματα που πετανε ασυναρτητες μαλακιες και σφιγγουν οι κωλοι ολων αυτων. Αυτο βεβαια στην περιπτωση που υπηρχε οργανωση και σοβαροτητα γιατι τωρα ενα καραφλο σκορποχωρι βλεπω εγω και τιποτε αλλο...
Αν σφίξουν οι κωλοι θα αρέσει κιόλας στα αγόρια τους γτ όλες αυτές οι που….στρες τρώνε μπόλικο κρέας. Με φούντωσε με τις μαλακιες που είπε βραδιάτικο. :mad:

Από την φωνή και μόνο πρέπει να βάζει κρέας στο πορτμπαγκάζ...

Από την φωνή και μόνο πρέπει να βάζει κρέας στο πορτμπαγκάζ...
Από τη φωνή και μόνο καταλαβαίνεις ότι έχει θέμα στο μυαλό. Τέτοιοι άνθρωποι μας κάνουν πόλεμο. Έναν φυσιολογικό άνθρωπο δεν έχω βρει που να είναι αντίθετος με το κυνήγι και να έχει επιχειρήματα.

Τι να ασχοληθεις ρε Διρφαρα μου?
Με το 10χρονο ΛΟΑΤΚΙ???
Καμια συνοχη λογου,συντακτικο,γνωσεις,ειρμο κλπ...
Πηγε η ασυναρτησια γονατο...

Το κρατος της Αφρικης...(!)
Τα κυνηγανε σε κατι χωρες της Αφρικης,στην Αιγυπτο και στην Αραβια (!)..
Τα κυνηγανε σε ζωντανη μορφη (!),για να τα βαλουν σε τεραστια κλουβια (!)....
Ο κοσμος δεν εχει γνωρισει τι καρακαξες,τους λυκους κλπ και γι αυτο δεν τα συμπαθει και σε αυτο εχει παιξει ρολο η προπαγανδα των κυνηγων. (!)...

Αντε βγαλε συμπερασμα μετα...
Το κακο ειναι οτι ο καθε ασχετοαμπαλος που θα ακουσει αυτο το twink ΛΟΑΤΚΙ,πιστευει οτι αποκομισε και απορροφησε ολοκληρο τομο ζωολογιας...

Παρε "παλικαρι"

Σοβαρος...

Last edited:
Από τη φωνή και μόνο καταλαβαίνεις ότι έχει θέμα στο μυαλό. Τέτοιοι άνθρωποι μας κάνουν πόλεμο. Έναν φυσιολογικό άνθρωπο δεν έχω βρει που να είναι αντίθετος με το κυνήγι και να έχει επιχειρήματα.
Εδω ρε συ Βασιλη ελεγε η Μπομπολακη σε καναλι οτι τα γουρουνια πεφτουν στις κατοικημενες περιοχες γιατι οι κυνηγοι σκοτωσαν τα βελανιδια και ο "δημοσιογραφος" παρουσιαστης αντι να της πει τι λες μωρη τρελογρια , κουνουσε καταφατικα το κεφαλι. Δηλαδη θελει να εχει καποιος IQ στα ταρταρα για να ξεστομισει τετοια παπαρια σε πανελλαδικη εμβελεια και ακομα μικροτερο αυτος που συμφωνει μαζι του.

Τι να ασχοληθεις ρε Διρφαρα μου?
Με το 10χρονο ΛΟΑΤΚΙ???
Καμια συνοχη λογου,συντακτικο,γνωσεις,ειρμο κλπ...
Πηγε η ασυναρτησια γονατο...

Το κρατος της Αφρικης...(!)
Τα κυνηγανε σε κατι χωρες της Αφρικης,στην Αιγυπτο και στην Αραβια (!)..
Τα κυνηγανε σε ζωντανη μορφη (!),για να τα βαλουν σε τεραστια κλουβια (!)....
Ο κοσμος δεν εχει γνωρισει τι καρακαξες,τους λυκους κλπ και γι αυτο δεν τα συμπαθει και σε αυτο εχει παιξει ρολο η προπαγανδα των κυνηγων. (!)...

Αντε βγαλε συμπερασμα μετα...
Το κακο ειναι οτι ο καθε ασχετοαμπαλος που θα ακουσει αυτο το twink ΛΟΑΤΚΙ,πιστευει οτι αποκομισε και απορροφησε ολοκληρο τομο ζωολογιας...
Ετσι ειναι ρε φιλε. Ο καθε ασχετος μαλακας πεταει την μαλακια του και οι ακομα πιο ασχετοι που τον βλεπουν τα πιστευουν ολα. Κοιτα το πρωτο σχολιο απο κατω : μαγικο βιντεο λεει...

Εδω ρε συ Βασιλη ελεγε η Μπομπολακη σε καναλι οτι τα γουρουνια πεφτουν στις κατοικημενες περιοχες γιατι οι κυνηγοι σκοτωσαν τα βελανιδια και ο "δημοσιογραφος" παρουσιαστης αντι να της πει τι λες μωρη τρελογρια , κουνουσε καταφατικα το κεφαλι. Δηλαδη θελει να εχει καποιος IQ στα ταρταρα για να ξεστομισει τετοια παπαρια σε πανελλαδικη εμβελεια και ακομα μικροτερο αυτος που συμφωνει μαζι του.
Πες μου εναν δημοσιογραφο που δεν εχει IQ κουκουναριου?

Ετσι ειναι ρε φιλε. Ο καθε ασχετος μαλακας πεταει την μαλακια του και οι ακομα πιο ασχετοι που τον βλεπουν τα πιστευουν ολα. Κοιτα το πρωτο σχολιο απο κατω : μαγικο βιντεο λεει...
Ανεβασε αλλο βιντεο που μιλαει για το τι θα γινοταν αν απαγορευοταν τελειως το κυνηγι.
Του γραφει καποιος ενα σχολιο,σχετικα με διαχειριση,υπερπληθυσμους κλπ..
Του απανταει το παρακατω..
Ο τυπος ειναι εγκεφαλικα αναπηρος,καμμενο χαρτι....Εγω καηκα με αυτα που γραφει...

2

@peristerasp3πριν από 2 ημέρες
"Πολλά από τα παραδείγματα που δίνεις τα έχω ήδη απαντήσει μέσα από αρκετά βίντεο που μιλάω για το κοινωνική όπως τον υπερπληθυσμό τις ζημιές και οτιδήποτε οπότε δε θα κάτσω τώρα να τα απαντήσω ξανά ένα-ένα απλώς θα πω πως κάποια ζώα από τη φύση τους είναι φτιαγμένα να έχουν μεγάλους πληθυσμούς ας πούμε στην Αφρική έχει κοπάδι από είδη γαζέλας που μπορεί να φτάνουν και τα εκατοντάδες η και χιλιάδες είναι αυτό κάτι το παράλογο και τομή φυσικό? η αύξηση πληθυσμού των ζώων καταρχήν σημαίνει και πολλή τροφή άρα τα γουρούνια δεν έχουν πρόβλημα που λες ότι άμα μειωθούν θα ζούνε και τα ίδια καλύτερα γενικά όταν ένα ζώο είναι σε μεγάλο πληθυσμό σημαίνει ότι έχει τροφή και με το παραπάνω δες οι άνθρωπος από το μεσαίωνα και μετά που πλέον ξεπέρασαν όλες τις ασθένειες και τα θέματα καλλιέργιες τροφής ο πληθυσμός έχει φτάσει σε βαθμό αηδίας αλλά κανείς δεν λέει για μείωση του ανθρώπινου είδους που όντως είναι αρρωστημένα μεγάλος ο αριθμός και μη φυσικούς τώρα για λίγα παραπάνω γουρουνάκια θα κάνουμε συζήτηση που εννοείται πως αμφιβάλλω αν είναι όντως τόσα πολλά η παρουσιάζονται από κάποιους ως πάρα πολλά προκειμένου να έχουν συμφέρον και άλλοθι στο κυνήγι εγώ λοιπόν όπως το έχω πει και θα το ξαναπώ ο μόνος διαχειριστής είναι η φύση γιατί στους ανθρώπους αν δώσεις αυτό το δικαίωμα έστω και για καλό σκοπό στην αρχή πάλι θα καταλήξουμε στον άσκοπο θάνατο πολλών και διαφορετικών πλασμάτων Πίστεψε με η φύση άμα θέλει να εξολοθρεύσει κάτι θα το κάνει από τη μια μερα στην άλλη μία ίωση να δημιουργηθεί που χτυπάει τον χοίρο μπορεί να τα καταστρέψει όλα μέσα σε ένα χρόνο και πιο γρήγορα ίσως αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι πως η φύση έτσι δούλευε πάντα και δεν είναι κάτι καινούργιο ο υπερπληθυσμός ενός είδους μέσα στην ιστορία της εξέλιξης άμα ψάξεις θα δεις πάρα πολλά είδη που έχουν καταγραφεί να έχουν μεγάλους αριθμούς και τελικά απλώς εξαφανίστηκαν χωρίς καν κάποιο ιδιαίτερο λόγο Όσο για τους ανθρώπους που μου δίνεις σαν παράδειγμα δεν είναι κάτι το αξιολύπητο πιστεύω γιατί οι καλλιέργιες που λες κάποτε ήτανε στο δάσος του ζώου οπότε τι φταίει το ζω να πάει να βόσκει έχει ήταν κάποτε ο τόπος του το ζω κάνει αυτό που το διατάζει φύση του και αυτό που ήξερε να κάνει οι άνθρωποι εισέβαλαν στα δάση και έφτιαξα σπίτια και κτήματα οπότε δεν είναι τα θύματα άμα το γουρούνι πάει και τους φάει τα κολοκύθια γενικά οι αγρότες είναι αυτό που λέμε κάνεις τη βλακεία αλλά ζητάς και τα ρέστα για εμένα δεν έχουν άλλοθι κάτι τέτοια Όσο για τους λύκους και τα τσακάλια πιστεύω είναι πολύ λάθος το παράδειγμα σου μιας που είναι αρπακτικά άκρως προστατευόμενα και σε περίπτωση που σου διαφεύγει κυνηγάνε κατά πολύ τα γουρούνια οπότε υπάρχει φυσικός θηρευτής πολλά γουρούνια πολλά αρπακτικά δεν είναι δύσκολα μαθηματικά πιστεύω και θα κλείσω λέγοντας ότι δεν υπήρχαν πάντα άνθρωποι τότε τι γινόταν ποιος διαχειριζόταν την κατάσταση η φύση φυσικά και όπως έχω δει δεν υπάρχει καμία αρχαιολογική αναφορά που να λέει ότι κάποια προϊστορικά έχει πλάσματα που να φτάσουν σε τέτοιο βαθμό πληθυσμού του να φέραν καταστροφές το μόνο πλάσμα που έχει φτάσει σε αρρωστημένο αριθμό πληθυσμού είναι ο άνθρωπος και κάνει πολύ περισσότερες ζημιές σε ζώα και σε γενικότερα το οικοσύστημα δες μία λίστα με το τι μπορεί να κάνει ένα κοπάδι γουρουνιών τοπικά κιόλας γιατί δε ζουν και παντού και δες τι μπορεί να κάνει συνολικά το ανθρώπινο είδος παγκόσμιος και σε τι χρόνο δε νομίζω μετά από αυτή τη σύγκριση να πιστεύεις ακόμα πως τα υπόλοιπα ζώα που μπορεί να έχουν λίγο παραπάνω αριθμό ότι είναι το χειρότερο πράγμα που υπάρχει σ’ αυτό τον πλανήτη"

Back