Τίποτα δεν είναι τυχαίο!Ντοκ,βλέπω μια ροπή σου προς τις διανοίξεις,κώνους,αλεζουαρ,λιπαντικα...
Μήπως ήθελες να γίνεις τορναδορος και κάπου στην πορεία το είδες διαφορετικά?
Τίποτα δεν είναι τυχαίο!Ντοκ,βλέπω μια ροπή σου προς τις διανοίξεις,κώνους,αλεζουαρ,λιπαντικα...
Μήπως ήθελες να γίνεις τορναδορος και κάπου στην πορεία το είδες διαφορετικά?
Οδοντίατρος είσαι …. Ευχάριστο δεν θα Πάρο!!! Να ξέρεις είμαι καλό παιδί πλένω τα δόντια μου κάθε μέρα !!!!Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Δεν είμαι οδοντίατρος Ηλία.Οδοντίατρος είσαι …. Ευχάριστο δεν θα Πάρο!!! Να ξέρεις είμαι καλό παιδί πλένω τα δόντια μου κάθε μέρα !!!!
Του λες ότι σίγουρα δεν θα βάλεις χέρι στο στόμα του!!Δεν είμαι οδοντίατρος Ηλία.
Τώρα πώς του το λες με τρόπο τι γιατρός είμαι????
Ωρε πουστι μου !!!!! Είμαι καθαρός έχω κάνη υπέροχο… προστάτης φυσιολογικός δάκτυλο δεν έχω φάει ( μόνο μια Εγγλεζά πήγε να κάνη το λάθος και την άφησα να συνεχίσει!!!! μόνη )Του λες ότι σίγουρα δεν θα βάλεις χέρι στο στόμα του!!
Από μπροστά...
Ναι ρε Λιάκο,μην φοβάσαι!Ωρε πουστι μου !!!!! Είμαι καθαρός έχω κάνη υπέροχο… προστάτης φυσιολογικός δάκτυλο δεν έχω φάει ( μόνο μια Εγγλεζά πήγε να κάνη το λάθος και την άφησα να συνεχίσει!!!! μόνη )
Αυτό είναι"που πας ρε Καραμητρο",όχι με τρόπο!
Τρόπος εξέτασης στην Μύκονο προφανώς...
Δεν φοβούνται οι άντρες Ωρε… αλλά να πας εσει εγώ θα κατσο στην πόρτα!!!!!Ναι ρε Λιάκο,μην φοβάσαι!
Καλό παιδί o Bill!
Αν κλειδώσει την πόρτα με το που θα μπεις είναι για ν'αφησει έξω κάτι περίεργους...
Υπέροχο θα στο κάνει κι αυτός,με λιιιγο λιπαντικό!
Χαίρε βάθος απροσμέτρητον.Λιμαρουν το αλεζουαρ τώρα, πόσους πόντους θα μας κάνουν τον κώνο θα δείξει.....
Πες ντρίλας.Δεν είμαι οδοντίατρος Ηλία.
Τώρα πώς του το λες με τρόπο τι γιατρός είμαι????
Ο Duca είναι συνάδελφος οδοντίατρος; Δεν το ήξερα,τώρα το μαθαίνω!Οδοντίατρος είσαι …. Ευχάριστο δεν θα Πάρο!!! Να ξέρεις είμαι καλό παιδί πλένω τα δόντια μου κάθε μέρα !!!!
Κατά μία έννοια ναι!Αλλά ειναι για τα δόντια άλλης τρύπαςΟ Duca είναι συνάδελφος οδοντίατρος; Δεν το ήξερα,τώρα το μαθαίνω!
Όμως δεν έχει δόντια αυτή η οπίσθια τρύπα...Κατά μία έννοια ναι!Αλλά ειναι για τα δόντια άλλης τρύπας
Μπα μην το λες.Ξερεις πόσοι το βάζουν ξύλο και το βγάζουν ροκανίδι?ΟυουουΌμως δεν έχει δόντια αυτή η οπίσθια τρύπα...
Λέγε τί ξέρεις.λοιπον ,ληγει αισιοδοξια ,ολα ειναι θεμα χρονου ,θα πανε ολα καλα οπως τα περιμενουμε παρα της κιτρινες φωνες
Ληγει η αισιοδοξια μας???λοιπον ,ληγει αισιοδοξια ,ολα ειναι θεμα χρονου ,θα πανε ολα καλα οπως τα περιμενουμε παρα της κιτρινες φωνες.