Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για το κυνηγι και πιστευω οτι θα δουμε ασχημα πραγματα ισως και απο φετος.Σημασία έχει ότι συνδιαλέγονται,με το υπουργείο.
Και παίρνουν στα σοβαρά άτομα,που λένε ο,τι οι κυνηγοί, <<σκοτώνουν>>τα βελανίδια!
Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για το κυνηγι και πιστευω οτι θα δουμε ασχημα πραγματα ισως και απο φετος.Σημασία έχει ότι συνδιαλέγονται,με το υπουργείο.
Και παίρνουν στα σοβαρά άτομα,που λένε ο,τι οι κυνηγοί, <<σκοτώνουν>>τα βελανίδια!
Θέμα χρόνου,είναι.Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για το κυνηγι και πιστευω οτι θα δουμε ασχημα πραγματα ισως και απο φετος.
Αυτό κατάλαβα και γω για αυτό ρώτησα γτ λεω δεν παίζει να γράφει αυτά το ΔασαρχειοΤο εχουμε ξαναπει , αυτη η μπουρδελοσελιδα δεν ειναι επισημη του Δασαρχειου. Σελιδα αντικυνηγων και οικωλογων ειναι.
Οσο για το κειμενο των οικωλογων η ασχετοσυνη τους φαινεται στην απαιτηση της απαγορευσης των επιβλαβων. Επισης απο αυτο το σημειο φαινεται οτι κανενας απο αυτους δεν εχει πατησει το ποδι του στην υπαιθρο...
Kανονικά αυτό που κάνουν νομίζω ότι λέγεται ''αντιποίηση Αρχής''. Έστω και αν γίνεται έμμεσα...Αλλά η κυνηγετική ηγεσία μας ΓΙΑΤΙ δεν αντιδρά με δικηγόρους;Οι τύποι αποθρασύνονται έτσι!Το εχουμε ξαναπει , αυτη η μπουρδελοσελιδα δεν ειναι επισημη του Δασαρχειου. Σελιδα αντικυνηγων και οικωλογων ειναι.
Οσο για το κειμενο των οικωλογων η ασχετοσυνη τους φαινεται στην απαιτηση της απαγορευσης των επιβλαβων. Επισης απο αυτο το σημειο φαινεται οτι κανενας απο αυτους δεν εχει πατησει το ποδι του στην υπαιθρο...
Καταγγέλει α για παράνομη χρήση ονόματος που μπορούμε να κάνουμε!!!! Η ΚΣΕ τη κάνει μηναρι όρθια!!!!Καλώς τα παιδιά.
https://dasarxeio.com/2023/07/05/126388/
Αφού δεν κάνει, το ίδιο,το δασαρχείο...Καταγγέλει α για παράνομη χρήση ονόματος που μπορούμε να κάνουμε!!!! Η ΚΣΕ τη κάνει μηναρι όρθια!!!!
Τί είναι αυτός;Ωχ Ωχ Αραβωσης να φυλάει ο Θεός
Καράβι που αργεί σκ@τα είναι φορτωμένο. Έτσι λέει μια παροιμία.
Αστα Κυριακο στο περιβάλλον είναιΤί είναι αυτός;
Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ότι θέλουμε αλλά τα προβλήματα είναι 2Θα μπορουσαμε και μεις να φτιαξουμε πχ e-dasarxeio
Ρε αυτός Μαρινακης τους έχει καταστρέψει όλους.Το εχουμε ξαναπει , αυτη η μπουρδελοσελιδα δεν ειναι επισημη του Δασαρχειου. Σελιδα αντικυνηγων και οικωλογων ειναι.