Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σε άρθρο της η καθημερινής που αναφέρεται στα γαϊδούρια και στα άλογα που σέρνουν και κουβαλάνε στην πλάτη του τους τουρίστες, δεν χάνει την ευκαιρία να αναφερθεί ,έστω και με 5 αραδες όλες κι όλες και να τα παρει ολα σβαρνα. Σκυλιά ,ράτσες, ,εκτροφείς και κυνήγι στοχοποιήσει.

"Στη χώρα μας, έχουν γίνει σωστά βήματα για τους αδέσποτους σκύλους και τις γάτες, για το σπάσιμο της λογικής της ράτσας, των «εκτροφέων» και του κυνηγιού ως φυσιολογικού τρόπου να συνυπάρχεις με τη φύση."

Στη χώρα μας, έχουν γίνει σωστά βήματα για τους αδέσποτους σκύλους και τις γάτες,
Αυτό πως προκύπτει ; Τα αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή μου έχουν γίνει μεγάλο πρόβλημα που διαρκώς επιδεινωνεται. Τα άλλα που γράφει μετά δυσκολεύομαι να τα καταλάβω.

Σε άρθρο της η καθημερινής που αναφέρεται στα γαϊδούρια και στα άλογα που σέρνουν και κουβαλάνε στην πλάτη του τους τουρίστες, δεν χάνει την ευκαιρία να αναφερθεί ,έστω και με 5 αραδες όλες κι όλες και να τα παρει ολα σβαρνα. Σκυλιά ,ράτσες, ,εκτροφείς και κυνήγι στοχοποιήσει.

"Στη χώρα μας, έχουν γίνει σωστά βήματα για τους αδέσποτους σκύλους και τις γάτες, για το σπάσιμο της λογικής της ράτσας, των «εκτροφέων» και του κυνηγιού ως φυσιολογικού τρόπου να συνυπάρχεις με τη φύση."

Κάθε χρόνο τα ίδια...

Το θέμα είναι τι άκρες έχουν και πως επηρεάζουν τον αρμόδιο Υφυπουργό για θέματα θήρας...
Νομίζω ο Ταγαράς ήταν ξανά σε αυτό το πόστο παλαιότερα...δεν θυμάμαι να είχαμε προβλήματα...
Θα δούμε...κοντή γιορτή...

Κάθε χρόνο τα ίδια...

Το θέμα είναι τι άκρες έχουν και πως επηρεάζουν τον αρμόδιο Υφυπουργό για θέματα θήρας...
Νομίζω ο Ταγαράς ήταν ξανά σε αυτό το πόστο παλαιότερα...δεν θυμάμαι να είχαμε προβλήματα...
Θα δούμε...κοντή γιορτή...
https://www.ihunt.gr/anatropi-o-k-skylakakis-armodios-ypoyrgos-gia-to-kynigi/

Αυτά για να καταλάβω τώρα τα θέλει το Δασαρχειο ??
Το εχουμε ξαναπει , αυτη η μπουρδελοσελιδα δεν ειναι επισημη του Δασαρχειου. Σελιδα αντικυνηγων και οικωλογων ειναι.
Οσο για το κειμενο των οικωλογων η ασχετοσυνη τους φαινεται στην απαιτηση της απαγορευσης των επιβλαβων. Επισης απο αυτο το σημειο φαινεται οτι κανενας απο αυτους δεν εχει πατησει το ποδι του στην υπαιθρο...

Back