Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλα ρε παιδια να τουφεκισεις τρυγονι οσο παρανομο και καταπτυστο να ειναι το "καταλαβαινω". Τα χελιδονια???? Ποιος μαλακας και γιατι τα τουφεκαει???
απο εκη καταλαβαινης οτι δεν ειναι κυνηγοςςςς μαλλων το περναη για τρυγονιιιιι .sarcastic.

Τα χελιδονια???? Ποιος μαλακας και γιατι τα τουφεκαει???
Υπάρχουν οι βλάκες και οι άσχετοι.
Ξέρω τρεις περιπτώσεις, οι δύο μπροστά μου και η μία μού τη διηγήθηκε φίλος (και με φωτό πειστήριο).
Μπροστά μου, έχω δει στα μπασιματα του Οκτώβρη για τσίχλες έναν να τουφεκαει χελιδόνια, ευτυχώς δεν πέτυχε κανένα, έβαλα τις φωνές και το σταμάτησε.
Κι άλλη μία, Σεπτέμβρη, έναν που έβλεπε χελιδόνια και τα περνούσε για μελισσουργους (δεν τουφεκουσε ευτυχώς).
Παρόμοιο μού είχε διηγηθεί και φίλος για έναν, που του είχε στείλει φωτό όλο καμάρι, ότι πέτυχε μελισσουργο και ήταν χελιδόνι.
Την κατηγοριοποίηση (βλάκας/άσχετος) την αφήνω επάνω σας.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ φωνάζει από μακρυά από τους οικολόγους και όλους τους πολέμιους του κυνηγίου για να βρουν αφορμες να κόβουν ένα ένα τα θηράματα μέχρι να απαγορεύσουν τελείως το κυνήγι αλλά ποιος θα τους βάλει φρένο το κεφάλι ταψί που δεν τον νοιάζει τίποτα και άφησε και μας έκοψαν το κυνήγι στην ψευτο πανδημία?

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ φωνάζει από μακρυά από τους οικολόγους και όλους τους πολέμιους του κυνηγίου για να βρουν αφορμες να κόβουν ένα ένα τα θηράματα μέχρι να απαγορεύσουν τελείως το κυνήγι αλλά ποιος θα τους βάλει φρένο το κεφάλι ταψί που δεν τον νοιάζει τίποτα και άφησε και μας έκοψαν το κυνήγι στην ψευτο πανδημία?
Μα το site αυτο των οικολογων ειναι.

Α καλά και δεν βγαίνει κάποιος από αυτούς που ζουν σαν κηφηνες και λένε ότι είναι πρόεδροι των κυνηγών να ρίξει καμία απειλή για μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση να δεις ποτε θα στρώσουν. Και δεν θα έπρεπε και εμείς να αναπαράγουμε τέτοιες μαλακιες

Του δασαρχείου πάντως δεν είναι σίγουρα.
Το γράφει κιόλλας

https://dasarxeio.com/όροι-χρήσης/

"Περιορισμός ευθύνης
Η χρήση που κάνετε σ’ αυτόν εδώ τον ιστότοπο έγκειται στη δική σας ευθύνη. To dasarxeio.com δεν είναι ιστότοπος της Δασικής Υπηρεσίας ούτε οποιασδήποτε άλλης δημόσιας αρχής. Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές αυτού του ιστότοπου για οποιαδήποτε ταύτιση με ιστότοπους δημοσίων αρχών."

Το γράφει κιόλλας

"Περιορισμός ευθύνης
Η χρήση που κάνετε σ’ αυτόν εδώ τον ιστότοπο έγκειται στη δική σας ευθύνη. To dasarxeio.com δεν είναι ιστότοπος της Δασικής Υπηρεσίας ούτε οποιασδήποτε άλλης δημόσιας αρχής. Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές αυτού του ιστότοπου για οποιαδήποτε ταύτιση με ιστότοπους δημοσίων αρχών."
Αυτό λεω κι εγω....
Δεν ηξερα παντως οτι επιτρέπεται ??? να φτιαχνεις site και να το ονομαζεις οπως θες. Δηλαδη εγω μπορω να φτιαξω ενα site με ιατρικα θεματα και να το ονομασω ypourgeioygeias.com ;

Αυτό λεω κι εγω....
Δεν ηξερα παντως οτι επιτρέπεται ??? να φτιαχνεις site και να το ονομαζεις οπως θες. Δηλαδη εγω μπορω να φτιαξω ενα site με ιατρικα θεματα και να το ονομασω ypourgeioygeias.com ;
Έλα ντε! Το κακό πάντως γίνεται.

Προσέξτε τους τίτλους "Κυνηγοί".
Ενώ το άρθρο, αναφέρεται, σε λαθροθήρες.

https://www.lifo.gr/now/perivallon/zakynthos-sfagi-hiliadon-prostateyomenon-
trygonion-apo-kynigoys?amp

https://www.zougla.gr/webtv/greece/...opsia-tis-epitropis-enantia-sti-sfagi-poulion
Το θέμα είναι ότι εξαιτίας κάποιων ηληθίων, για να μην πω τίποτα χειρότερο,μπήκαμε πάλι στο στόχαστρο των αντικυνηγων, παραμονές ρυθμιστικής...δεν με ενοχλεί ο τίτλος κυνηγός ή λαθροθηρας, γιατί όταν ανοίξει το κυνήγι και αυτοί κυνηγοί θα λέγονται

Last edited:
Το θέμα είναι ότι εξαιτίας κάποιων ηληθίων, για να μην πω τίποτα χειρότερο,μπήκαμε πάλι στο στόχαστρο των αντικυνηγων, παραμονές ρυθμιστικής...δεν με ενοχλεί ο τίτλος κυνηγός ή λαθροθηρας, γιατί όταν ανοίξει το κυνήγι και αυτοί κυνηγοί θα λέγονται
Kαι ποιος σου λέει ότι ήταν κυνηγοι και λαθροκυνηγοι και όχι αυτοί οι ίδιοι που έβγαλαν το θέμα? Σε όλους τους πολέμους πρωταρχικό ρόλο παίζει η προπαγάνδα

Το θέμα είναι ότι είναι λαθροκυνηγοί.
Δεν είναι κυνηγοί.
Και το κυνήγι όταν ανοίξει,πάλι λαθροκυνηγοί θα είναι.

Το γράφει κιόλλας

"Περιορισμός ευθύνης
Στο Δασαρχείο άραγε, έχουν πάρει πρέφα για την χρήση του ονόματος;

Αυτό λεω κι εγω....
Aν είχαμε πραγματικό Κράτος,θα τους έκοβαν τα πόδια για κάτι τέτοιο!! .no.

Υπάρχει και άλλη σελίδα με όνομα ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ που και αυτή δεν έχει καμία σχέση με την κρατική υπηρεσία. Εκεί να δείτε τί γίνεται από αντικυνηγητικο παραλήρημα. Είναι λέει δασικών υπαλλήλων τάχα, και δημοσιεύουν πληθώρα ζωοφιλοι και αντικυνηγοι.

Υπάρχει και άλλη σελίδα με όνομα ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ που και αυτή δεν έχει καμία σχέση με την κρατική υπηρεσία. Εκεί να δείτε τί γίνεται από αντικυνηγητικο παραλήρημα. Είναι λέει δασικών υπαλλήλων τάχα, και δημοσιεύουν πληθώρα ζωοφιλοι και αντικυνηγοι.
Αυτα ομως ο καραφλοκορακας δεν τα βλεπει. Μια ζωη δεχομαστε πυρα απο παντου και οι απαντησεις ειναι απειροελαχιστες.

Αυτα ομως ο καραφλοκορακας δεν τα βλεπει. Μια ζωη δεχομαστε πυρα απο παντου και οι απαντησεις ειναι απειροελαχιστες.
ψάχνει γουρούνια να τους κάνη εμβόλια για την νόσο τον χοίρων.. δεν πρόλαβενη ο άνθρωπος!!!!

Back