Mafia Calabria
Moderator
Τα πάντα για τις πυριτιδες που χρησιμοποιουμε.
Τι να πρωτογραψω γι αυτες τις εχω δοκιμασει σχεδον ολες αλλα με αυτες που εμεινα ειναι η sipe απο οταν ξεκινησα να γεμιζω εδω και 9 χρονια και με τις mb32 και mb36 πυριτιδαρες για τα δραμια και τα μονοβολα μου και το βαρυ πυροβολικο μου πολυ εξιδεικευμενο η sp2..φετος θα προσθεσω και την psb1 για περδικα και τσιχλες αφου οι mb ειναι σε ελλειψη
S4 και τα μυαλά στα κάγκελα! Παλαιότερα είχα και μπόλικη hiskor 700X αλλά δυστύχως τελείωσε! Επίσης την παλιά GM3 την γούσταρα τρελά, τώρα κάνει μόνο για προσάναμα...
Με ποια πυριτιδα θελεις Μανο..και σε τι αποστασεις τα θες;Μίλτο για πες σε παρακαλώ τη συνταγή για 9βολο-10βολο αν έχεις. Σε ευχαριστώ.
Με ποια πυριτιδα θελεις Μανο..και σε τι αποστασεις τα θες;
Λοιπον για πυκνο μερος ανετα πατας με αυτο τα 35-40 γιατι πυκνο σε μας ειναι βαρια τοσοΤην συνταγή που σου έχει δουλέψει καλύτερα για πυκνό μέρος με γρήγορες τουφεκιές μαξ 50 μέτρα.
Με πρόλαβες πάνω που ρώταγαΌσο αφορά αν δουλεύουν στην υγρασία...
όλα είναι θέμα στησίματος...
Πού το διάβασες αυτό Κώστα?Μπορεί κάποιος να γράψει για τις Ισπανικές πυρίτιδες ονομασίες και με τι καιρό τις χρησιμοποιούμε και για πόσα γραμμάρια είναι η κάθε μία γιατί από το λίγο που έψαξα για τις περισσότερες γράφουν ότι γενικά πρέπει να αποφεύγεται η σχετική υγρασία....δεν μου λέει και πολλά![]()