Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την έχετε ρίξει την mg2; Εγώ που έριξα κάτι mythos 4 αρια στα 36 γρ δεν....:rolleyes:. Σαν πολύ γρήγορα είναι για τα γούστα μου.
Την εχω ριξει εγω σε ιδιογωμοση στα 40 γρ σε πολυ χωντρα σκαγια παρα πολυ γριγορη για τετοια φορτια η μονη που συγγρηνετε με τοις αμερηκανηκες αλλα μην την πεεημενετε δεν προκητε να ερθει ενας μονο την εχει και θα γεμησει δραμια και μονοβολλα απο δοκημες εχει πιασει τα 470 μδ με ππιεσεις περυπου στα 900

Την εχω ριξει εγω σε ιδιογωμοση στα 40 γρ σε πολυ χωντρα σκαγια παρα πολυ γριγορη για τετοια φορτια η μονη που συγγρηνετε με τοις αμερηκανηκες αλλα μην την πεεημενετε δεν προκητε να ερθει ενας μονο την εχει και θα γεμησει δραμια και μονοβολλα απο δοκημες εχει πιασει τα 470 μδ με ππιεσεις περυπου στα 900
Στο δρόμο είναι μαζί με άλλες κυριες από Ιταλία....

Last edited:

Εκτός από το Σουρουτζίδη στον οποίο αναφέρεσαι , θα τη φέρει και ο Θεοδωρίδης.
Μου το επιβεβαίωσε σήμερα , τέλος Μαΐου θα είναι εδώ !! :cool:

Εκτός από το Σουρουτζίδη στον οποίο αναφέρεσαι , θα τη φέρει και ο Θεοδωρίδης.
Μου το επιβεβαίωσε σήμερα , τέλος Μαΐου θα είναι εδώ !! :cool:
Δεν αναφερωμε στον σουρουνζιδη ενας αλλος ειναι μην εισαι και τοσο σηγουρος αν θα την εχει ο θεοδωριδης η παρτηδα θα ερθει ποιο μετα και σε μικρη ποσοτητα δεν νομξζω να τη διαθεσει

Δεν αναφερωμε στον σουρουνζιδη ενας αλλος ειναι μην εισαι και τοσο σηγουρος αν θα την εχει ο θεοδωριδης η παρτηδα θα ερθει ποιο μετα και σε μικρη ποσοτητα δεν νομξζω να τη διαθεσει

Κοντός ψαλμός αλληλούια . Ίδωμεν .............

Στη δεκαετία του 1970, η φινλανδική πυρίτιδα RKK0 ήταν ευρέως διαδεδομένη, μια μονοβασική που κυμαίνεται χάρη στην εξαιρετική ελαστικότητά της από 34γρ υψηλής ταχύτητας σε magnum 45/46γρ με βέλτιστη χρήση τα 36/40.
Η MG2 μπορεί να απέχει ηλικιακά απο την παλιά φινλανδική όμως η περιοχή καύσης κυμαίνεται ακριβώς μέσα στα όρια της RKK0.
Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις η Μπολονεζα παρέχει εξαιρετικές αρχικές ταχύτητες.
Όπως πάντα συμβαίνει εάν ψάχνετε να φτάσετε σε ένα υψηλό Vo τότε θα πρέπει να ασχοληθείτε με τους παράγοντες που δρουν. Για να ξεπεραστεί η πρόκληση εκτός από την τέλεια βαθμονόμηση της δόσης απαιτούνται ορισμένα βασικά στοιχεία, σκληρό μόλυβδο 5% αντιμόνιο κατά προτίμηση επινικελωμένο, επιλεγμένο.

Νικολη το ποιο δυσκολο ειναι να ρηθμηστη η καμπυλη καυσης ωστε να παρεις την μεγηστη δυνατή προοδευτηκοτητα.....

Το V0 και V1.5 πηστευω ειναι δευτερευωντα....

Γιωργο ακουγεται οτι ο Γιαννης αντι για μπαχαρια στο φαγητο βαζει sipe γιατι το νοστιμιζει καλυτερα
Χαχαχαχαχσχαχαχαχς κάτι έχω ακούσει... νομίζω την κάνει και τσάι μαζί με αυτό που μαζεύει από τον Ψηλορείτη όταν τον πιάνει ο λαιμός του .sarcastic..sarcastic.

Η Σιπε στο εικοσαρι δεν της κάθεται άλλη εύκολα διπλα της .
Μόνο η ΜΒ και η ΑΟ
άμα με το καλό έρθει η MG2 θα την δοκιμάσουμε να δουμε τι κανει
Θα σας πρωτεινα να μην την πάρετε, αφήστε να την πάρουμε εμεις και θα σας πουμε μετα τα αποτελέσματα.
Δεν θα ειναι και τοσο καλη όσο λένε, λόγια και κουσελια του κόσμου.

Η Σιπε στο εικοσαρι δεν της κάθεται άλλη εύκολα διπλα της .
Μόνο η ΜΒ και η ΑΟ
άμα με το καλό έρθει η MG2 θα την δοκιμάσουμε να δουμε τι κανει
Θα σας πρωτεινα να μην την πάρετε, αφήστε να την πάρουμε εμεις και θα σας πουμε μετα τα αποτελέσματα.
Δεν θα ειναι και τοσο καλη όσο λένε, λόγια και κουσελια του κόσμου.
Εκει πρεπει να παει παρα πολυ καλα στο 20αρη..ειδικα για φερμαριστα πρεπει να ειναι φανταστικη..ενα καλο με το διαμετρημα αυτο ειναι οτι λογω μικροτερου θαλαμου καυσης καις πολλες πυριτιδες και βγαζεις και ταχυτητες

Αν ειναι η παλια μπαινω το πρωι στο καραβι και ερχομαι να παραλαβω..κανει κατι ωραια φυσιγγακια χαρτινα με 6.45
Οχι κ τοσο παλια,αποκλειστικος εισαγωγευς Μπουσουλας...sarcastic.
Δεν αξιζει τον κοπο ρε Μιλτο γιατι εχω λιγη...
Αλλιως θα στην εστελνα γιατι χαμενη θα παει..
Αυτα πρεπει να πηγενουν στα καταλληλα χερια που θα τα συνδιασουν ομορφα με αλλα υλικα της ιδιας εποχης......

Status
Not open for further replies.
Back