Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Προβλεπο ετσει να κηνιγαμε πλεον στα καρτερια και οχη μονο.επηστροφη στην παραδοση .very funny. .hunter.
Έτσι προβλέπω κι εγώ ... και μάλιστα θα πρέπει να τη φτιάχνουμε μόνοι μας τη μαύρη μπαρούτη !!! μη σου πω και τα τουφέκια !!! :rolleyes:
Αφού οι "σοφοί νομοθέτες μας" φρόντισαν να την απαγορέψουν ... Η μοναδική χώρα στον κόσμο !!! .hair.
Δηλαδή, θέλουμε δε θέλουμε, ξανά στην παρανομία ... !!! .sarcastic.

Έτσι προβλέπω κι εγώ ... και μάλιστα θα πρέπει να τη φτιάχνουμε μόνοι μας τη μαύρη μπαρούτη !!! μη σου πω και τα τουφέκια !!! :rolleyes:
Αφού οι "σοφοί νομοθέτες μας" φρόντισαν να την απαγορέψουν ... Η μοναδική χώρα στον κόσμο !!! .hair.
Δηλαδή, θέλουμε δε θέλουμε, ξανά στην παρανομία ... !!! .sarcastic.
Μαγος εισε .big smile.

Πολύ σωστά, με προσεκτική σκόπευση, έχει μεγάλες δυνατότητες
Κωστή εύγε! :)

Και να φανταστείς υπάρχει ακόμα αμφιβολία και δυσπιστία σε πολλούς αν πέφτει μια Πέρδικα με τις ονομαστικές γομώσεις των 27 γρ. του Cal.16 και 25γρ. του Cal.20...

Εγώ σου βγάζω το καπέλο....shake hands.

topic.

Καινούργια παρτίδα από παραδοσιακόυς μπαρουτόμυλους Δημητσάνας!

Καλα κανεις και το διακωμωδεις....γιατι αλλιως θα τρελαθουμε....
Για ΤΕΚΝΑ πουληθηκε αυτη η πυριτιδα...
Ρωταω να δω ποια ειναι....εγω δεν την ξερω....για να μην την πεταξει ο φιλος που την αγορασε!!

Τεκνα δεν υπαρχει περιπτωση....μα απο παζαρι την αγορασε;;;:oops:

Σε μαγαζι με κυνηγετικα ειδη στην Καστορια!!!
Πηρα τον καταστηματαρχη....ουτε αυτος ξερει ποια ειναι....Τεκνα εγραφε το βαρελακι μου ειπε...
Καμια σχεση με ΤΕΚΝΑ του ειπα...
Θα παρει τηλ. να του πουν ποια ειναι...ετσι μου ειπε!!

Σε μαγαζι με κυνηγετικα ειδη στην Καστορια!!!
Πηρα τον καταστηματαρχη....ουτε αυτος ξερει ποια ειναι....Τεκνα εγραφε το βαρελακι μου ειπε...
Καμια σχεση με ΤΕΚΝΑ του ειπα...
Θα παρει τηλ. να του πουν ποια ειναι...ετσι μου ειπε!!
Πω πω ρε παιδια...ενταξει...

Κουζουλε μου δωσε σεταπ να την δοκιμασω....Για ποσα γραμμαρια ειναι ???
Ωρεα αρχησε απο 1,75χ32 αν ειναι ισπανηκη θα σου δοση ενα 380+ αν ειναι βελοξ θα δοση 360.αστερι.αν ειναι βελοξ θελη 1,90χ32 και εχει πρωοδευτικοτητα 36γρ.παντα με δηνατο καψηλη.δοκιμασε και βλεπουμε.εχω σεταπ πολα και για της 2.αν ειναι ισπανηκη μεχρει 34 ενοητε

Ωρεα αρχησε απο 1,75χ32 αν ειναι ισπανηκη θα σου δοση ενα 380+ αν ειναι βελοξ θα δοση 360.αστερι.αν ειναι βελοξ θελη 1,90χ32 και εχει πρωοδευτικοτητα 36γρ.παντα με δηνατο καψηλη.δοκιμασε και βλεπουμε.εχω σεταπ πολα και για της 2.αν ειναι ισπανηκη μεχρει 34 ενοητε

Eισαι ΑΡΧΗΓΟΣ....Θα γεμισω τωρα....αυριο θα σου πω κουζουλε μου!!!
ΧΙΛΙΑ ευχαριστω Κρητικαρε !!!.shake hands.

Eισαι ΑΡΧΗΓΟΣ....Θα γεμισω τωρα....αυριο θα σου πω κουζουλε μου!!!
ΧΙΛΙΑ ευχαριστω Κρητικαρε !!!.shake hands.
Εχει να πεση μπουγαδα και βαφτισμα τωρα με τετιες τημεςςς .big smile. ο θεος να τον ληπιθη μην μου βαφτηση εμενα αλη,να βρει τριπα να χοθη.και γενικα καλο θανε αν δεν ειμαστε απολητος σηγουρη το πια ειναι,να ροταμε εδω να βγαζουμε ακρη

Status
Not open for further replies.
Back