Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλά με τις τιμές στα ύψη να δεις τι καλά θα μάθεις να δουλεύεις και κονγκολέζικες μπαρούτες
Σταμάτησε η παραγωγή στις CSB από Ιταλούς διότι χαλούσαν το παζάρι της υπερκοστολόγησης ......
Έπιαναν ίδιες επιδόσεις με αντίστοιχες Ιταλικές με πολύ χαμηλότερα bar .
Σαν πυρίτιδες ήσαν τέλειες καί ευκολοδούλευτες .
Τεκμήριο το 32άρι του Ρουμελιώτη κλπ κλπ .

καλά με τις τιμές στα ύψη να δεις τι καλά θα μάθεις να δουλεύεις και κονγκολέζικες μπαρούτες

Εχω κανει το στοκ μου σε υλικα....!!!
Μονο στην ΤΕΚΝΑ την ''πατησα''.....
Απο τις αλλες.....μαλλον θα βρουν και οι κληρονομοι....;)

:) Σταμάτησε η παραγωγή στις CSB από Ιταλούς διότι χαλούσαν το παζάρι της υπερκοστολόγησης ......
Το καλητερο που έκαναν… μπραβω τους

Πηστευω ότι η ακουιλα η g3000 και άλλες οικονομικές (που λέει ο λόγος)είναι πολύ κσλητερες
Την σειρά CSB οι κατασκευαστές την έπαιρναν 20 ευρώ το κιλό .
Έτσι μπορούσαν να προσφέρουν αξιοπρεπέστατο φυσίγγι σε πολύ καλή τιμή .
Έγραψα καί παράδειγμα ,το 32άρι του Ρουμελιώτη .
Το MAXAM uee CSB1 1.70 X 32 biorientabile 21 n.9 6* 57.50 ήταν φυσίγγι παντός καιρού
απο πρωί μέχρι βράδυ .

Last edited:
Σταμάτησε η παραγωγή στις CSB από Ιταλούς διότι χαλούσαν το παζάρι της υπερκοστολόγησης ......
Συμφωνώ!!!

Το MAXAM uee 1.70 X 32 biorientabile 21 n.9 6* 57.50 ήταν φυσίγγι παντός καιρού
απο πρωί μέχρι βράδυ .
Τώρα θα κάνουν ότι θέλουν και θα πουλάνε ότι θέλουν δεν θα υπάρχει φθηνό και καλό φυσιγγι.

Τώρα θα κάνουν ότι θέλουν και θα πουλάνε ότι θέλουν δεν θα υπάρχει φθηνό και καλό φυσιγγι.
Oι βιοτέχνες είναι σε δεινή θέση πλέον καί κάποιοι ίσως δέν τα καταφέρουν .
Η αγορά όπως καί η καθημερινότητα τείνουν να γίνουν αγώνας εξόντωσης του πλησίον .....
Επ'ευκαιρία να εκφράσω την ευγνωμοσύνη των ελλήνων στα λίντλ πούρθαν στην Ελλάδα
καί μας έμαθαν να τρώμε φρέσκα φρούτα καί λαχανικά (έτσι λένε στην διαφήμιση τους ) .....sarcastic.

Το MAXAM uee CSB1 1.70 X 32 biorientabile 21 n.9 6* 57.50 ήταν φυσίγγι παντός καιρού
απο πρωί μέχρι βράδυ .
Στα δικά μου οπλα εκλασε μέντες στην υγρασια το 32 του ρουμελιοτη στα φυλλαράκια μου το ίδιο… αφού το ξερουμε το κόστος στη τελική τιμή η πυρίτιδα έχει τον τελευταίο λόγο… τα σκαγια και η κάλυκες είναι το θέμα

Στα δικά μου οπλα εκλασε μέντες στην υγρασια το 32 του ρουμελιοτη στα φυλλαράκια μου το ίδιο… αφού το ξερουμε το κόστος στη τελική τιμή η πυρίτιδα έχει τον τελευταίο λόγο… τα σκαγια και η κάλυκες είναι το θέμα
Έπρεπε να ρίξεις το 34 αρι εκεί, το 32 αρι του έχει και τα όριά του, είναι για Πιο νορμάλ καιρούς.

Status
Not open for further replies.
Back