Αν της βρεις το κουμπί δεν θα την αλλάξεις θέλει λίγο ψαξιμοΓια να την δούμε κι αυτήν....
View attachment 51612
Αν της βρεις το κουμπί δεν θα την αλλάξεις θέλει λίγο ψαξιμοΓια να την δούμε κι αυτήν....
View attachment 51612
Απλό, ευκολονόητο και κατατοπιστικό. Σε 17δευτ. τα είπε όλα. Μπράβο.
Αρα η ssb εχει την προοδευτικοτητα της sp8 !!
Δεν κατέχω πράμαΑρα η ssb εχει την προοδευτικοτητα της sp8 !!
Η Tècna δεν φάνεικε πουθενά......
Στο σαλόνι κάνει τις δοκιμές ?
![]()
Αρα η ssb εχει την προοδευτικοτητα της sp8 !!
Εχω λιγη σε φυσιγγια φτιαγμενα θελει να τα σφαξω και να το κανω !! Θα βαλω και ssb του 14 να δουμε διαφορες !!Μητσαρα μου απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα ???
Την εχεις δοκιμασει ???
Δεν την εχω την SP8 αλλιως θα εκανα την ιδια δοκιμη....
Κανε την ιδια δοκιμη ( καυσης ) ωστε να ξερουμε φιλε !!!
Δεν παίζει.δεν ξερω αν το εκανα καλα αριστερα ssb του 16 στη μεση sp8 και στα δεξια ssb του 14
Θα το ξαναανεβασω δεν ξερω πρωτη φορα το κανω !!!Δεν παίζει.
ωραίος βλητικός σταθμός κ. ΝίκοΠου να τις κανω Βασιλη μου ???
Η τραπεραζαρια ειναι γεματη απο υλικα ιδιογομωσης....και βαζακια με μπαρουτες...
Η κυρα με προειδοποιησε...μην τολμησεις να μπεις στην κουζινα για δοκιμες...
Οποτε το σαλονι μου εμεινε !!!!
ΥΓ. Φιλε.....το σπιτι μου το ζω και το χαιρομαι...Εαν το ειχα μονο για τους καλεσμενους....
δεν θα ειχε νοημα για μενα !!!
View attachment 51832
View attachment 51834
και οπως εγραψα πιο πανω αριστερα ssb του 16 στη μεση sp8 και δεξια ssb του 14
ωραίος βλητικός σταθμός κ. Νίκο
Ναι Νικο το εχω πει απο καιρο οτι ειναι διαφορετικης προοδευτικοτητας την ειδες του 14 ; Λες και ειναι μβ36 !!!Δημητρη , αυτο που μου εκανε εντυπωση.....ειναι η διαφορά που εχουν μεταξυ τους οι SSB-150 !!!!![]()
Ν
Ναι Νικο το εχω πει απο καιρο οτι ειναι διαφορετικης προοδευτικοτητας την ειδες του 14 ; Λες και ειναι μβ36 !!!
Τι την ξεβρακωσα βρε Νικο ενα τσακμακισμα εκανα !!!Ναι Μητσαρα....μεγαλη η διαφορά......Το θεμα...και εκει που παει το μπραβο...ειναι που την ''ξεβρακωσες''
φιλε !!!![]()