Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κωστα τι να πεις γι αυτες τις πυριτιδες;μονο που λεει b&p αγοραζεις με κλειστα ματια..ολες κορυφη..f2x28 f2x32 που εχω ριξει φανταστικα υλικα..mg2 και al τωρα θα αποκτησω αλλα απο ιταλια μερια ακουγοντε παντα τα καλυτερα γι αυτες..al δουλεουν πολυ σχεδον στα παντα και την καινουρια και την παλια και mg2 στο cal. 20 για μεγαλα φτερωτα και τριχωτο δεν την αλλαζουν
Εγώ του είπα......Μας έβαλες φωτιά χριστουγεννιάτικα.... .sarcastic. .sarcastic. bbq3

Εγώ του είπα......Μας έβαλες φωτιά χριστουγεννιάτικα.... .sarcastic. .sarcastic. bbq3
Αστα να πανε φιλε ζημιες κανει ο αντωνης μ αυτα που φερνει..μακαρι να βρω τον Γεναρη οταν ξαναπληρωθω γιατι τωρα δεν θα μεινει κολυμπηθροξυλο με τα δωρα

Αστα να πανε φιλε ζημιες κανει ο αντωνης μ αυτα που φερνει..μακαρι να βρω τον Γεναρη οταν ξαναπληρωθω γιατι τωρα δεν θα μεινει κολυμπηθροξυλο με τα δωρα
Μιλτο παρε ΑL κ θα παθεις πλακα Μπαρουτη για ΑLανια

Last edited:
Καλησπερα....Πηρα 1 κιλο f2x28 και επειδη ειναι η πρωτη φορα που την δουλευω αν ξερει καποιος σεταπ για τσιχλες για αυτη την πυριτιδα σε πεντασταδιακο 68.5 καλυκα σε 56.5 κλεισιμο με super poze Bruning B525 με αυλους 18.4....Η εταιρια τις B&P την δινει 130χ 28 .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Καλησπερα....Πηρα 1 κιλο f2x28 και επειδη ειναι η πρωτη φορα που την δουλευω αν ξερει καποιος σεταπ για τσιχλες για αυτη την πυριτιδα σε πεντασταδιακο 68.5 καλυκα σε 56.5 κλεισιμο με super poze Bruning B525 με αυλους 18.4....Η εταιρια τις B&P την δινει 130χ 28 .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ξεκινα με cx2000-1,40x28-v-zero23- N 9,5 k N 8 - 68,5 - 56,5. Σε πολυ κρυο 688 καψουλι.....αλλα που το
κρυο ......!!!! :)

Νικο με 686 καψυλι θα δουλεψει???

Ταξιαρχη μεχρι 616......ποιο κατω δεν το συνιστω.....δεν εχω βαλει.....δεν ξερω φιλε μου.......αλλα και ο
''κατασκευαστης''......616 - cx2000 και στο πολυ κρυο 668 ......αυτα προτεινει....

Νικο με 686 καψυλι θα δουλεψει???

Να σου πω και αυτο.....αρχη σεζον.....και υψηλες θερμοκρασιες ( τρυγωνι ) μπορεις να βαλεις 686.....οπως
προειπα ποτε δεν εχω βαλει......αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι ολες οι σκοπευτικες.....''αγαπανε'' το
688.......κανε τις δοκιμες.....και βρεις ακρη......

Ποσο μηκος εχουν οι κανες φιλε ; θαλαμες ;

Ποιος τα λεει αυτα???

Συνηθως ειναι ταχυκαυστες και γιαυτο θελουν ισχυρα καψουλια. Αν παιξεις φυσικα και μπορεις να τις καψεις και με μεσαιας ισχυος, αλλα συνηθως οι συνταγες που θα βρεις ειναι με μεγαλης ισχυος καψουλια.

Συνηθως ειναι ταχυκαυστες και γιαυτο θελουν ισχυρα καψουλια. Αν παιξεις φυσικα και μπορεις να τις καψεις και με μεσαιας ισχυος, αλλα συνηθως οι συνταγες που θα βρεις ειναι με μεγαλης ισχυος καψουλια.
Το καλοκαιρι με πολυ ζεστη το 686 δουλευει αριστα Βικτωρα
Το 688 βρονταει στις συνταγες.Προσωπικο γουστο στο ισπανικο

Status
Not open for further replies.
Back