Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι παλιοι που θυμαμε παππουδες,μπαρμπαδες μια μπαρουτι χρησιμοποιουσαν και την ανεβωκατεβαζαν αναλογα την εποχη και τον καιρο
Αυτό ξέρω κι εγώ. Και ήταν και πολύ αποδοτικα. Λες κι ότι έφτιαχναν ήταν τέλειο! Τώρα βέβαια έχουμε πολλές δυνατότητες κι επιλογές με τόσα υλικά.
 
Αυτό ξέρω κι εγώ. Και ήταν και πολύ αποδοτικα. Λες κι ότι έφτιαχναν ήταν τέλειο! Τώρα βέβαια έχουμε πολλές δυνατότητες κι επιλογές με τόσα υλικά.
Με το αγροτικό παμε ταξίδι κ με την φεραρι στο χωράφι, ποιο όμως είναι το ιδανικό ; οι διβασικές είναι φτιαγμένες για υγρασία κ κρυο καιρό
 
Συμφωνώ Δημήτρη το ανέφερα και πιο πάνω ότι κάθε μια είναι φτιαγμένη για κάτι. Δόξα τω θεώ υλικά υπάρχουν. Αλλά κάποιες φορές φτιάχνουμε και φυσιγγια με μονοβασικες που αποδίδουν και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
 
Οχι, πιο νευρική κ μπαρατη η Gp
Δημητρη ειδα χθες 1 βιντεο του Carollini αν τον λεω καλα που μιλουσε για την Gp ιδανικη για τα 31γρ ελεγε οτι παιζει απο τα 29 ως τα 33 αλλα μετα ελεγε οτι φτανει κ τα 35 36 με χαμηλο καψυλι κ ρελι να πω την αληθεια με μπερδεψε... εψαξα λιγο 2 ιταλικα φορουμ για συνταγες βρηκα ελαχχιστες εκει ειδα κ το σχολιο οτι ειναι ιδιες.
 
Συμφωνώ Δημήτρη το ανέφερα και πιο πάνω ότι κάθε μια είναι φτιαγμένη για κάτι. Δόξα τω θεώ υλικά υπάρχουν. Αλλά κάποιες φορές φτιάχνουμε και φυσιγγια με μονοβασικες που αποδίδουν και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Συμφωνώ για αυτό άλλωστε είναι η ιδιογομωση
 
Κάθε κατηγορία επηρεάζεται από διαφορετικές συνθήκες. Σε γενικές γραμμές οι διβασικές είναι για κρύο και υγρασία, οι μονοβασικες για ξηρό καιρό. Βέβαια κάποιες φορές με το κατάλληλο στήσιμο των υλικών αυτό ανατρέπεται και κάθε μία μπορει να αποδώσει και στις αντίθετες συνθήκες.
συμφωνώ
ζέστη και υγρασία τι κάνουμε?
 
Ποια κατηγορία πυρίτιδας επηρεάζεται λιγότερο από τις μεταβολές της θερμοκρασίας και της υγρασίας;
Οι μονοβασικές ή οι διβασικές;
Και ποιές συγκεκριμένα(ονόματα) είναι αυτές;
Της δηπλης βασης της στρονης με καψηλη σε ζεστες της μονες δησκολα.θελουν πολες δοκημες
 
Tις διβασικες δεν τις γουσταρισα ποτε. Αντιθετως τις τροποποιημενες τις βρηκα πιο ενδιαφερουσες, και πιο υποφερτες και στα δικα μας κλιματα εδω. Δεν εχω αλλαξει συνταγη εδω και μια δεκαετια ισως, και δε μπορω να θυμηθω αν εχει τυχει περιπτωση που να με εχει πουλησει σε κυνηγι
 
Δημητρη ειδα χθες 1 βιντεο του Carollini αν τον λεω καλα που μιλουσε για την Gp ιδανικη για τα 31γρ ελεγε οτι παιζει απο τα 29 ως τα 33 αλλα μετα ελεγε οτι φτανει κ τα 35 36 με χαμηλο καψυλι κ ρελι να πω την αληθεια με μπερδεψε... εψαξα λιγο 2 ιταλικα φορουμ για συνταγες βρηκα ελαχχιστες εκει ειδα κ το σχολιο οτι ειναι ιδιες.
Η GP από τα 28 ως τα 33 δίνει καλές κατανομές Σάκη με ισχυρά καψούλια....κυρίως αγαπά το 616 γιατί έχει ίδη από τη μάνα της τρελοταχύτητες κ τσινάει....στα 34gr ως ΤΟ ΠΟΛΥ 35 θέλει σε ρέλι και ευλαβικά κ όχι φορτώματα τρελά, γιατί διπλώνει τις φούστες από το βύσμα.....για πλάκα...
 
Η GP από τα 28 ως τα 33 δίνει καλές κατανομές Σάκη με ισχυρά καψούλια....κυρίως αγαπά το 616 γιατί έχει ίδη από τη μάνα της τρελοταχύτητες κ τσινάει....στα 34gr ως ΤΟ ΠΟΛΥ 35 θέλει σε ρέλι και ευλαβικά κ όχι φορτώματα τρελά, γιατί διπλώνει τις φούστες από το βύσμα.....για πλάκα...
Εχω ενα σεταπ για GP με δικο της καρτερι....Θανατος!!
 
Η GP από τα 28 ως τα 33 δίνει καλές κατανομές Σάκη με ισχυρά καψούλια....κυρίως αγαπά το 616 γιατί έχει ίδη από τη μάνα της τρελοταχύτητες κ τσινάει....στα 34gr ως ΤΟ ΠΟΛΥ 35 θέλει σε ρέλι και ευλαβικά κ όχι φορτώματα τρελά, γιατί διπλώνει τις φούστες από το βύσμα.....για πλάκα...
Ολες οι πυριτιδες τις b&p αγαπουν τα καψυλια fiochi .
Ειναι μεγαλο το ευρος τον γραμμαριων θα σκορπαει, μονο υπο προυποθεσεις θα δουλευει πανω απο 33 γρ
 
Με παγετο για να αντισταθμισεις τα μπαρ
Σε νορμαλ καιρο χαμηλο ρελι , σκληρα σκαγια η αστερι αρελιαστο

Βρε φιλαρα.....εαν ειχα μασελα θα την καταπινα απο αυτο που διαβασα!!! .sarcastic.

Τι σο'ι' μπαρουτι ειναι αυτη που θελει αρελιαστο αστερι για να μην σκορπισει ??.love.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top