Κυνηγετικές Πυρίτιδες

Δεν ξέρετε και αυτοί τι ζόρια τραβάνε.
Οι καημένοι οι εργοστασιάρχες αναγκάστηκαν να βγάλουν εκατομμύρια με τους πολέμους για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, λογικό είναι στον πλέμπιο τον κυνηγό να θέλουν να χρεώσουν 4 φορές επάνω την πυρίτιδα για να γλυκαθεί λίγο η ταλαιπωρημένη απ' τους πολέμους ψυχούλα τους. Εγώ τους νιώθω. Βγήκε κι ο Τραμπ τώρα και φοβούνται μη σταματήσουν οι πόλεμοι, άστα, ζουν ένα δράμα.

Οι καημένοι οι εργοστασιάρχες αναγκάστηκαν να βγάλουν εκατομμύρια με τους πολέμους για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, λογικό είναι στον πλέμπιο τον κυνηγό να θέλουν να χρεώσουν 4 φορές επάνω την πυρίτιδα για να γλυκαθεί λίγο η ταλαιπωρημένη απ' τους πολέμους ψυχούλα τους. Εγώ τους νιώθω. Βγήκε κι ο Τραμπ τώρα και φοβούνται μη σταματήσουν οι πόλεμοι, άστα, ζουν ένα δράμα.
Δεν αναφερομουν στους εργοστασιάρχες του εξωτερικού που έχουν και το μονοπώλιο και δεν ξέρουν τι βγάζουν με τους πολέμους αλλά στους εγχώριους προμηθευτές που και σε αυτούς έχει χτυπήσει η κρίση. Αλυσίδα είναι όλα. Τι να σου κάνει ο Κυργιας και ο Ναυπλιώτης και ο κάθε Ναυπλιώτης αν από το εργοστάσιο είναι αυξημένες οι τιμές και δεν υπάρχει απόθεμα;

Δεν αναφερομουν στους εργοστασιάρχες του εξωτερικού που έχουν και το μονοπώλιο και δεν ξέρουν τι βγάζουν με τους πολέμους αλλά στους εγχώριους προμηθευτές που και σε αυτούς έχει χτυπήσει η κρίση. Αλυσίδα είναι όλα. Τι να σου κάνει ο Κυργιας και ο Ναυπλιώτης και ο κάθε Ναυπλιώτης αν από το εργοστάσιο είναι αυξημένες οι τιμές και δεν υπάρχει απόθεμα;
Το ξέρω αγαπητέ, χιούμορ έκανα παραπάνω.
Αλλά μην περιμένεις να συγκινηθώ και να τροποποιήσω τη συμπεριφορά μου. Εγώ φροντίζω τα του οίκου μου. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Ούτε ένα ευρώ σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το κυνήγι για όσα χρόνια πάρει αυτή η ιστορία, ή και δια παντώς.
Και τώρα που θα μου περισσεύουν ένα σκασμός λεφτά, δε μου είπες τί καπελάκι να διαλέξω, Nightsbridge ή Ganster μοντέλο; :D

Συνοψίζω γνώμες που έχω συλλέξει από συμφορουμίτες, παραθέτω τις δικές μου και ανακεφαλαιώνω για να βγούμε από το βάλτο της ακρίβειας:

Διαλέγουμε σταθερά set ups και δεν σπαταλάμε υλικά σε πειράματα

Δεν τουφεκάμε σε μικρά πουλιά

Δεν σημαδεύουμε τον ουρανό

Όταν ρίχνουμε, περιορίζουμε τις τουφεκιές μας σε 1 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΜΙΑ)

"ουάν σοτ ουάν κιλλ, νο λακ πιουρ σκιλλ"...που λέει και ένας μπάρμπας μου στο χωρίο....
.hunter.

Συνεπώς αν έχουμε καραμπίνα βάζουμε μειωτήρα 5 φυσιγγίων και ταπώνουμε τις εσοχές των αεριών της κάνης.
Μετατρέπουμε όλα τα όπλα σε μονόκαννα.
Αν έχουμε δίκαννο διαλέγουμε τη κάνη που θέλουμε να κρατήσουμε και την άλλη τη κόβουμε με δίσκο και είτε τη βάζουμε κουπαστή σε καμιά σκάλα ή στο αρδευτικό δίκτυο του κήπου μας.

Αν και πάλι δεν πέφτουν οι τιμές με τα παραπάνω προχωράμε σε πιο δραστικά μέτρα:

Παίρνουμε κούτες mefisto mana (τα κοκκινα, γιατί τα μαύρα είναι πιο εκρηκτικά και δεν θα έχουν καλή προοδευτικότητα), τα σφάζουμε, κρατάμε τη μαύρη μπαρούτι και ταπώνουμε αναγομωμένο φυσιγγάκι ΤΙΜΙΟ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ (έτσι και αλλιώς 1 βολή θα ρίχνουμε, μέχρι να επαναγεμίσουμε θα χει κάτσει η καπνιά)

Πάει και αυτό το θρέντ γμθκε .sex hard.

Last edited:
Επειδή αυτό πού μ'ενόχλησε ήταν η υποτίμηση αλλά καί απαξίωση μας σαν κατηγορία πελατών τόψαξα πολύ
κι'έμαθα πόσο αγοράζουν οι βιοτέχνες την C7 .
Aπλά θα πώ ότι η αχαριστία -αγνωμοσύνη πρός εμάς τους ρομαντικούς λίγους που απομείναμε ιδιογομωτές είναι δεδομένη .
Περί διαφοράς στην τιμή απλά θα γράψω μόνο άβυσσος .......

Last edited:
Ψωμι τοστ περσυ 1.95
Μπαινει μηδενικο φπα ως μετρο μειωσης της ακριβειας και παραμονες του μετρου γινεται η τιμη 2.20 γιατι πηρε πανω το αλευρι
Παραμενει εκει με μηδενικο φπα
Επανερχετε ο φπα 5 τα εκατο και ξαφνηκα γινεται 2.60 +το φπα .13 = 2,73 και στρογγυλοποιηση στο 2.75

Τα κρατη εχουν κανει τα παλουκια τους χρυσα με την ακριβεια!!!!
Χρυσα!!!
Περιμενε να ελεγξουν οτιδηποτε οταν δεν ελεγχουν σκοπιμως το ψωμι και το γαλα
Το ψωμι και το γαλα ειναι τα αγαθα που κουμανταρουν ενα κρατος!
Ειναι οι απολυτοι δεικτες

Οταν αυτα δεν το ενδιαφερουν και δεν μπορουν να τους ασκησουν πιεση τοτε για κανενα αλλο αγαθο (πχ μπαρουτη) η υπηρεσια προς τον απλο λαο δεν θα ενδιαφερθει

Θα πει
Ελευθερη αγορα αστην να προσαρμοστει

Ο μονος τροπος να πεσει η τιμη στα αγαθα ειναι να μην τα αγοραζουμε
Εαν υπαρχουν υποκαταστατα καλως
Αλλιως πρεπει να σταματησει η αγορα τους
Η να μειωθει

Επειδή αυτό πού μ'ενόχλησε ήταν η υποτίμηση αλλά καί απαξίωση μας σαν κατηγορία πελατών τόψαξα πολύ
κι'έμαθα πόσο αγοράζουν οι βιοτέχνες την C7 .
Aπλά θα πώ ότι η αχαριστία -αγνωμοσύνη πρός εμάς τους ρομαντικούς λίγους που απομείναμε ιδιογομωτές είναι δεδομένη .
Περί διαφοράς στην τιμή απλά θα γράψω μόνο άβυσσος .......
Γνωστό αυτό Λάμπη ολλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.... (τώρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε 5/6 λένε στο χωριό μου ...) δεχόμαστε τεράστιο πόλεμο όλοι εμείς της μεσαίας τάξης ....μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας

Ψωμι τοστ περσυ 1.95
Μπαινει μηδενικο φπα ως μετρο μειωσης της ακριβειας και παραμονες του μετρου γινεται η τιμη 2.20 γιατι πηρε πανω το αλευρι
Παραμενει εκει με μηδενικο φπα
Επανερχετε ο φπα 5 τα εκατο και ξαφνηκα γινεται 2.60 +το φπα .13 = 2,73 και στρογγυλοποιηση στο 2.75

Τα κρατη εχουν κανει τα παλουκια τους χρυσα με την ακριβεια!!!!
Χρυσα!!!
Περιμενε να ελεγξουν οτιδηποτε οταν δεν ελεγχουν σκοπιμως το ψωμι και το γαλα
Το ψωμι και το γαλα ειναι τα αγαθα που κουμανταρουν ενα κρατος!
Ειναι οι απολυτοι δεικτες

Οταν αυτα δεν το ενδιαφερουν και δεν μπορουν να τους ασκησουν πιεση τοτε για κανενα αλλο αγαθο (πχ μπαρουτη) η υπηρεσια προς τον απλο λαο δεν θα ενδιαφερθει

Θα πει
Ελευθερη αγορα αστην να προσαρμοστει

Ο μονος τροπος να πεσει η τιμη στα αγαθα ειναι να μην τα αγοραζουμε
Εαν υπαρχουν υποκαταστατα καλως
Αλλιως πρεπει να σταματησει η αγορα τους
Η να μειωθει
Ο κόσμος είναι πλήρως ελεγχόμενος από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και τα κινητά....τον οδηγούν όπου θέλουν ..βλέπε τα Χριστούγεννα που τον έχουν κανη να τα γιορτάζει από τον Οκτώβριο ?????και Να στολίζει δέντρα ...θα χαθεί έτσι και η κάθε χαρά τον γιορτών ...έχει χαθεί η μπάλα τέλειος..

Βλέπω @ΛΑΜΠΗΣ και @kurtzhaar στα λόγια μου έρχεστε. Απλά τα λέτε περιφραστικά ;) Κατά τα άλλα, εγώ είμαι ο περίεργος :rolleyes:
Δεν εισαι περιεργος ρε
Απλα διαφορετικος

Ποιος σου ειπε οτι αμα δεν αγορασω νεα φουσεκια απο την αγορα θα σταματησω το κυνηγι;
Αργουν να τελειωσουν οσα εχω
Και θα βρω οταν θα χρειαστω

ειναι σαν να αυτοκτονω αν σταματησω το κυνηγι

μην στο αναλυσω παλι
Το κυνηγι ειναι στο ντι εν ει μας
Τελος

Ενδεικτική δοκιμή- σύγκριση psb1 lot 2024 με 2023!
Χωρίς ταχογράφο μιλάμε μόνο για ενδείξεις...
Του 23 δείχνει πιο "μαλακή" πυρίτιδα!
Το ίδιο σεταπ, με του 23 έβαλε 40 σκάγια παραπάνω στο χαρτί και η έντονη αποτύπωση στο κάλυκα, του εξωλκεα του δικανου,στο φυσίγγι με το lot του 24, στου 23 αχνό φαίνεται.

Άρα δεν έχουν διαφορά μόνο στην ογκομετρία....

Attachments

• Screenshot_20241128-113213.png
    Screenshot_20241128-113213.png
    1,1 MB · Προβολές: 38
Ενδεικτική δοκιμή- σύγκριση psb1 lot 2024 με 2023!
Χωρίς ταχογράφο μιλάμε μόνο για ενδείξεις...
Του 23 δείχνει πιο "μαλακή" πυρίτιδα!
Το ίδιο σεταπ, με του 23 έβαλε 40 σκάγια παραπάνω στο χαρτί και η έντονη αποτύπωση στο κάλυκα, του εξωλκεα του δικανου,στο φυσίγγι με το lot του 24, στου 23 αχνό φαίνεται.

Άρα δεν έχουν διαφορά μόνο στην ογκομετρία....

Με 686 πήγε καλά.......με 616 σκόρπισε, βέβαια η σκληρότητα του αμορτισέρ του drago,έπαιξε και αυτή τον ρόλο της...το lot είναι του 24.....Δώσε αέρα στον θάλαμο καύσης και βάλε καψούλι μέσης ισχύος.
20241005_165338.jpg20241005_165744.jpg20241005_165521.jpg

Με 686 πήγε καλά.......με 616 σκόρπισε, βέβαια η σκληρότητα του αμορτισέρ του drago,έπαιξε και αυτή τον ρόλο της...το lot είναι του 24.....Δώσε αέρα στον θάλαμο καύσης και βάλε καψούλι μέσης ισχύος.
Σίγουρα θα προτιμούσα την τουφεκιά που σου έδωσε το 616 στις φωτογραφίες παρά το 686.

Back