Κυνηγετικές Πυρίτιδες

Αυτό από ποια σελίδα είναι?
Από τ κατάστημα που αγοράζουμε, τον Κένταυρο.
Ο Κένταυρος δεν έχει δικιά του ιστοσελίδα. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές των προϊόντων του φιλοξενούνται σε αυτή την ιστοσελίδα. Κάνε κλικ στο πυρίτιδες και θα δεις: https://www.idiogomosi.com/pages/kentavros.php

Αλλά και τηλέφωνο αν πάρεις τον Κύργια στη Θεσσαλονίκη και του ζητήσεις να αγοράσεις πυρίτιδα, αυτό ακριβώς θα σου πει, ότι για να σου πουλήσει απαιτεί να αγοράσεις και 600 κάλυκες για κάθε κιλό.

Ρε που φτάσαμε
Δεν είναι αστείο, μη γελάς. Σε λίγο θα πηγαίνεις σε ιερόδουλο, θα τη ρωτάς πόσο είναι και θα σου λέει 100 συν 100 για κώλο 200. Μα δε θέλω κώλο θα της λες. Όχι, είναι υποχρεωτικό θα επιμένει. Εσύ τι θα έκανες σε αυτή την περίπτωση;

Δεν είναι αστείο, μη γελάς. Σε λίγο θα πηγαίνεις σε ιερόδουλο, θα τη ρωτάς πόσο είναι και θα σου λέει 100 συν 100 για κώλο 200. Μα δε θέλω κώλο θα της λες. Όχι, είναι υποχρεωτικό θα επιμένει. Εσύ τι θα έκανες σε αυτή την περίπτωση;
Θα έκανα υποχώρηση

εγω θα εψαχνα χωρις κωλο

σημερα τελειωσα και αδειασα και τα τελευταια 2 κουτια φυσιγγια απο τα 7 που ειχα αδειασει πριν μερες , που ηταν υποτιθετε 3 κουτια 6αρια που τελικα ηταν 7,5αρια(καλυτερα για εμενα που ηταν 7,5 αρια ) , 4 κουτια 5αρια , και 2 κουτια 4αρια , που τελικα ηταν και αυτα 5αρια , συνολο αδειασα με πολυ κοπο 9 κουτια φυσιγγια , και λεω αδειασα οχι εσφαξα , γιατι και τον καλυκα δεν χαλασα , και τα σκαγια και την πυριτηδα , μαζεψα 450 γραμμαρια ΤΕΚΝΑ απο αυτο το αδειασμα , και 5.300 κιλα σκαγια 5αρια , 3.700 κιλα 7,5αρια , και 2.600 κιλα υποτιθετε 4αρια , που ηταν και αυτα 5αρια , και εξηγω τον λογο που το εκανα γιατι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΡΙΧΝΑ ΟΛΑ , γιατι δεν υπαρχουν θηραματα χοντρα σε επαρκια , ( και εχω ακομα αρκετα μαγνουμ οριτζιναλ αμερικανικα φεντεραλ ρεμικτον , ροτβαι που ειναι ποιο λιγα βαρη 46 γραμμαρια ) , και δευτερον ηταν μαγνουμ πολυ βαρια 52 γραμμαριων που απεχθανομε τα μαγνουμ γιατι ειναι αργα με χαμηλες ταχυτητες , γιατι το μονο οπλο που εχω μαγνουμ ειναι η καραμπινα που σπανια περνω , γιατι ειναι δοκιμασμενη στης 1200 πιεσης , ενω αυτα θα επρεπε να ριχτουν απο οπλο μαγνουμ 3 ιντσον σε δοκιμασια 1370 πιεσης , γιατι ηταν μαιμου μαγνουμ ιμπεριαλ , τωρα με αυτα τα υλικα που εβγαλα θα φτιαξω οτι θελω σε νορμαλ γομωσης στα σκαγια , για την δε τεκνα που δεν θελω βαριες γομωσης στο 12αρι , θα την γεμισω στο 20αρι με 26 γραμμαρια , και στο 28αρι 21 γραμμαρια , πεταξα μονο τους συγκερωτηρες που αναγκαστικα τριπουσα με το ανοιχτηρι το βιδωτο που ανοιγω τους φελους απο τα μπουκαλια , τους καλυκες τους εκοψα στα 65 χιλιοστα , η δεν δοσολογια των φυσιγγιων που ζυγισα πεντε φυσιγγια , ηταν αλλα νταλον , με λιγο ποιο σταθερη την πυριτηδα στο 2 γραμμαρια με 1.97 και 1,95 , το καψουλι ηταν το 684 , ο συγκερωτηρας ηταν ο ζμν 17 της μπασκερη , η πυριτηδα ειπαμε η τεκνα , οποτε για ποια ιμπεριαλ μας εγραφαν οτι ειναι USA αμερικανικα με ολα τα υλικα ιταλικα , ισως μονο ο καλυκας που γραφει USA να ειναι μονο αυτος αμερικανικος , τα δε σκαγια ειχαν μεγαλη ασταθια απο 51 γραμμαρια μεχρι και 53 γραμμαρια , τα ξεφωρτοθηκα αδειαζωντας και ξεμπερδεψα με δαυτα

Back