Κυνηγετικές Πυρίτιδες

Πόσοι είναι αυτή η πελάτες που μπορούν να τους υποστηρίξουν. Αυτή την στιγμή μόνο ένα καστημα έχει μπαρουτοβολα και καψούλια. Και αυτά σε τιμές ντελικατέσεν. Να μου πεις ότι γεμίζουν κόσμο τα σκοπευτήρια και όλοι αυτή καταναλώνουν και άμα είσαι μονοπώλιο περιμένεις από τους Ιδιωγομοτες, όχι βέβαια , σου λέει αυτή είναι η τιμή άμα αντέχεις πάρε αλλιώς το καλάμι σου και άντε για ψάρεμα. Και δεν ξέρω να ψαρεύω.
Είναι πολλά παιδιά Νίκο που γεμίζουν χωρίς να τους νοιάζει η τιμή ...μην βλέπεις εδώ μέσα που γράφουμε 2/3

Ιδιωγομοτες, όχι βέβαια , σου λέει αυτή είναι η τιμή άμα αντέχεις πάρε αλλιώς το καλάμι σου και άντε για ψάρεμα.
Αντέχω και παραντέχω. Αλλά είμαι κύριος του εαυτού μου και εγώ αποφασίζω τι αγοράζω και τί όχι. Αυτή είναι η απάντηση.
Για αυτό τέρμα το κυνήγι, ούτε άδεια του χρόνου. Ούτε ένα ευρώ σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το κυνήγι. Ήδη φέτος δεν αγόρασα τίποτα.
Και μια χαρά θα τα ξοδεύω σε άλλα χόμπι. Και ψυχοπονιάρικα του τύπου δεν είναι χόμπι είναι τρόπος ζωής και κουραφέξαλα σε εμένα δε φτουράνε. Σας το λέω εδώ και δύο χρόνια και γελάτε αλλά σιγά-σιγά προς τα εδώ έρχεστε και εσείς.

Ένας τρόπος για να περιοριστεί η άσκηση θήρας είναι να αυξηθεί το κόστος για την άσκηση της.Φυσικά η αισχροκέρδεια είναι ένα άλλο ζήτημα.Δεν εξηγείται το χάσμα για το κόστος της ιδιογόμωσης π.χ από Ιταλία σε Ελλάδα.Μια διαφορά είναι λογικό να υπάρχει αλλά όχι τόσο μεγάλη.Το γεγονός επίσης ότι για να αγοράσεις την Ά πυρίτιδα πρέπει να αγοράσεις και τόσους κάλυκες είναι ενδεικτικό αλλά και πρωτάκουστο.

@pit1982 μη γελάς! Ετοιμάσου αρχές Αυγούστου να έρθω Χαλκιδική να σε πάρω με το σκάφος να μπαρκάρουμε. Δε θα σ'αφήσω του χρόνου να βγάλεις άδεια! Θα σου έχω και ένα Diplomatico στο σκάφος που σου αρέσει για να γουστάρεις!

εγω βλεπω και το αλλο , οτι κανεις δεν υποστηριζει την ιδιογομωση , ουτε η Κ.Σ.Ε , ουτε τα περιοδικα , ουτε ενα αρθρο η ενα βιντεο υπερ της ιδιογομωσης , μονο καποιος φορες εχω διαβασει καποια αρθρα που παρουσιαζουν την ιδιογομωση ασυμφορη , επικινδυνη , και για να σχοληθης θελει μεγαλες γνωσης , και ειναι τοσο απλο να γεμισει καποιος φυσιγγια που μπορει ακομα και ενα μικρο παιδι να γεμισει , εγω γεμιζα μονος μου στα 14ρα μου φυσιγγια που ειχα χασει τον πατερα μου , και ειχε πολλα υλικα ιδιογομωσης , τα γεμιζα και τα εδεινα στον θειο μου που τον ακολουθουσα στο κυνηγι , και του ελεγα οτι τα ειχε γεμισει παλια ο πατερας μου , και τα εριχνε και επερνε και πουλια , και ηταν μια χαρα , τωρα με τα μεσα που εχουμε και με το ιντερνετ , ο καθενας με της οδηγιες που υπαρχουν μπορει να γεμισει μονος του καλα φυσιγγια

@pit1982 μη γελάς! Ετοιμάσου αρχές Αυγούστου να έρθω Χαλκιδική να σε πάρω με το σκάφος να μπαρκάρουμε. Δε θα σ'αφήσω του χρόνου να βγάλεις άδεια! Θα σου έχω και ένα Diplomatico στο σκάφος που σου αρέσει για να γουστάρεις!
Τσιμπισες αμεσως !!έε .yelling. σε ειπα με ποιανει η θαλασσα 🥴
Ελα εσυ και θα ποιουμε οτι θελεις εξω ομως να παταμε στερια !!!

και τι σκαρφιστηκαν , επειδη τους χαλαει η αναγομωση ξανα ριγμενων καλυκων , που ειναι δηθεν παρανομη , αποφασισαν με την αγορα πυριτηδας , και υποχρεωτικη αγορα 300 καλυκων , γιατι δεν υποχρεωσαν 10 κιλα σκαγια , η 300 καλυκες , να επιλεγουμε τουλαχιστο της μας λιπη

Τσιμπισες αμεσως !!έε .yelling. σε ειπα με ποιανει η θαλασσα 🥴
Ελα εσυ και θα ποιουμε οτι θελεις εξω ομως να παταμε στερια !!!
Θα έρθω να σε πάρω με τα κορίτσια και θα μας πεις σε πιάνει θάλασσα;;;;
Ρεζίλη θα με κάνεις στα κορίτσια! Θα γελάνε! Πάρε τις δραμαμίνες σου κι ανέβα!

3-girls-on-boat-laughing-2-Lady-L.jpg

Σηγα μην πάρω υλικά με τέτοιες τιμές και τσαμπουκα με τους καληκες,φέτος έριξα 150 φυσίγγια μάξιμουμ, λαγό και φάσσα και τα πιο Πόλα με 36ρη διαμέτρημα πλην στο λαγό.εχω κανένα 20κιλο διάφορες Μπαρούτες έχω κιαθια και λιπα άφθονα.οποτε με αυτήν την κατανάλωση ούτε 2 ζωές δεν τα κεο.τσιχλα και αλά τέλος για μένα.ας τα βάλουν στον πάτο τους τα υλικά όπως στρονη ο καθένας κηματε.αυτοι χάνουν οχη εμείς χόμπι χόμπι αλά μέχρι ένα σημείο,δεν θα πεινάσει εμένα οι οικογένεια για να κερδίζουν αυτοί το κυνιγη δεν το σταματάει αν και με τόξο θα πιγενο και ας μήν πιάνο τηποτα μόνο η βόλτα στη φύση και επαφή με το θήραμα με γεμιζη.μετα αν θελο κρέας παο στου χασάπη δεν πιναω να τρεφομε από αυτό,

Σηγα μην πάρω υλικά με τέτοιες τιμές και τσαμπουκα με τους καληκες,φέτος έριξα 150 φυσίγγια μάξιμουμ, λαγό και φάσσα και τα πιο Πόλα με 36ρη διαμέτρημα πλην στο λαγό.εχω κανένα 20κιλο διάφορες Μπαρούτες έχω κιαθια και λιπα άφθονα.οποτε με αυτήν την κατανάλωση ούτε 2 ζωές δεν τα κεο.τσιχλα και αλά τέλος για μένα.ας τα βάλουν στον πάτο τους τα υλικά όπως στρονη ο καθένας κηματε.αυτοι χάνουν οχη εμείς χόμπι χόμπι αλά μέχρι ένα σημείο,δεν θα πεινάσει εμένα οι οικογένεια για να κερδίζουν αυτοί το κυνιγη δεν το σταματάει αν και με τόξο θα πιγενο και ας μήν πιάνο τηποτα μόνο η βόλτα στη φύση και επαφή με το θήραμα με γεμιζη.μετα αν θελο κρέας παο στου χασάπη δεν πιναω να τρεφομε από αυτό,
Τα είπες ολλα ...και εγώ το χόμπι μου θα το κάνω και χωρίς ιδιογωμοση... πρώτα η οικογένεια μας και μετά ολλα τα άλλα

.ας τα βάλουν στον πάτο τους τα υλικά
🤣🤣🤣 συμφωνω Γιαννη , αυτοι τσονταρουν με την τρελα μας , και σκεφτωντε οτι ο αλλος πηγαινει στην αλλη ακρη της γης για να κυνηγησει , και θα κολοσει τωρα στην αυξηση τιμων , εμ δεν ειναι ετσι γιατι λιγοι εχουν τον χρονο και την οικονομικη ανεση να ταξιδεψουν χιλιομετρα για να κυνηγισουν , οι περισοτεροι απο εμας με την σημερινη ακριβια δεν το κανουν , απλος θα λιγοστεψουν της κοντινες εξοδους , και θα στραφουν σε θηραματα που ριχνουμε λιγοτερα φυσιγγια απο τα φυσιγγια που ριχνουμε στην τσιχλα

εγω εαν τελειωσουν σε 5 χρονια οι συχρονες πυριτηδες που εχω , θα βαλω στο παιχνηδι και της παλιες που εχω NELOX , C7 , ROTBAIT , και τα καψουλια 6,45 μαζι με τους αναλογους παλιους χαρτινους και πλαστικους καλυκες που εχω , για να το τρεναρω και να αργησω να παρω καινουρια υλικα , που τοτε που θα χρειαστω καινουρια υλικα πιστευω να εχουν πεση οι τιμες τους

Γέμιζε απλώς με 0.5 ποιο κάτο από αυτά που ξέραμε ..για την psb1&2 ...αν και αυτό παίζει δηλαδή από Λοτ σε Λοτ .. δυστυχώς δεν έχουν την σταθερότητα τον mb
Μαλλον θέλεις να πεις 0.05γρ πιο κάτω το οποίο και κάνω αλλά και πάλι θα ήθελα επίσημο πίνακα με δοκιμές και πιέσεις όπως έχει και στις υπόλοιπες πυρίτιδες η nsi.

Δυστυχως το πρώτο πλήγμα στην ιδιογομωση και το κυνήγι έρχεται με την αύξηση των τιμών. Το δευτερο πλήγμα έρχεται με κάτι παράλογες αποφάσεις όπως το να σε αναγκάσουν να αγοράζεις και άλλα προϊόντα μαζί με αυτό που θέλεις πχ κάλυκες μαζί με πυρίτιδες. Το τρίτο πλήγμα έρχεται από εμάς τους ίδιους που αποφασίζουμε να απέχουμε εντελώς από το κυνήγι λόγο της ακρίβειας και της κοροϊδίας αντί να ξεσηκωθούμε και να φωνάξουμε (όχι προσωπικά εμείς αλλά οι συνδικαλιστές του κυνηγιού που κοιμούνται βολεμενοι από τo ίδιο το συστημα). Η έλλειψη ανταγωνισμού και οι νομικοί περιορισμοί που δυσκολεύουν βάζοντας διαρκώς εμπόδια και δεν αφήνουν ελεύθερη την αγορά στα όπλα και στα πυρομαχικά γενικότερα οδηγούν στα μονοπώλια και σε αυτή την κατάσταση. Δυστυχώς όπως μας παίζουν το βιολί έτσι θα χορεύουμε όχι μόνο στο κυνήγι αλλά γενικότερα όσο και αν υποστηρίζουμε το αντίθετο και δήθεν αντιστεκόμαστε.

Το δευτερο πλήγμα έρχεται με κάτι παράλογες αποφάσεις όπως το να σε αναγκάσουν να αγοράζεις και άλλα προϊόντα μαζί με αυτό που θέλεις πχ κάλυκες μαζί με πυρίτιδες.
Ποιές αποφάσεις; Τί λέτε;;;;;;;
Παράνομες μονοπωλειακές πρακτικές ενός κακού εισαγωγέα είναι αυτά.

Ποιές αποφάσεις; Τί λέτε;;;;;;;
Παράνομες μονοπωλειακές πρακτικές ενός κακού εισαγωγέα είναι αυτά.
Ναι οκ. Απόφαση του εισαγωγέα -προμηθευτη εννοούσα αλλά πες το όπως θέλεις. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να γίνει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή η θα δημιουργούσε μεγαλύτερο πρόβλημα. Κάτι τέτοια θέματα όταν υπάρχει μονοπώλιο είναι πολύ λεπτά.

να γίνει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή , γιατι οπως πανε θα αρχισουν και σε αλλα προιοντα με την ιδια ταχτικη , δηλαδη αγοραζεις παππουτσια , θα σε υποχρωνουν να αγοραζεις και 3 ζευγαρια καλτσες , αγοραζεις γιλεκο , θα σε υποχρεωνουν να αγορασεις και παντελονι , κλπ

Επειδή έχω μείνει πίσω, τι ισχύει τώρα με τις πυριτιδες? Δεν μπορείς να πάρεις σκέτη πυρίτιδα?

Back