Κυνηγετικές Πυρίτιδες

Δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο διαδίκτυο και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν την έχω ξανά ακούσει την συγκεκριμένη . Σήμερα μετά από αναζήτηση βρήκα αυτόν τον πίνακα στο fb . View attachment 96228
Αν κατάλαβα καλά πρόκειται για την αντικαταστάτρια της ssb 150 .
εγω που την βλεπω , δεν μου αρεσει καθολου , γιατι δεν συμπαθω της μαγνουμ γομωσης , ουτε τα ατσαλινα σκαγια

εγω που την βλεπω , δεν μου αρεσει καθολου , γιατι δεν συμπαθω της μαγνουμ γομωσης , ουτε τα ατσαλινα σκαγια
Στο 12αρι ούτε εγώ ρίχνω μάγκνουμ αφού στην Νάξο δεν έχει τόσο κρύο και ακόμη και στα παπιά δεν έχω χρειαστεί πάνω από 36-38 γραμμάρια . Για μικρότερα διαμετρήματα όμως ίσως είναι μονόδρομος τέτοιες πυριτιδες .

Δεν ενοχλεί καμία ερώτηση εγώ το έγραψα γιατί όταν πουλάνε κάτι άγνωστο σε όλλους μας πρέπει να μας λένε τι είναι και γιατί πρόκειται προέχει η ασφάλεια μας
εχουμε συγκριση αναλογιων με την ssb150 η οχι

Που υπάρχουν αυτοί οι πίνακες ρε παιδιά ; Από τότε που αγόρασε η nsi τις ισπανικές δεν έχει βγάλει πίνακες για τις καινούργιες πυρίτιδες να υπάρχει ένας μπουσουλας.
Γέμιζε απλώς με 0.5 ποιο κάτο από αυτά που ξέραμε ..για την psb1&2 ...αν και αυτό παίζει δηλαδή από Λοτ σε Λοτ .. δυστυχώς δεν έχουν την σταθερότητα τον mb

60 ευρώ και 300 κάλυκες....
Προσωπικά δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό με την υποχρέωση στους κάλυκες μου κάθεται πιο άσχημο απ' το 60αρι στην πυριτιδα . Και ειδικά εγώ που είμαι νέος στην ιδιογομωση αναγκαστικά θα έπαιρνα και κάλυκες κάποιες φορές αλλά αυτή η υποχρέωση μου κάθεται κάπως

Προσωπικά δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό με την υποχρέωση στους κάλυκες μου κάθεται πιο άσχημο απ' το 60αρι στην πυριτιδα . Και ειδικά εγώ που είμαι νέος στην ιδιογομωση αναγκαστικά θα έπαιρνα και κάλυκες κάποιες φορές αλλά αυτή η υποχρέωση μου κάθεται κάπως
Και εγώ δεν έχω πολλά χρόνια στην ιδιογομωση ,ευτυχώς είχα αγοράσει υλικα για να με καλύψουν λίγα χρόνια,χρησιμοποιωντας μονο σε επιλεγμένα θηράματα. Είχα σκοπό να αγοράσω πυρίτιδες αλλά περιμένω "την άρση των νέων μέτρων " (αν και πιστεύω ότι ήρθαν για να μεινουν οι 300 κάλυκες)

Υπάρχει αισχροκέρδεια αλλά καί χρήση πρακτικών πού είναι προσβλητικές
εν έτι 2025 για τον πελάτη .Προσωπικά αξιολογώντας την όλη κατάσταση την
βρίσκω για γέλια καί για κλάματα .Το κυνήγι είναι μια υπόθεση πού βάλλεται
πανταχόθεν αλλά το χειρότερο απ'όλα βάλλεται καί απο τους επαγγελματίες
που ζούν απ'αυτό .Ναί θα το γράψω ότι πήρα ένα κιλό D20 X32 απο βιοτέχνη σε
τιμή κόστους €45 .

Το θέμα είναι ότι ο βιοτέχνης πρέπει να είναι φίλος, αλλοιώς δεν νομίζω ότι θα σου δώσει έτσι κάποιος πυρίτιδα.
Η τιμές είναι καθαρά θέμα προσφοράς και ζήτησης αφού υπάρχουν πελάτες και πληρώνουν όσο και όσο για μπαρούτι και κάλυκες...μαλακές είναι οι εισαγωγείς ..ολες οι άλλες δικαιολογίες είναι μόνο για γέλια ...εγώ προσωπικά δεν θα τους κάνω την χάρη

“Αχός βαρύς ακούεται, πολλά τουφέκια πέφτουν.
Μήνα σε γάμο ρίχνονται, μήνα σε χαροκόπι;
Ουδέ σε γάμο ρίχνονται ουδέ σε χαροκόπι.
Το Hunterslife κάνει πόλεμο με Nobel και με Κύργια..."

Πλησιάζει 25η, ετοιμαστείτε για ιδιογομωτική επανάσταση 1742648773187.png

Πόσοι είναι αυτή η πελάτες που μπορούν να τους υποστηρίξουν. Αυτή την στιγμή μόνο ένα καστημα έχει μπαρουτοβολα και καψούλια. Και αυτά σε τιμές ντελικατέσεν. Να μου πεις ότι γεμίζουν κόσμο τα σκοπευτήρια και όλοι αυτή καταναλώνουν και άμα είσαι μονοπώλιο περιμένεις από τους Ιδιωγομοτες, όχι βέβαια , σου λέει αυτή είναι η τιμή άμα αντέχεις πάρε αλλιώς το καλάμι σου και άντε για ψάρεμα. Και δεν ξέρω να ψαρεύω.

Back