Ο Κένταυρος έφερε drago και Aquila τιμή κιλού 86 € . Χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουμε και κάλυκες.
85 κιλά @@@δι@ θα πάρουνε.αντε ρε 86€ το κιλό τη είναι κόκα![]()
Ο Κένταυρος έφερε drago και Aquila τιμή κιλού 86 € . Χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουμε και κάλυκες.
85 κιλά @@@δι@ θα πάρουνε.αντε ρε 86€ το κιλό τη είναι κόκα![]()
Δεν κάνεις τίποτα έτσι. Αυτό θέλουν, να σταματήσεις την ιδιογόμωση και να αγοράζεις εμπορικά.Εγώ πλάτη στην εσχρωκαιρδια δεν βάζω με ξαυτές της τιμές δεν παίρνω ούτε με σφαίρες πυρητιδες ..μου αρέσει η ιδιογωμοση αλλά μεχρει εκεί.
εγω δεν θα δωσω ουτε ενα ευρω στα καταστηματα τα κυνηγετικα για το κυνηγι , αλλα θα κυνηγαω , για πολλα χρονια ακομα, γιατι εχω στοκαρη και υλικα ιδιοομωσης , και ετοιμα φυσιγγια του 1990 και 2000 που εχουν γινει ποια συλεκτικα , το πολυ πολυ να σταματησω να κυνηγαω τσιχλα , και τοτε θα ριχνω τον χρονο 50 με 70 φυσιγγια , σε τρυγονι , αγριοπεριστερο, περδικα , λαγο , μπεκατσαΔεν κάνεις τίποτα έτσι. Αυτό θέλουν, να σταματήσεις την ιδιογόμωση και να αγοράζεις εμπορικά.
Αν θέλεις να κάνεις κάτι με σημασία θα πρέπει να μην αγοράζεις ούτε εμπορικά και να μην βγάλεις άδεια και να παρατηρήσεις το κυνήγι. Ούτε ένα ευρώ σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το κυνήγι!
Τα υπόλοιπα είναι γραφικότητες.
Μια χαρά είναι και τα εμπορικά δεν χρειάζεται να παρατήσω τίποτα απλός ιδιογωμοση μόνο για παπιά .Δεν κάνεις τίποτα έτσι. Αυτό θέλουν, να σταματήσεις την ιδιογόμωση και να αγοράζεις εμπορικά.
Αν θέλεις να κάνεις κάτι με σημασία θα πρέπει να μην αγοράζεις ούτε εμπορικά και να μην βγάλεις άδεια και να παρατηρήσεις το κυνήγι. Ούτε ένα ευρώ σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το κυνήγι!
Τα υπόλοιπα είναι γραφικότητες.
δεν νομιζω οτι αυτη η εφαρμογη των ατσαλινων σκαγιων θα εχει επιτυχια , θα ειναι κατι οπως τα χαρτινα καλαμακια , και δεν θα με χαλαγε καθολου εαν για αυτο , μας ειχαν επιβαλλει παντου χριση χαρτινων φυσιγγιων , γιατι εχει καταντηση αιδοια να βλεπουμε παντου πλαστικους καλυκες ριχμενους πριν απο 10 και βαλε χρονιαΤο μόνο σίγουρο είναι ότι οι τιμές έχουν πάει στα ύψη.Έρχεται και προς ψήφιση στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο κανονισμός που απαγορεύει τα μολύβδινα σκάγια στο κυνήγι παντού,όχι μόνο στους υδροβιότοπους που ήταν μέχρι τώρα.Περίοδος εφαρμογής εντός τριών ετών.
Να τα δώσω για Α1 ναι που φτιάχνω για παπιά ....αλλά για άλλες πυρητιδες ούτε για αστείο πχ Άκουιλα/gm3/drago43 το μισοκιλο. Τσάμπα γκρινιάζουμε. Να δείτε που σε μια το πολύ δύο εβδομάδες θα έχουν πουληθεί. Έτσι έγινε και με την Α1 και την gm3 πριν λίγους μήνες που είχαν 65 το μισοκιλο. Τα πράγματα είναι απλά. Όποιος πρόλαβε και έκανε στοκ θα την βγάλει καθαρή για κάποιο διάστημα.
Σωστά αυτά που λές αλλά θα απαγορευτούν τα μολύβδινα.Αναγκαστικά μη τοξικά στο κυνήγι παντού εφόσον ψηφιστεί που θα ψηφιστεί.Κονόμα καλή για τα εργοστάσια.Φυσικά υπάρχουν απαγορεύσεις π.χ για τη χρήση του χρωμίου από τα εργοστάσια.Μένει να δούμε τι θα συμβεί εκεί.Έχει ενδιαφέρον.δεν νομιζω οτι αυτη η εφαρμογη των ατσαλινων σκαγιων θα εχει επιτυχια , θα ειναι κατι οπως τα χαρτινα καλαμακια , και δεν θα με χαλαγε καθολου εαν για αυτο , μας ειχαν επιβαλλει παντου χριση χαρτινων φυσιγγιων , γιατι εχει καταντηση αιδοια να βλεπουμε παντου πλαστικους καλυκες ριχμενους πριν απο 10 και βαλε χρονια
Συμφωνώ Ηλία αλλά την προηγούμενη εισαγωγή πίστεψέ με δεν την εξαφάνισαν οι παπιοκυνηγοι. Δυστυχώς η ιδιογόμωση είναι μεράκι και αρκετοί από εμάς την πληρώνουμε. Προσωπικά έχω μειώσει τις εξόδους στην τσίχλα, προσπαθώ να μην ρίχνω πολύ τρίτες ντουφεκιές όταν έχω την καραμπίνα και επίσης έχω βάλει ταβάνι τα 28 γρ. Όταν τελειώσουν τα υλικά αναγκαστικά θα στραφώ σε εμπορικά και θα γεμίζω μόνο για τρυγόνι, αγριοπερίστερο, φασσα όπου εκεί δεν έχω μεγάλη κατανάλωση. Επισης σκοπευτήριο που το είχα ελαττώσει από πέρσι το σταμάτησα και ησύχασα μια και καλή.Να τα δώσω για Α1 ναι που φτιάχνω για παπιά ....αλλά για άλλες πυρητιδες ούτε για αστείο πχ Άκουιλα/gm3/drago